Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Rooma - Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Lähtölentokentän IATA-koodi ROM
Kohdelentokentän IATA-koodi CAG
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 5 minuuttia

Lennot Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Oletko suuntaamassa kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello 09.15 CET ja myöhäisimmät 21.50 CET.

Lennot Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Rooma kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee 5.12.

Miksi varata lento kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin1 tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin 8. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta 5.12. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Onko kohteiden Rooma ja Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia välillä suoria lentoja?

Jos olet lentämässä reitillä Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia, sinun täytyy ensiksi päättää haluatko lentää kohteiden Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema) ja Cagliari (CAG-Elmas) vai kohteiden Rooma (CIA-Ciampino) ja Cagliari (CAG-Elmas) välillä. Sen jälkeen sinun täytyy valita haluamasi lentoyhtiö. Alitalia on yksi 1 lentoyhtiöstä, jotka liikennöivät ensimmäisellä reitillä. Toisella lentoreitillä Ryanair on yksi saatavilla olevista 1 lentoyhtiöstä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Rooma ja Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia välillä kestää?

Seuraava seikkailusi odottaa vain 1 tunti ja 5 minuuttia päässä. Tämä on keskimäärin se aika, mikä 390 km päässä toisistaan sijaitsevien kohteiden Rooma ja Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia väliseen lentomatkaan menee.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Rooma ja Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia välisille lennoille?

Jos haluat löytää parhaimmat lennot reitille Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia, tässä ovat suosituimmat reitit:

  • Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema) – Cagliari (CAG-Elmas): 46 lentoa viikossa
  • Rooma (CIA-Ciampino) – Cagliari (CAG-Elmas): 17 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Rooma ja Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos olet lentämässä kohteiden Rooma ja Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia välillä, sinulla on muutama lentoyhtiö, joista valita. Joka kuukausi 136 lentoa operoiva Alitalia on monen matkailijan valinta. Mutta mitä enemmän valinnanvaraa, sitä parempi. Ryanair on toinen hyvämaineinen yhtiö, joka tarjoaa 49 lentoa kohteiden Rooma ja Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia välillä kuukaudessa. Minkä tahansa valinnan teetkin, lentosi tulee varmasti olemaan mukava.

Kuinka monta lentoa kohteiden Rooma ja Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia välillä on?

7 jokapäiväistä lentoa välillä Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia takaavat, että loman varaaminen kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia käy helposti.

Varatuimmat hotellit Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Näytä kaikki 6 865 majoitusliikettä kohteessa Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia
Hae hinnat
Hostel Marina

Hostel Marina

Scalette San Sepolcro 3, Cagliari
Hostel Marina sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cagliarin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta).
Hae hinnat
Lantana Resort Hotel & Apartments

Lantana Resort Hotel & Apartments

4.0 kautta 5.0 Viale Nora 37, Pula, CA
Lantana Resort Hotel & Apartments on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Museo archeologico Giovanni Patroni. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
85 €
Locanda dei Buoni e Cattivi

Locanda dei Buoni e Cattivi

Via Vittorio Veneto 96, Cagliari, Cagliari
Locanda dei Buoni e Cattivi on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Teatro Massimo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuivapesulapalvelu. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.