Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Varaa lennot kohteesta Växjö kätevästi

Lennot kohteesta Växjö löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta VXO. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen VXO

Edullisia lentoja kohteeseen Växjö löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta VXO on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Kartta

Viihtyisimmät hotellit kohteen Växjö lähellä

Näytä kaikki 296 majoitusliikettä kohteessa Växjö
97 €
Elite Stadshotellet Växjö

Elite Stadshotellet Växjö

4.0 kautta 5.0
4/5
(3 arvostelua)
Elite Stadshotellet Växjö on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Växjön katedraali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 1853 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 163 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Arvosteltu 2.4.2019

Nära till allt utom universitetet. Bra förbindelser. God frukost. Mycket vänlig personal.

 
75 €
Quality Hotel Royal Corner

Quality Hotel Royal Corner

4.0 kautta 5.0
4/5
(2 arvostelua)
Quality Hotel Royal Corner on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Växjön taidegalleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Arvosteltu 7.12.2016

Hieman jo vanhan puoleinen hotelli (80-luku?). Siisti mutta jo hieman kaipaisi uudistusta.

 
226 €
PM & Vänner Hotel

PM & Vänner Hotel

4.0 kautta 5.0
PM & Vänner Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Växjön taidegalleria. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 74 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
 
147 €
TELEBORGS SLOTT

TELEBORGS SLOTT

3.5 kautta 5.0
TELEBORGS SLOTT on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Växjön yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden linnassa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
 
70 €
Easy Livin Apartment Hotel by Stubor

Easy Livin Apartment Hotel by Stubor

3.5 kautta 5.0
Easy Livin Apartment Hotel by Stubor on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Växjön yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 17 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
 
68 €
Evedals Vandrarhem

Evedals Vandrarhem

2.0 kautta 5.0
Evedals Vandrarhem sijaitsee lähellä kohdetta Kronobergin linnan rauniot. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 21 huonetta.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.