Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Aalsmeer

Cityden Up Amsterdam South 80 €
Cityden Up Amsterdam South

Cityden Up Amsterdam South

Professor J.H. Bavincklaan 3, Amstelveen
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cityden Up Amsterdam South on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Wagenerin stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 81 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Cityden The Garden Amsterdam South 84 €
  Cityden The Garden Amsterdam South

  Cityden The Garden Amsterdam South

  Van Heuven Goedhartlaan 17, Amstelveen
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Cityden The Garden Amsterdam South on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdamse Bos -puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 89 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Adagio Amsterdam City South 71 €
   Adagio Amsterdam City South

   Adagio Amsterdam City South

   Professor J H Bavinckln 5, Amstelveen, NL
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Adagio Amsterdam City South on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdamse Bos -puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 151 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Residence Inn by Marriott Amsterdam Houthavens 116 €
    Residence Inn by Marriott Amsterdam Houthavens

    Residence Inn by Marriott Amsterdam Houthavens

    Danzigerkade 177, Amsterdam, NL
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Residence Inn by Marriott Amsterdam Houthavens on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westergasfabriek-kulttuuripuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 60 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Amsterdam ID Aparthotel 82 €
     Amsterdam ID Aparthotel

     Amsterdam ID Aparthotel

     Naritaweg 51, Amsterdam
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Amsterdam ID Aparthotel on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Anne Frankin talo sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Hyde Park Residence Amsterdam Airport 79 €
      Hyde Park Residence Amsterdam Airport

      Hyde Park Residence Amsterdam Airport

      222 Jupiterstraat, Hoofddorp, NH
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Hyde Park Residence Amsterdam Airport sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja kahvila. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 73 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

       Hotel BOAT & CO 109 €
       Hotel BOAT & CO

       Hotel BOAT & CO

       500 Revaleiland, Amsterdam, NH
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel BOAT & CO on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Herengrachtin kanava. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 82 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Amrâth Apart-Hotel Schiphol-Badhoevedorp Hae hinnat
        Amrâth Apart-Hotel Schiphol-Badhoevedorp

        Amrâth Apart-Hotel Schiphol-Badhoevedorp

        Meidoornweg 2, Badhoevedorp
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Amrâth Apart-Hotel Schiphol-Badhoevedorp on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Vondelpark (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 98 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Citadines Sloterdijk Station Amsterdam Hae hinnat
         Citadines Sloterdijk Station Amsterdam

         Citadines Sloterdijk Station Amsterdam

         Naritaweg 3, Amsterdam
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Citadines Sloterdijk Station Amsterdam on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Anne Frankin talo sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 48 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          2L De Blend 79 €
          2L De Blend

          2L De Blend

          Vleutensevaart 100, Utrecht, UT
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           2L De Blend on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Beatrix Theater. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, business center ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 73 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Hotel TWENTY EIGHT 137 €
           Hotel TWENTY EIGHT

           Hotel TWENTY EIGHT

           Stadionplein 260, Amsterdam
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Hotel TWENTY EIGHT on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vondelpark (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 56 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Plaza Residence Almere, BW Signature Collection 65 €
            Plaza Residence Almere, BW Signature Collection

            Plaza Residence Almere, BW Signature Collection

            Mandelaplein 1b, Almere
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Plaza Residence Almere, BW Signature Collection on saanut hyvää palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kunstlinie Almere Flevoland KAFin kulttuurikeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 141 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Aalsmeer

             Näytä kaikki 2 499 majoitusliikettä kohteessa Aalsmeer
             Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel 63 €
             Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel

             Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel

             Meester Jacob Takkade 35, Aalsmeer, Pohjois-Hollanti
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Amsterdamse Bos -puisto on 0,2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Van Goghin museo ja Alankomaiden kansallismuseo sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Heineken Experience ja Anne Frankin talo ovat myös 15 kilometrin päässä.

              Blue Mansion Hotel 51 €
              Blue Mansion Hotel

              Blue Mansion Hotel

              Oosteinderweg 248, Aalsmeer, Pohjois-Hollanti
                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Historische Tuin Aalsmeer Tuinbouwmuseum on 3,2 kilometrin ja Korenmolen De Leeuw on 3,2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Cobran modernin taiteen museo ja Schouwburg Amstelveen ovat myös 15 kilometrin päässä.

               Hotel Chariot 60 €
               Hotel Chariot

               Hotel Chariot

               Oosteinderweg 243, Aalsmeer
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Aalsmeerin kukkahuutokauppa on 3,7 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Vondelpark (puisto) ja World Fashion Centre (ostoskeskus) sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Rembrandt Park (puisto) ja RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) ovat myös 15 kilometrin päässä.

                Hotel de Jonge Heertjes 80 €
                Hotel de Jonge Heertjes

                Hotel de Jonge Heertjes

                Raadhuisplein 16, Aalsmeer
                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Aalsmeerin kukkahuutokauppa on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. World Trade Center Schiphol Airport ja RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Vondelpark (puisto) ja Olympiastadion ovat myös 20 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.