Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Aegina

Hae hinnat
Galini Hotel

Galini Hotel

2.0 kautta 5.0 Agia Marina, Aegina, Aegina Island
Galini Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paralia Agia Marina. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2 tähden hotellissa on 73 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
40 €
Vagia Traditional Hotel

Vagia Traditional Hotel

1.0 kautta 5.0 Vagia, Aegina, Aegina Island
Vagia Traditional Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ekklisia Profitis Ilias. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 1 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
45 €
Ulrika Hotel

Ulrika Hotel

1.0 kautta 5.0 P. Grigoriou E 3, Aegina, Aegina Island
Ulrika Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aíginan arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 1 tähden hotellissa on 11 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Lalibay Resort & Spa

Lalibay Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Aeginitissa, Aegina
Lalibay Resort & Spa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aeginitissan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden hotellissa on 72 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Marini Luxury Apartments and Suites

Marini Luxury Apartments and Suites

3.5 kautta 5.0 Vouno Dendrou, Aegina, Aegina Island
Marini Luxury Apartments and Suites on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Nektarioksen luostari. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset risteilyalusterminaalikuljetukset ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Perdika Mare Guesthouse & Café

Perdika Mare Guesthouse & Café

2.0 kautta 5.0 Perdika, Aegina, Aegina Island
Perdika Mare Guesthouse & Café on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sarpá Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 2 tähden majatalossa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
35 €
Hotel Plaza

Hotel Plaza

1.0 kautta 5.0 Kazantzaki 4, Aegina, Aegina Island
Hotel Plaza on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aíginan arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 1 tähden hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Aegina Sunset Villas

Aegina Sunset Villas

3.5 kautta 5.0 Efkalipton, 100 OT, Perdika, Aegina, Attica
Aegina Sunset Villas sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aeginitissan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 6 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Argo Spa Hotel

Argo Spa Hotel

3.0 kautta 5.0 Agia Marina, Aegina, Attica
Argo Spa Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paralia Agia Marina. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 60 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
38 €
Miranta Hotel

Miranta Hotel

2.0 kautta 5.0 Gymnastiriou 10, Aegina, Aegina Island
Miranta Hotel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aíginan arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hotellissa on 22 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
47 €
Hippocampus Hotel

Hippocampus Hotel

2.0 kautta 5.0 Perdika, Aegina, Aegina Island
Hippocampus Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sarpá Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 2 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Hotel Avra

Hotel Avra

2.0 kautta 5.0 2 Kazantzaki, Aegina port, Aegina
Hotel Avra on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aíginan arkeologinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 2 tähden hotellissa on 33 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Hotel Possidon

Hotel Possidon

2.0 kautta 5.0 Leof. Aphaias 126, Aegina, Attiki
Hotel Possidon sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paralia Agia Marina. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 24 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
52 €
Ela mesa

Ela mesa

4.0 kautta 5.0 Faneromenis 2, Souvala, Aegina, Aegina Island
Ela mesa on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Souvála. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Danae

Danae

3.0 kautta 5.0 AIGINA TOWN, Aegina, Attica
Danae sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aíginan arkeologinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 54 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Aegina

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Aegina

Näytä kaikki

Kohteen Aegina hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Aegina? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 201 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Aegina löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Aegina, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Aegina tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, joista löydät takuulla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon:

 • 3 lentokenttähotellia
 • 2 halpaa hotellia
 • 33 lapsiystävällistä hotellia
 • 2 luksushotellia
 • 21 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Aegina

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Aegina, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Aegina niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hippocampus Hotel
 • Venetia Hotel
 • Hotel Galaxy

Nämä kohteen Aegina hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Danae
 • Ela mesa
 • Apollo Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Aegina pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Aegina Bed & Culture - B&B Hotel
 • Aegina-saaren Ylellinen Huvila Rannan Vieressä, Uima-altaalla ja Omalla Laiturilla
 • Uusi 2 Makuuhuoneen Koti Kauniilla Merinäköalalla, Lähellä Rantoja ja Paikallisia Tavernoja

Kohteeseen Aegina tutustuminen

Aegina on tunnettu satamastaan, kauniista saarinäkymistä ja temppeleistään. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Aegina ja sen lähellä kuuluu:

 • Kolona
 • Pyhän Nektarioksen luostari
 • Afean temppeli
 • Aíginan arkeologinen museo
 • Christos Kapralos -museo
 • Marathonasin ranta
 • Paleohora

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Aegina, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Ateena (ATH-Elefthérios Venizélos). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Aegina?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Aegina, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Aegina, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja tammikuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17 °C ja öisin 6 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 137 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 31 °C päivisin ja 9 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 60 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 32 °C ja öisin 17 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 15 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 26 °C ja 7 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 178 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Aegina on 391 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.