Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Pietari Sotši

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Pietari - Sotši

Lähtölentokentän IATA-koodi LED
Kohdelentokentän IATA-koodi AER
Lentovaihtoehtoja 2
Lennon hinta 148 €
Keskimääräinen lentoaika 3 tuntia 7 minuuttia

Lennot Pietari–Sotši

Oletko suuntaamassa kohteeseen Sotši? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Pietari–Sotši löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Sotši on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Pietari–Sotši – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Pietari–Sotši etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Pietari kohteeseen Sotši saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Pietari–Sotši ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Sotši?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Sotši, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Sotši nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Pietari–Sotši

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Pietari–Sotši maksaa tällä hetkellä vain 148 €, kallein puolestaan jopa 153 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 67 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Pietari – Sotši

Onko kohteiden Pietari ja Sotši välillä suoria lentoja?

Helppo lento takaa stressittömän loman. Varaa lentolippusi suositulta yhtiöltä, esimerkkeinä Aeroflot tai Red Wings, jotka operoivat suoria lentoja reitillä Pietari (LED-Pulkovo) – Sotši (AER-Sotšin kansainvälinen lentokenttä).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Pietari ja Sotši välillä kestää?

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Pietari ja Sotši välisille lennoille?

Pietari (LED-Pulkovo) on mitä todennäköisemmin lähtölentokenttäsi jos aiot matkustaa kohteiden Pietari ja Sotši välillä. Oletko tapaamassa ystäviä tai sukulaisia kohteeseen saapuessasi? Voit ilmoittaa heille, että Sotši (AER-Sotšin kansainvälinen lentokenttä) on mitä luutavimmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Pietari ja Sotši välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Reitti kohteiden Pietari ja Sotši välillä on tiuhaan liikennöity, joten löydät takuulla lukuisia lentoja, joista voit tehdä valintasi. Jos et tiedä varmasti, miten aloittaa lomasi suunnittelu, tässä on kuusi suosituinta yhtiötä:

  • Aeroflot, 2 632 lentoa kuussa
  • Alitalia, 851 lentoa kuussa
  • China Eastern Airlines, 425 lentoa kuussa
  • Nordwind Airlines, 248 lentoa kuussa
  • JAL, 212 lentoa kuussa
  • Red Wings, 60 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Pietari ja Sotši välillä on?

Reitillä Pietari – Sotši lennetään suurin piirtein 22 lentoa päivässä. Seuraavan matkan varaaminen ei siis ole iso ongelma.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: LED Saapuu: AER ke
23.9
to
24.9
pe
25.9
la
26.9
su
27.9
ma
28.9
ti
29.9
Välilaskut
U6 547 06:00 am 09:05 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WZ 703 07:50 am 11:00 am Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
SU 6563 08:45 am 11:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
Iraqi Airways
IA 347 10:40 am 01:50 pm Tarkista hinta - - - - - - 0 välilasku(a)
U6 27 11:00 am 02:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
N4 139 11:20 am 02:30 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
SU 6565 12:00 pm 03:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SU 6561 03:35 pm 06:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WZ 735 04:35 pm 07:50 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
DP 305 08:35 pm 11:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
Katmai Air
KT 343 06:10 pm 09:35 pm - Tarkista hinta - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
DP 1305 07:10 pm 10:20 pm - - Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)
SU 6567 10:20 pm 01:25 am - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
RusLine
7R 291 08:10 am 12:55 pm - - - Tarkista hinta - - Tarkista hinta 1 välilasku(a)
5N 543 01:50 am 05:00 am - - - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
WZ 603 04:35 pm 07:55 pm - - - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Varatuimmat hotellit Sotši

Näytä kaikki 981 majoitusliikettä kohteessa Sotši
132 €
Hyatt Regency Sochi

Hyatt Regency Sochi

5.0 kautta 5.0 Ordzhonikidze 17, Sotši, Krasnodarin aluepiiri
Hyatt Regency Sochi on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Argonauttien kultaisen taljan monumentti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja allasbaarin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 198 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
86 €
Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi

Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi

5.0 kautta 5.0
Radisson Blu Resort & Congress Centre, Sochi on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olimpiski parkin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 508 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
60 €
Imeretinskiy Hotel

Imeretinskiy Hotel

4.0 kautta 5.0
Imeretinskiy Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Olimpiski parkin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 196 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.