Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Rooma Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Rooma - Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Lähtölentokentän IATA-koodi FCO
Kohdelentokentän IATA-koodi CAG
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 144 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 5 minuuttia

Lennot Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Oletko suuntaamassa kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Rooma kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Tätä reittiä lentää yhteensä 1 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Rooma–Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia maksaa tällä hetkellä vain 145 €, kallein puolestaan jopa 145 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Rooma - Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Rooma -- Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia on 145 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Rooma -- Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Rooma -- Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia on tarjolla 54 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia?

  reitillä Rooma -- Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia liikennöi 3 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Rooma ovat:\n\n* Fiumicino Leonardo da Vinci Intl. (FCO)\n* Ciampino (CIA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Rooma -- Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia hintaan 145 €! Reitillä Rooma -- Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia 3 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Rooma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Rooma (FCO) -- Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia (CAG)\n * Alitalia\n * Neos\n\n\n\n* Lennot reitillä Rooma (CIA) -- Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia (CAG)\n * Ryanair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia useimmin?

  * Rooma (FCO) -- Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia (CAG)\n * Alitalia -- 47 viikoittaista lentoa reitillä FCO -- CAG\n \n\n * Neos -- 1 viikoittaista lentoa reitillä FCO -- CAG\n\n\n\n* Rooma (CIA) -- Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia (CAG)\n * Ryanair -- 6 viikoittaista lentoa reitillä CIA -- CAG\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Rooma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Alitalia, liikennöivät viikoittain 47 lentoa reitillä Rooma -- Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Rooma (FCO) liikennöidään viikoittain 48 lentoa kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia (CAG).\n* Lentoasemalta Rooma (CIA) liikennöidään viikoittain 6 lentoa kohteeseen Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia (CAG).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia?

  Suora lento reitillä Rooma -- Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia kestää yleensä noin 1 tunti, 5 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 392,6 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 10 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 5 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia?

  * Lento reitillä Rooma (FCO) -- Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia (CAG)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.10\n * Aikaisin saapumisaika: 08.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.25\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.30\n\n\n\n* Lento reitillä Rooma (CIA) -- Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia (CAG)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.20\n * Aikaisin saapumisaika: 09.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.15\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Rooma – Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia

Näytä kaikki 3 940 majoitusliikettä kohteessa Cagliari - Villasimius - Etelä-Sardinia
111 €
T Hotel

T Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Dei Giudicati n.66, Cagliari, CA
T Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parco della Musican kulttuurikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 207 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
VOI Tanka Resort

VOI Tanka Resort

4.0 kautta 5.0 Viale degli Oleandri 7, Localita Tanca Elmas, Villasimius, CA
VOI Tanka Village on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Simiuksen uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 870 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa satelliitti ja minibaarin.
120 €
Hotel Villa Fanny

Hotel Villa Fanny

4.0 kautta 5.0 Via San Giovanni Bosco, 8, Cagliari
Hotel Villa Fanny on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rifugio Anti Aereo Don Bosco. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.