Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Pietari - Sotši

Lähtölentokentän IATA-koodi LED
Kohdelentokentän IATA-koodi AER
Lentovaihtoehtoja 2
Keskimääräinen lentoaika 3 tuntia 8 minuuttia

Lennot Pietari–Sotši

Oletko suuntaamassa kohteeseen Sotši? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Pietari–Sotši löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Sotši on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Pietari–Sotši – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Pietari–Sotši etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Pietari kohteeseen Sotši saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Pietari–Sotši ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Sotši?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Sotši, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Sotši nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Pietari–Sotši

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Pietari–Sotši maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Pietari – Sotši

Onko kohteiden Pietari ja Sotši välillä suoria lentoja?

Aeroflot vai Red Wings? Tai yksi 6 muusta lentoyhtiöstä, jotka lentävät suoraan kohteiden Pietari (LED-Pulkovo) ja Sotši (AER-Sotšin kansainvälinen lentokenttä) välillä? Sinun täytyy vain valita lentoyhtiösi, jotta voit varata liput. Koska vaihtoehtoja on niin runsaasti, matkasuunnitelmiisi sopivan yhtiön löytäminen ei tule olemaan ongelma.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Pietari ja Sotši välillä kestää?

Kohteiden Pietari ja Sotši välinen etäisyys on 1 950 km, ja tähän matkaan menee keskimäärin 3 tuntia ja 10 minuuttia, mutta vähintään 3 tuntia ja 5 minuuttia. Mikään ei voita suorien lentojen helppoutta, joten tarkista hinnat, joita Aeroflot ja Alitalia tarjoavat.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Pietari ja Sotši välisille lennoille?

Pietari (LED-Pulkovo) on mitä luultavimmin lähtölentokenttäsi, jos olet matkalla kohteiden Pietari ja Sotši välillä. Oletko kiinnostunut tietämään mille kentälle olet lentämässä? Kenttä on mitä luultavimmin Sotši (AER-Sotšin kansainvälinen lentokenttä).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Pietari ja Sotši välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Reitti kohteiden Pietari ja Sotši välillä on tiuhaan liikennöity, joten löydät taatusti monia lentoja, joista tehdä valintasi. Jos et tiedä varmasti, minkä lentoyhtiön lento sinun kannattaisi varata, nämä ovat kuusi tunnetuinta lentoyhtiötä:

  • Aeroflot, 2 267 lentoa kuussa
  • Alitalia, 729 lentoa kuussa
  • China Eastern Airlines, 364 lentoa kuussa
  • Nordwind Airlines, 247 lentoa kuussa
  • JAL, 182 lentoa kuussa
  • Red Wings, 60 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Pietari ja Sotši välillä on?

Lentojen varaaminen reitille Pietari – Sotši onnistuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 21 päivittäisestä lennosta, joten unelmiesi loma voi alkaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: LED Saapuu: AER su
5.7
ma
6.7
ti
7.7
ke
8.7
to
9.7
pe
10.7
la
11.7
Välilaskut
5N 543 01:50 am 05:00 am Tarkista hinta - - - - - - 0 välilasku(a)
U6 547 06:00 am 09:05 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
Katmai Air
KT 343 06:45 am 10:10 am Tarkista hinta - - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)
WZ 703 07:50 am 11:00 am Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
SU 6563 08:45 am 11:50 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
DP 313 12:50 pm 04:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta - - - - - 0 välilasku(a)
SU 6561 03:35 pm 06:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WZ 735 04:35 pm 07:50 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
DP 305 08:35 pm 11:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
RusLine
7R 291 08:10 am 12:55 pm - - Tarkista hinta - - - Tarkista hinta 1 välilasku(a)
N4 139 11:20 am 02:30 pm - - - Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SU 6565 12:00 pm 03:00 pm - - - - - Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
WZ 751 01:10 am 04:30 am - - - - - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
Näytä lisää

Varatuimmat hotellit Sotši

Näytä kaikki 958 majoitusliikettä kohteessa Sotši
336 €
Hyatt Regency Sochi

Hyatt Regency Sochi

5.0 kautta 5.0 Ordzhonikidze 17, Sotši, Krasnodarin aluepiiri
Hyatt Regency Sochi on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Argonauttien kultaisen taljan monumentti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja allasbaarin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 198 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
374 €
Radisson Collection Paradise Resort and Spa, Sochi

Radisson Collection Paradise Resort and Spa, Sochi

5.0 kautta 5.0
Radisson Collection Paradise Resort and Spa, Sochi on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Olimpiski parkin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hiihtokuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 514 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
57 €
Novotel Resort Krasnaya Polyana Sochi

Novotel Resort Krasnaya Polyana Sochi

5.0 kautta 5.0 Gornaya St. 11, Gorki-Gorod, Esto-Sadok, Krasnaja Poljana, Krasnodarin aluepiiri
Novotel Resort Krasnaya Polyana Sochi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gornaja Karusel. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 120 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.