Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Agrigento – Matkat

Jos kaipaat suosituksia kiinnostavista lomakohteista, valitse Agrigento – matkat tähän vilkkaaseen kaupunkiin antavat lomailijalle paljon: nähtävää ja koettavaa on loputtomasti.

Agrigento – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika sulkea toimiston ovi ja nähdä Agrigento ja sen kätkemät aarteet, ebookers tarjoaa sinulle herkulliset tarjoukset lennoista, majoituksista, retkistä, autonvuokrauksista ja kaikesta muusta, mitä onnistunut matka edellyttää!

Pääset nauttimaan jopa 9.6%^:n säästöistä, kun ostat sekä lentoliput majoitukset kauttamme.

Pakene arjen rutiineja yhdellä napsautuksella. Valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja 500 000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, joten uudet, ihanat kokemukset ovat lähempänä kuin uskotkaan.

Miltä hintatakuu kuulostaa? Jos löydät jostakin edullisemman pakettitarjouksen kahden vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla hintojen välisen erotuksen.

Älä enää jahkaile, vaan lähde liikkeelle ja vastaa kaukomaiden kutsuun. Kaupungin sykettä ja rentoja rantalomia – vain oma mielikuvituksesi on rajana.

Varausehtoja sovelletaan.

Agrigento – Matkat

Ottaen huomioon, että alueelta löytyy asukkaita 33 000, uusiin ihmisiin voi tutustua vaivatta!

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 8 km etelään naapurikaupungista (Ioppolo Giancaxio) ja 520 km etelään valtion pääkaupungista (Rooma).

Koska viimeksi lähdit piknikille luonnon helmaan? Kolymbethran puutarha on paikka, jossa voit syödä eväitä ja nauttia hyvästä seurasta.

Voi, kuinka rakastankaan merta! Jos huomaat ajattelevasi jotain tämänsuuntaista usein, niin pidä huoli siitä, että mahdutat lomaasi vierailun kohteeseen San Leonen ranta.

Voi olla hämmästyttävää ja pysäyttävää tajuta, miten uskomaton määrä erilaisia luonnon aarteita, ihmeitä ja ainutlaatuisia esineitä maailmastamme löytyy. Agrigenton arkeologinen museo antaa mahdollisuuden tutustua moniin saman katon alla.

Casa Museo di Luigi Pirandello paljastaa paljon tämän kaupungin menneisyydestä. Kokoelmat paljastavat monien tarinoiden, kuvien, esineiden sekä olennaisten tapahtumien ja henkilöiden avulla sen, millaisena tunnemme alueen tänään.

Tunteaksesi ja ymmärtääksesi alueen menneisyyttä kunnolla, varaa päivä aikaa käydäksesi kohteissa Temppeleiden laakso ja Olympolaisen Zeuksen temppeli. Jos palat halusta tietää lisää, Concordian temppeli ja Herakleen temppeli ovat myös hyviä kohteita.

Jos olet uskonnollinen tai haluat pelkästään vähän hiljaisuutta, Abbazia di Santo Spirito (luostari) ja Juno Lacinian temppeli ovat tähän tarkoituksen sopivia tutustumiskohteita. Chiesa di Santa Maria dei Greci ja San Pio X:n kirkko ovat myös paikkoja, joilla on tärkeä merkitys kaupungin kulttuuriselle identiteetille.

Agrigento tarjoaa turistille monenlaisia illanviettopaikkoja. Katso, mitä ohjelmaa esimerkiksi Teatro di Pirandello järjestää lomasi aikana.

Agrigento – Hotellit

Oletko jo halukas varmistamaan majoituksesi? Sinua onnisti! ebookersin matkaoppaassa on juuri nyt varattavissa yli 90 majoitusliikettä tällä paikkakunnalla.

Jos olet etsimässä yksinkertaista majoitusvaihtoehtoa etkä kaipaa luksuspalveluja, B&B Villa San Marco osoitteessa Contrada San Marco on juuri sopiva sinulle. Toinen paikka, joka tarjoaa hyvää palvelua mukavaan hintaan, on osoitteessa Via Atenea 45 sijaitseva Marchese Sala. Villa Athena Hotel ja Hotel Exclusive ovat kaksi muuta vaihtoehtoa, jotka sinun kannattaa pitää mielessä. Nämä upeat hotellit sopivat kaikille, jotka haluavat ympäröidä itsensä luksuksella lomansa aikana.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Agrigento

Näytä kaikki 402 majoitusliikettä kohteessa Agrigento
Villa Athena Hotel

Villa Athena Hotel

Via Passeggiata Archeologica 33, Agrigento, AG
  5.0 kautta 5.0
   
   

  Villa Athena Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Temppeleiden laakso. Majoitusliikkeessä ...

  Villa Athena Hotel103 €

  Villa Athena Hotel103 €
  Colleverde Park Hotel

  Colleverde Park Hotel

  Via Panoramica dei Templi, Agrigento, AG
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,2/5 (5 arvostelua)

   Colleverde Park Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Temppeleiden ...

   Colleverde Park Hotel56 €

   Colleverde Park Hotel56 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.