Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Agrigento – Matkat

Jos kaipaat suosituksia kiinnostavista lomakohteista, valitse Agrigento – matkat tähän vilkkaaseen kaupunkiin antavat lomailijalle paljon: nähtävää ja koettavaa on loputtomasti.

Agrigento – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki turistit ovat erilaisia, ja siksi ebookers räätälöi juuri sinulle ihanteellisen reissun. Hotellihuoneista lentoihin ja autonvuokrauksesta opastettuihin kierroksiin – Agrigento odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Jopa 9%*:n säästöt odottavat, jos varaat lentoliput ja hotellihuoneet yhtä aikaa palveluistamme.

Tutustu yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituskohteen kattavaan kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylikkäästi ja unohda arkinen aherrus, suuntasitpa sitten mihin tahansa.

Ehkä tämä auttaa päättämisessä: mikäli löydät edullisemman paketin kahden vuorokauden sisällä matkan ostamisesta, vastaamme tarjoukseen ja palautamme sinulle erotuksen.

Maailma on täynnä paikkoja, jotka odottavat sinua. Kaipaatko suurkaupungin sammumatonta sykettä vai vuoristomaisemia? Valitsitpa minkä tahansa, on koittanut aika pakata matkalaukku ja pistää jalkaa toisen eteen! Varausehtoja sovelletaan.

Agrigento – Matkat

Ottaen huomioon, että alueelta löytyy asukkaita 33 000, uusiin ihmisiin voi tutustua vaivatta!

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 8 km etelään naapurikaupungista (Ioppolo Giancaxio) ja 520 km etelään valtion pääkaupungista (Rooma).

Koska viimeksi lähdit piknikille luonnon helmaan? Kolymbethran puutarha on paikka, jossa voit syödä eväitä ja nauttia hyvästä seurasta.

Voi, kuinka rakastankaan merta! Jos huomaat ajattelevasi jotain tämänsuuntaista usein, niin pidä huoli siitä, että mahdutat lomaasi vierailun kohteeseen San Leonen ranta.

Voi olla hämmästyttävää ja pysäyttävää tajuta, miten uskomaton määrä erilaisia luonnon aarteita, ihmeitä ja ainutlaatuisia esineitä maailmastamme löytyy. Agrigenton arkeologinen museo antaa mahdollisuuden tutustua moniin saman katon alla.

Casa Museo di Luigi Pirandello paljastaa paljon tämän kaupungin menneisyydestä. Kokoelmat paljastavat monien tarinoiden, kuvien, esineiden sekä olennaisten tapahtumien ja henkilöiden avulla sen, millaisena tunnemme alueen tänään.

Tunteaksesi ja ymmärtääksesi alueen menneisyyttä kunnolla, varaa päivä aikaa käydäksesi kohteissa Temppeleiden laakso ja Olympolaisen Zeuksen temppeli. Jos palat halusta tietää lisää, Concordian temppeli ja Herakleen temppeli ovat myös hyviä kohteita.

Jos olet uskonnollinen tai haluat pelkästään vähän hiljaisuutta, Abbazia di Santo Spirito (luostari) ja Juno Lacinian temppeli ovat tähän tarkoituksen sopivia tutustumiskohteita. Chiesa di Santa Maria dei Greci ja San Pio X:n kirkko ovat myös paikkoja, joilla on tärkeä merkitys kaupungin kulttuuriselle identiteetille.

Agrigento tarjoaa turistille monenlaisia illanviettopaikkoja. Katso, mitä ohjelmaa esimerkiksi Teatro di Pirandello järjestää lomasi aikana.

Agrigento – Hotellit

Oletko jo halukas varmistamaan majoituksesi? Sinua onnisti! ebookersin matkaoppaassa on juuri nyt varattavissa yli 90 majoitusliikettä tällä paikkakunnalla.

Jos olet etsimässä yksinkertaista majoitusvaihtoehtoa etkä kaipaa luksuspalveluja, B&B Villa San Marco osoitteessa Contrada San Marco on juuri sopiva sinulle. Toinen paikka, joka tarjoaa hyvää palvelua mukavaan hintaan, on osoitteessa Via Atenea 45 sijaitseva Marchese Sala. Villa Athena Hotel ja Hotel Exclusive ovat kaksi muuta vaihtoehtoa, jotka sinun kannattaa pitää mielessä. Nämä upeat hotellit sopivat kaikille, jotka haluavat ympäröidä itsensä luksuksella lomansa aikana.

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Agrigento

Näytä kaikki 365 majoitusliikettä kohteessa Agrigento
Colleverde Park Hotel

Colleverde Park Hotel

Via Panoramica dei Templi, Agrigento, AG
  4.0 kautta 5.0
   
   
  2,8/5 (4 arvostelua)

  Colleverde Park Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Temppeleiden ...

  Colleverde Park Hotel76 €

  Colleverde Park Hotel76 €
  Baglio Della Luna

  Baglio Della Luna

  Via Serafino Amabile Guastella 1, Agrigento, AG
   4.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (2 arvostelua)

   Baglio Della Luna on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta San Leonen satama. Majoitusliike ...

   Baglio Della Luna99 €

   Baglio Della Luna99 €
   Doric Bed Boutique Hotel

   Doric Bed Boutique Hotel

   contrada San Biagio snc, Agrigento, AG
    4.0 kautta 5.0
     
     
    5,0/5 (1 arvostelua)

    Doric Bed Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Temppeleiden laakso. Majoitusliike tarjoaa ...

    Doric Bed Boutique Hotel120 €

    Doric Bed Boutique Hotel120 €
    iH Hotels Agrigento Kaos Resort

    iH Hotels Agrigento Kaos Resort

    Via Giovanni Gentile 11, Contrada Cumbo Strada Statale 115, Agrigento, AG
     4.0 kautta 5.0
      
      
     3,0/5 (1 arvostelua)

     IH Hotels Agrigento Kaos Resort on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tempio di Vulcanon ...

     iH Hotels Agrigento Kaos Resort72 €

     iH Hotels Agrigento Kaos Resort72 €
     Aparthotel Casa Fiorita

     Aparthotel Casa Fiorita

     Viale Leonardo Sciascia 216/6, Agrigento, AG
      3.0 kautta 5.0
       
       

      Aparthotel Casa Fiorita sijaitsee lähellä kohdetta Concordian temppeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ...

      Aparthotel Casa Fiorita43 €

      Aparthotel Casa Fiorita43 €
      Dioscuri Bay Palace Hotel

      Dioscuri Bay Palace Hotel

      Lungomare Falcone Borsellino, 1, Agrigento, AG
       4.0 kautta 5.0
        
        
       3,7/5 (3 arvostelua)

       Dioscuri Bay Palace Hotel on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Leonen satama. ...

       Dioscuri Bay Palace Hotel96 €

       Dioscuri Bay Palace Hotel96 €
       Antica Perla Residence Hotel

       Antica Perla Residence Hotel

       via Farag 98, Agrigento, AG
        4.0 kautta 5.0
         
         

        Antica Perla Residence Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta San Leonen ranta. Majoitusliike ...

        Antica Perla Residence Hotel79 €

        Antica Perla Residence Hotel79 €
        Hotel Costazzurra Museum & Spa

        Hotel Costazzurra Museum & Spa

        Via Delle Viole N 2, San Leone, Agrigento, AG
         4.0 kautta 5.0
          
          
         5,0/5 (1 arvostelua)

         Hotel Costazzurra Museum & Spa on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi San Leonen ranta on ...

         Hotel Costazzurra Museum & Spa81 €

         Hotel Costazzurra Museum & Spa81 €
         Villa Athena Hotel

         Villa Athena Hotel

         Via Passeggiata Archeologica 33, Agrigento, AG
          5.0 kautta 5.0
           
           

          Villa Athena Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Temppeleiden laakso. Majoitusliikkeessä ...

          Villa Athena Hotel391 €

          Villa Athena Hotel391 €
          Hotel Tre Torri

          Hotel Tre Torri

          Viale Cannatello 7, Villaggio Mose', Agrigento, AG
           3.0 kautta 5.0
            
            
           3,0/5 (1 arvostelua)

           Hotel Tre Torri on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta San Leonen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ...

           Hotel Tre Torri48 €

           Hotel Tre Torri48 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.