Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
28.2. - 1.3.
Ensi viikonloppuna
6.3. - 8.3.

Suosituimmat 3 tähden hotellit Prati

62 €
Hotel Arcangelo

Hotel Arcangelo

3.0 kautta 5.0 Via Boezio 15, Rooma, RM
Hotel Arcangelo on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä 3 tähden hotellissa on 33 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
85 €
The Boutique Hotel

The Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 Via Cola di Rienzo 243, Rooma, RM
The Boutique Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1962 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 14 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja taulutelevisiot.
44 €
Hotel Sant'Angelo

Hotel Sant'Angelo

3.0 kautta 5.0 Via M Dionigi 16, Rooma, RM
Hotel Sant'Angelo on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via del Corso. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 29 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
59 €
Hotel Relais dei Papi

Hotel Relais dei Papi

3.0 kautta 5.0 Via dei Gracchi 161, Rooma, RM
Hotel Relais dei Papi on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Cola di Rienzo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden hotellissa on 29 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
68 €
Hotel Diplomatic

Hotel Diplomatic

3.0 kautta 5.0 Via Vittoria Colonna 28, Rooma, RM
Hotel Diplomatic on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via del Corso. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1965 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 45 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
43 €
Infinity Hotel St. Peter

Infinity Hotel St. Peter

3.0 kautta 5.0 Via Catone 34, Rooma, RM
Infinity Hotel St. Peter on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin museot. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 24 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
61 €
The B Place Hotel

The B Place Hotel

3.0 kautta 5.0 Via degli Scipioni 239, Rooma, RM
The B Place Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Via Cola di Rienzo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1850 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 31 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
49 €
Amalia Vaticano Hotel

Amalia Vaticano Hotel

3.0 kautta 5.0 Via Germanico 66, Rooma, RM
Amalia Vaticano Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin museot. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 11 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
30 €
Hotel dei Quiriti Suite

Hotel dei Quiriti Suite

3.0 kautta 5.0 198 Via Germanico, Rooma
Hotel dei Quiriti Suite sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Cola di Rienzo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Viimeksi varatut Prati hotellit

Viimeisimmät Prati hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.