Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Aberystwyth – Matkat

Uudessa kaupungissa kierteleminen on aina todella hauskaa. Miksi et ottaisi itse selvää, mitä kaikkea matkat kohteeseen Aberystwyth tarjoavat lomailijoille?

Aberystwyth – Lennot ja hotelli

Aberystwyth kutsuu! Kun olet valmis vastaamaan kutsuun, ammattitaitoinen ebookers-tiimi haluaa viedä sinut ja matkaseurueesi tarjouslennoilla laadukkaaseen majoituspaikkaan.

Saat alennusta jopa 7.7%^, jos varaat meno-paluuliput ja majoituksen samanaikaisesti.

Toteuta ihanteellinen loma etsimällä haluamasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituspaikan joukosta.

Jos varaat paketin ebookers-palvelusta ja löydät jostakin edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden kuluessa, vastaamme siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Miksi enää miettisit?

Maailman kaikista kolkista löytyy paikkoja, joihin tutustua. Kaipaatko tyylikästä kaupunkielämää vai suojaisaa pakopaikkaa? Kaipasitpa mitä tahansa, on tullut aika ottaa laukut esiin ja lähteä liikkeelle!

Varausehtoja sovelletaan.

Aberystwyth – Matkat

Kaupunkialueella asuu suurin piirtein 18 000 henkeä.

Aberystwyth sijaitsee 7 km:n etäisyydellä lähimmästä kaupungista, joka on Bow Street, ja 120 km:n päässä valtion pääkaupungista (Cardiff).

Bwlch Nant yr Arian Forest Visitor Centre on on loistopaikka aloittaa vierailusi. Sen omistautunut ja asiantunteva henkilökunta antaa vinkkejä ja ideoita tapahtumista ja nähtävyyksistä.

Onko olemassa mitään rauhoittavampaa kuin virkistävän merituulen henkäys kasvoilla ja meren synnyttämät äänet? Ota suunnaksesi Aberystwythin uimaranta, kun sinusta tuntuu siltä, että kaipaat hieman tilaa hengittää.

Tarvitsetko rentouttavan hetken luonnon keskellä? Lataa akkusi upeissa maisemissa kohteessa Constitution Hill (kukkula).

Silver Mountain Experience paljastaa monta salaisuutta, joita tämän kaupungin historia kätkee sisäänsä! Museo tuo esiin eri esineiden, tarinoiden, kuvien sekä tärkeiden ihmisten ja tapahtumien avulla sen, mikä on auttanut alueen kehitystä nykyisenlaiseksi.

Aberystwythin yliopisto on yksi alueen merkittävimmistä historiallisista nähtävyyksistä. Jos toivot saavasi tietää enemmän seudun menneisyydestä, se sinun on pakko nähdä.

Kaupunkikierroksellasi kiinnität huomiota varmasti myös kohteeseen Devil's Bridge Falls. Tämä vanhaa arkkitehtuuria edustava rakennelma on rakennettu monta vuosikymmentä sitten ja se tulee myös kestämään pystyssä vielä vuosikymmeniä.

Kohteen Aberystwythin linna jykevät kivimuurit ja korkeuteen kohoavat tornit ovat aivan kuin saduista. Tutustu kuninkaalliseen loistoon käymällä tässä vaikuttavassa paikassa.

Vaikka olisitkin jo vieraillut kaikkein tunnetuimmilla nähtävyyksillä, täällä on vielä koettavaa. Walesin kansalliskirjasto on paikka, jota ei sovi unohtaa.

Aberystwyth – Hotellit

Jos haluat viipyä yön tai pari, varmista majoitus hyvissä ajoin, ettet tule pettymään. ebookersin matkaoppaassa on tarjolla vain 3 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Haluatko vain ottaa rennosti tämän loman aikana? Hengitä syvään ja anna raukeuden levitä jäseniisi, kun oikaiset sileiden lakanoiden väliin yhdessä kohteen viihtyisistä hotelleista, joihin kuuluvat Nanteos Mansion Country House Hotel ja The Glengower Hotel.

Löydä halvat matkat kohteeseen Aberystwyth

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Aberystwyth. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Aberystwyth lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Aberystwyth?

Juuri nyt kohteeseen Aberystwyth saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Aberystwyth itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Aberystwyth ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Aberystwyth matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Aberystwyth löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Aberystwyth?

Kohteen Aberystwyth suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Aberystwyth halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Aberystwyth

100 €
The Cardigan Bay Guest House

The Cardigan Bay Guest House

3.0 kautta 5.0 63 Marine terrace, Aberystwyth, Wales
The Cardigan Bay Guest House on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aberystwythin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja kokoushuoneet. Tässä 3 tähden majatalossa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Gwesty'r Marine Hotel & Spa

Gwesty'r Marine Hotel & Spa

3.0 kautta 5.0 46 MARINE TERRACE, Aberystwyth, Wales
Gwesty'r Marine Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aberystwythin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 60 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
100 €
Celtic Bay Guest House

Celtic Bay Guest House

3.0 kautta 5.0 62 Marine Terrace, Aberystwyth, Wales
Celtic Bay Guest House on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aberystwythin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kokoushuoneet. Tässä 3 tähden majatalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
72 €
Queensbridge Hotel

Queensbridge Hotel

3.0 kautta 5.0 Victoria Terrace, Aberystwyth, Wales
Queensbridge Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Constitution Hill (kukkula). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 19 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Starling Cloud Hotel by Marston's Inns

Starling Cloud Hotel by Marston's Inns

4.0 kautta 5.0 Boulevard St Brieuc, Aberystwyth, Wales
Starling Cloud Hotel by Marston's Inns on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aberystwythin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden majatalossa on 27 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
84 €
The Four Seasons Hotel

The Four Seasons Hotel

3.5 kautta 5.0 54 Portland Street, Aberystwyth, Wales
The Four Seasons Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aberystwythin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 35 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
150 €
The Hafod Hotel

The Hafod Hotel

3.0 kautta 5.0 Devils Bridge, Aberystwyth, Wales
The Hafod Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Devil's Bridge Falls. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
The Glengower

The Glengower

3.0 kautta 5.0 3 Victoria Terrace, The Promenade, Aberystwyth, Wales
The Glengower on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aberystwythin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 16 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
George Borrow Hotel

George Borrow Hotel

2.0 kautta 5.0 Ponterwyd, Aberystwyth, Wales
George Borrow Hotel on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Silver Mountain Experience. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 baaria. Tässä 2 tähden hotellissa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
139 €
Ar Lan Y Mor Seaside Apartment

Ar Lan Y Mor Seaside Apartment

4.0 kautta 5.0 25 Bath St, Aberystwyth, Wales
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aberystwythin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Aberystwyth

Katso kaikki kohteen Aberystwyth vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Aberystwyth

Katso kaikki 4 aktiviteettia kohteessa Birmingham

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.