Lennot kohteesta Tuupovaara

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteesta Tuupovaara

Halvimmat 7 päivän aikana löydetyt hinnat määritetylle ajanjaksolle kohteeseen ovat meno-paluulennoille 204 € ja yhdensuuntaisille lennoille . Sivustomme avulla löydät lisäksi kohteen lentotarjoukset vuosille 2023 ja 2024. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

FlexFlight
FlexFlight
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Perillä Turussa

Lennot Tuupovaara – Turku välillä laskeutuvat noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitsevalle lentoasemalle. Kulkuyhteydet keskustaan ovat hyvät, ja myös Raisio ja Naantali ovat parinkymmenen kilometrin säteellä, joten niihinkin pääsee erittäin helposti. Turun keskustaan pääsee helposti paikallisbussilla, mutta jos sinulla on kiire, kannattaa varata taksi jo etukäteen terminaalin eteen.

Mikäli aiot liikkua enemmän Turussa ja sen ympäristössä, vuokra-auto on näppärin valinta. Voit vuokrata auton kauttamme samalla kertaa lentojesi varaamisen yhteydessä, joten sekin on kerralla kunnossa.

Turku on todella kaunis kaupunki ympäri vuoden. Kesällä Aurajoen varrella sijaitsevat kahvilat ja ravintolalaivat houkuttelevat niin turisteja kuin paikallisiakin nauttimaan antimistaan ja kauniista maisemista, ja joulun aikaan kaupunki muuttuu idylliseksi talven ihmemaaksi. Turusta löytyy paljon erittäin tasokkaita ravintoloita, joten lähde rohkeasti makumatkalle tutustumaan tarjontaan. Osta siis vaikka samantien Tuupovaara – Turku lennot ja ihastu tähän Aurajoen helmeen!

Viihtyisimmät hotellit kohteen Tuupovaara lähellä

Anssilan Maatila

Anssilan Maatila

2.5 out of 5
Anssilantie 7, Ilomantsi, 82900
Anssilan Maatila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parppeinvaaran runokylä. Majoituspaikassa on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola.
Anssilan Maatila
Hotel Ilomantsi North Star

Hotel Ilomantsi North Star

2.5 out of 5
Möhköntie 3 D, Ilomantsi, 82900
Hotel Ilomantsi North Star sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parppeinvaaran runokylä. Majoituspaikka tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan.
6/10 (4 arvostelua)
Surkea
"Ei kannata varata tätä hotellia! Varasimme huoneen, mutta emme päässeet korjaantumaan sisään, kun kukaan ei tullut avaamaan ovia vastaanottoon."

Arvosteltu 3.6.2019

Hotel Ilomantsi North Star
Art Village Rajan Loma

Art Village Rajan Loma

3 out of 5
Syrjävaarantie 27, Joensuu, 82880
Art Village Rajan Loma sijaitsee lähellä kohdetta Syrjänjärvi. Majoituspaikka tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden mökissä on 7 mökkiä. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille keittiöt ja takat.
5,4/10 (16 arvostelua)
"Ketään ei ollut vastaanottamassa, joten avaimen saaminen vaati erityisjärjestelyjä. Yhteyspuhelinnumerossa ei puhuttu suomea. Mökkiä ei ollut siivottu ainakaan edellisien yöpyjien jälkeen, käytetyt lakanat olivat nurkassa lattialla."

Arvosteltu 23.7.2020

Art Village Rajan Loma

Kirjaudu sisään ja säästä keskimäärin 15 % tuhansista hotelleista

Ruhkaranta Village

Ruhkaranta Village

2.5 out of 5
Ruhkarannantie 21, Ilomantsi, 82900
Ruhkaranta Village on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoituspaikka sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pienihiekka. Majoituspaikka tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden lomapuistossa on 12 majoituspaikkaa. Jokainen majoituspaikka tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa jääkaapin ja mikroaaltouunin.
4,6/10 (4 arvostelua)
Paikka suljettu - ei ilmoitusta
"Varaus tehty, maksettu ja vahvistettu, mutta saapuessani 45 min ennen check-in aikaa oli koko paikka suljettu. Mitään ilmoitusta tästä ei ollut tiedotettu etukäteen. Virheellinen puh. nro. varausvahvistuksessa. Ovessa toinen nro. johon ei saanut yhteyttä. Ketään ei ollut paikalla, ei myöskään ketään ..."

Arvosteltu 11.7.2020

Ruhkaranta Village
Vacation home Saaritupa in Ilomantsi - 7 persons, 1 bedrooms

Vacation home Saaritupa in Ilomantsi - 7 persons, 1 bedrooms

Ilomantsi, North Karelia
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Joensuu. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja grilleistä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Vacation home Saaritupa in Ilomantsi - 7 persons, 1 bedrooms, viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.
Vacation home Saaritupa in Ilomantsi - 7 persons, 1 bedrooms
Vacation home Cjoe120 in Joensuu - 6 persons, 1 bedrooms

Vacation home Cjoe120 in Joensuu - 6 persons, 1 bedrooms

Joensuu, North Karelia
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Sitkansolan Nature Reserve. Loma-asunto tarjoaa television.
Vacation home Cjoe120 in Joensuu - 6 persons, 1 bedrooms
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Tuupovaara
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.