Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Rooma - Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Lähtölentokentän IATA-koodi ROM
Kohdelentokentän IATA-koodi CAG
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 5 minuuttia

Lennot Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Oletko suuntaamassa kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Rooma kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Onko kohteiden Rooma ja Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia välillä suoria lentoja?

Kuinka haluat matkustaa kohteesta Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema) kohteeseen Cagliari (CAG-Elmas)? Valikoimiin kuuluu Alitalia ja 1 muuta lentoyhtiötä, jotka operoivat reittiä Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema) – Cagliari (CAG-Elmas). Vaihtoehtoisesti Ryanair lentää reitillä Rooma (CIA-Ciampino) – Cagliari (CAG-Elmas).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Rooma ja Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia välillä kestää?

Kohteiden Rooma ja Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia välinen etäisyys on 390 km, ja tähän matkaan menee keskimäärin 1 tunti 5 minuuttia, mutta vähintään 1 tunti 5 minuuttia. Mikään ei ole helpompaa kuin suoralla lennolla saapuminen, joten tarkista hinnat, joita Alitalia ja Air Italy tarjoavat.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Rooma ja Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia välisille lennoille?

Jos suunnittelet matkaa reitille Rooma - Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia, sinulla on muutama vaihtoehto. Nämä ovat yleisimpiä lentoreittejä:

  • Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema) - Cagliari (CAG-Elmas) – 70 lentoa viikossa
  • Rooma (CIA-Ciampino) - Cagliari (CAG-Elmas) – 18 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Rooma ja Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen lentoyhtiö tarjoaa eri etuja. Jos olet varaamassa matkaa reitille Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia, nämä kuusi suosituinta lentoyhtiötä operoivat tätä reittiä:

  • Alitalia, 193 lentoa kuussa
  • Air Italy, 73 lentoa kuussa
  • Ryanair, 55 lentoa kuussa
  • Bulgaria Air, 27 lentoa kuussa
  • Qatar Airways, 14 lentoa kuussa
  • Oman Air, 12 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Rooma ja Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia välillä on?

Reitillä Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia lennetään noin 10 lentoa päivässä. Seuraavan matkan varaaminen on siis todella helppoa.

Varatuimmat hotellit Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Näytä kaikki 4 302 majoitusliikettä kohteessa Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia
Hae hinnat
Aquadulci Hotel

Aquadulci Hotel

4.0 kautta 5.0 Localita Capo Spartivento, Chia, Domus de Maria, CA
Aquadulci Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Baia Chia (ranta). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden hotellissa on 41 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
127 €
Hotel Santa Gilla

Hotel Santa Gilla

4.0 kautta 5.0 Via Ustica 13, Loc. Residenza del Sole, Capoterra, CA
Hotel Santa Gilla on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Golfo degli Angeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 71 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
110 €
Hotel Oleandro

Hotel Oleandro

3.0 kautta 5.0 Via Su Campidanesu 2, Villasimius
Hotel Oleandro on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia di Punta Molentis. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun pation.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.