Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja lentokentältä Tbilisin kansainvälinen lentokenttä

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 130 € (yhdensuuntaiset lennot) ja (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Tietoja lentokentästä Tbilisin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän nimi
Tbilisi International Airport
Lentokentän sijainti
Tbilisi, Georgia

Lentoasemakoodi

IATA TBS
ICAO UGGG
Sade: 55 %
KORKEA
13 °C
MATALA
8 °C
Viivästysindeksi
0 /5
Ei juurikaan häiriöitä
Leveysaste
41.674063
Pituusaste
44.958958

Lentokentän osoite ja tiedot

LähtöpaikkaTbilisin kansainvälinen lentokenttä
Määränpään lentokenttä
Lähtölentokentän IATA-koodiTBS
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Halvin lento
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Miten löydän halvimmat lennot lentokentältä Tbilisin kansainvälinen lentokenttä (TBS)?

Jos tiedät jo lähteväsi matkaan kohteesta Tbilisin kansainvälinen lentokenttä, voit etsiä tarpeisiisi sopivia lentoja helposti eri lentoyhtiöiltä ja lentoasemilta. Sinun tarvitsee vain syöttää ebookersin hakuun haluamasi matkakohde, ja saat listan kaikista valittavissa olevista lentoyhtiöistä, lentoajoista ja hinnoista, joita voit sitten itse vapaasti vertailla. Hakutuloksia päivitetään jatkuvasti, joten saat varmasti hyvän ja uusimman hinnan jokaiselle matkallesi. Jos hakutuloksia on liikaa, voit suodattaa niitä helposti. Voit etsiä esimerkiksi vain hyvitettäviä lentoja tai usean kohteen matkoja ja hakea vain suosimiesi lentoyhtiöiden lentoja, jotta löydät juuri sinulle sopivat lennot.


Onko kohteessa Tbilisin kansainvälinen lentokenttä (TBS) lentokenttähotellia?

Ebookersin hotellihaku auttaa sinua löytämään kaikki lentokentän TBS hotellit, jos kentällä sellaisia on. Yksi keino säästää matkan kustannuksissa on varata hotellit ja lennot yhdessä ebookersin hakukoneen avulla, sillä ebookers tarjoaa parhaan hinnan takuun asiakkailleen. Luotettavien hotellikuvaustemme avulla löydät sopivan hotellin hetkessä ja voit säästää hinnassa.


Onko lentokentällä Tbilisin kansainvälinen lentokenttä (TBS) ravintolaa?

Isoilla lentokentillä on yleisesti laajempi tarjonta, mutta pienemmiltäkin kentiltä löytyy usein ainakin yksi ravintola tai kahvila. Ravintolassa on hyvä syödä odotellessa lähtevää lentoa tai ottaa kahvi mukaan lennolle.


Mihin pysäköidä auto lentokentällä TBS?

Tarkasta lentokentän omalta sivustolta minkälaiset pysäköintimahdollisuudet kentällä TBS ovat. Pysäköinnistä on hyvä ottaa selvää etukäteen, jotta matkalle lähtö tai saapuvan lennolta tulevan noutaminen ei luo ikäviä yllätyksiä. Pysäköinti saattaa olla maksutonta tai maksullista ja se saattaa olla pysäköintihallissa tai parkkipaikalla.


Voiko lentokentältä Tbilisin kansainvälinen lentokenttä (TBS) vuokrata auton?

Useimmilta lentoasemilta saa vuokrattua auton, jolla matkaa määränpäässä voi jatkaa mahdollisimman sujuvasti. Autonvuokraus lentokentällä Tbilisin kansainvälinen lentokenttä kannattaa tehdä etukäteen, jotta saat parhaan mahdollisen hinnan, et joudu jonottamaan ja varmistat että saat haluamasi autotyypin. Voit säästää autonvuokrauksen hinnassa, jos vuokraat auton lentovarauksesi yhteydessä.


Mikä on kohteen Tbilisin kansainvälinen lentokenttä lentokenttäkoodi?

Lentokentän Tbilisin kansainvälinen lentokenttä IATA lentokenttäkoodi on (TBS). Tätä koodia käytetään standardoimaan ja yksinkertaistamaan lentoliikenteeseen liittyviä toimenpiteitä. Joissain kaupungeissa saattaa olla useampia lentoasemia. Voit varmistaa, että varaat lennot haluamaltasi kentältä tarkistamalla kentän IATA-koodin.


Onko lentokentällä Tbilisin kansainvälinen lentokenttä (TBS) mahdollisuutta koronatestiin?

Tarkista ajankohtaisimmat Covid19-tilanteeseen liittyvät tiedot ja mahdollisuus koronatestiin ennakkoon lentoaseman omalta sivustolta. Varaa mahdolliseen testaukseen tarpeeksi aikaa, jotta ehdit lennollesi. Muista myös lukea ajankohtaiset matkustustiedotteemme koronaan liittyen asiakaspalveluportaalistamme.


Voiko lentoja perua kohteesta Tbilisin kansainvälinen lentokenttä (TBS)?

Lennon peruminen kentältä (TBS) lähteviin lentoihin saattaa olla mahdollista. Peruutusehdot voivat olla lentokenttä- tai matkanjärjestäjäkohtaisia. Jos olet varannut lennon ebookersin kautta ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja he neuvovat sinua parhaiten lennon perumiseen liittyen.

Suositellut hotellit kohteen Tbilisin kansainvälinen lentokenttä lähellä

Näytä kaikki 1 870 majoitusliikettä kohteessa Tbilisin kansainvälinen lentokenttä
37 €
Amiran`s Lake

Amiran`s Lake

2.5 kautta 5.0 Ilia Bakhtadze I Turn, Tbilisi
Amiran`s Lake tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
 
Hae hinnat
Hotel Lilo near Airport

Hotel Lilo near Airport

2.5 kautta 5.0 8 Ivane Iumashev street, Tbilisi, T'BILISI CITY
Hotel Lilo near Airport tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
 
Hae hinnat
Old Tiflis View -huoneisto

Old Tiflis View -huoneisto

Pyhän Yrjön katedraali, Shardeni-katu ja Freedom Square (aukio) ovat 15 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Tbilisin kaupungintalo ja Kartlis Deda -monumentti ovat myös 15 kilometrin päässä.
 
Hae hinnat
Grand Hotel Tbilisi

Grand Hotel Tbilisi

3.0 kautta 5.0 Kakheti Highway, Tbilisi
Grand Hotel Tbilisi sijaitsee lähellä kohdetta Tbilisin Pyhän kolminaisuuden katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 32 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
 
Hae hinnat
Hotel Eurolux

Hotel Eurolux

3.5 kautta 5.0 Moscow Ave. Kindzmarauli, St. No. 15, Tbilisi
Hotel Eurolux sijaitsee lähellä kohdetta Shardeni-katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 22 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
 
Hae hinnat
Hotel Eurolux

Hotel Eurolux

3.0 kautta 5.0 15 Kindzmarauli Street, Tbilisi, Tbilisi
Hotel Eurolux sijaitsee lähellä kohdetta Shardeni-katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden hotellissa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.