Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Matkoja kohteeseen Abu Dhabi loppuvuodesta 2020

Liikkuminen Abu Dhabissa

Abu Dhabissa on miellyttävä liikkua kävellen puhtaita katuja pitkin, mutta pitempiä matkoja varten kannattaa hypätä bussin kyytiin. Bussit kulkevat vuorokauden ympäri, ja kertamaksu niissä on vaivainen yksi dirhami, mikä maksetaan kuskin vieressä olevaan lippaaseen. Päivälippu maksaa kolme dirhamia ja kuukausilippu 40 dirhamia.

Taksit ovat Abu Dhabissa luotettavia ja kohtuuhintaisia, joten niitä voi käyttää huoletta tarvittaessa. Vuokra-auto sopii omatoimisemmalle matkaajalle, mutta liikenteessä kannattaa muistaa varovaisuus, koska paikallinen ajokulttuuri voi aluksi tuntua hurjalta.

Löydä halvat matkat kohteeseen Abu Dhabi

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Abu Dhabi. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Abu Dhabi lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Abu Dhabi?

Juuri nyt kohteeseen Abu Dhabi saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Abu Dhabi itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Abu Dhabi ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Abu Dhabi matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Abu Dhabi löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Abu Dhabi?

Kohteen Abu Dhabi suosituimmat kuukaudet ovat huhtikuu, maaliskuu, tammikuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Abu Dhabi halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Abu Dhabi

211 €
Park Hyatt Abu Dhabi Hotel & Villas

Park Hyatt Abu Dhabi Hotel & Villas

5.0 kautta 5.0 Saadiyat Island, Abu Dhabi
Park Hyatt Abu Dhabi Hotel & Villas on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Manarat Al Saadiyat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 306 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
79 €
Dusit Thani Abu Dhabi

Dusit Thani Abu Dhabi

5.0 kautta 5.0 Al Muroor Street No 4, Abu Dhabi
Dusit Thani Abu Dhabi on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Al Jazaeera Sports Club (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 402 huonetta 37 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
80 €
Fairmont Bab Al Bahr

Fairmont Bab Al Bahr

5.0 kautta 5.0 Between The Bridges, Khor Al Maqta, PO Box 114304, Abu Dhabi
Fairmont Bab Al Bahr on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Al Maqtaa -linnoitus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 369 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
142 €
Jumeirah At Etihad Towers

Jumeirah At Etihad Towers

5.0 kautta 5.0 West Corniche, Abu Dhabi
Jumeirah At Etihad Towers on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja The Corniche (bulevardi) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 382 huonetta 66 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
101 €
Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel And Residences Emirates Pearl

Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel And Residences Emirates Pearl

5.0 kautta 5.0 Corniche W St, Abu Dhabi, Abu Dhabi
Grand Hyatt Abu Dhabi Hotel And Residences Emirates Pearl on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Abu Dhabi Corniche. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 428 huonetta 43 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
271 €
Rixos Premium Saadiyat Island – Ultra All Inclusive

Rixos Premium Saadiyat Island – Ultra All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Saadyat Island, Abu Dhabi, Abu Dhabi
Rixos Premium Saadiyat Island on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Abu Dhabi Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 378 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
50 €
Traders Hotel Qaryat Al Beri Abu Dhabi, by Shangri-la

Traders Hotel Qaryat Al Beri Abu Dhabi, by Shangri-la

4.0 kautta 5.0 Qaryat Al Beri Complex, Abu Dhabi
Traders Hotel Qaryat Al Beri Abu Dhabi, by Shangri-la on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Souq Qaryat Al Beri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 301 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
181 €
The St. Regis Saadiyat Island Resort, Abu Dhabi

The St. Regis Saadiyat Island Resort, Abu Dhabi

5.0 kautta 5.0 Saadiyat Island, Abu Dhabi
The St. Regis Saadiyat Island Resort, Abu Dhabi on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta UAE Pavilion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 376 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
90 €
Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche

Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche

5.0 kautta 5.0 Corniche Road, Abu Dhabi, Abu Dhabi
Radisson Blu Hotel & Resort, Abu Dhabi Corniche on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Corniche (bulevardi). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 9 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 327 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja ylelliset vuodevaatteet.
167 €
The St. Regis Abu Dhabi

The St. Regis Abu Dhabi

5.0 kautta 5.0 Nation Towers, Corniche, Abu Dhabi
The St. Regis Abu Dhabi on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja The Corniche (bulevardi) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 283 huonetta 49 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja minibaarit.

Halvat meno-paluu lennot Abu Dhabi

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Abu Dhabi

Katso kaikki kohteen Abu Dhabi vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Abu Dhabi

Katso kaikki 20 aktiviteettia kohteessa Abu Dhabi

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.