Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aijala – Matkat

Oletko valmis varaamaan matkat kohteeseen Aijala? Lomat siellä onnistuvat takuulla, jos hyödynnät kaikkia meiltä saatuja tietoja. Kiehtova lähiseutu ja koko Keski-Suomi painuvat muistiisi ikiajoiksi.

Aijala – Matkat

Pääkaupunki Helsinki sijaitsee kohteesta Aijala noin 270 km etelään.

Lomalla kannattaa myös ottaa selvää, miten päästä helpoiten luonnon helmaan. Täällä ihanteellinen paikka on Pyhä-Häkin kansallispuisto, joka sijaitsee 50 km:n päässä kaupungista.

Harjun Stadion on paikka, jonka tapahtumakalenteriin kannatta tutustua, jos et voi kuvitella lomaa ilman urheilutapahtumia. Todennäköisesti siellä tapahtuu jotain vierailusi aikana. Stadion sijaitsee 35 km:n päässä.

Jos matkasi sattuu osumaan lumiseen aikaan, tee niin kuin paikalliset laskettelijat ja ota suunnaksi Laajis-hiihtokeskus ja sen monet ulkoilumahdollisuudet.

Kuusa sijaitsee monien mielenkiintoisten nähtävyyksien lähellä. Tällaisia ovat esimerkiksi Laukaan Peurunkagolf ja Laukaan kirkkomuseo, jotka sijaitsevat 8 km lounaaseen. Haluatko myös jotakin muuta? Myös Aijala ja Hankasalmi ovat lähellä toisiaan – Hankasalmi sijaitsee vain 25 km kaakkoon. Siellä odottavat esimerkiksi Revontuli Golf ja Pienmäen talomuseo.

Ilmassa on aivan erityistä jännitystä 6 joulukuuta. Paikallisväestö valmistautuu silloin juhlistamaan Suomen itsenäisyyspäivää.

Tämän alueen lentokenttä on Jyväskylä (JYV). Kun on aika pakata matkalaukku valmiiksi ja lähteä kotiin, pääset kentälle suuntaamalla 25 km lounaaseen.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Aijala

Näytä kaikki 73 majoitusliikettä kohteessa Aijala
Hotelli Verso

Hotelli Verso

Kauppakatu 35, Jyväskylä
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (104 arvostelua)

  Hotelli Verso on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike ...

  Hotelli Verso108 €

  Hotelli Verso108 €
  Omena Hotel Jyväskylä

  Omena Hotel Jyväskylä

  Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
   2.5 kautta 5.0
    
    
   3,6/5 (42 arvostelua)

   Omena Hotel Jyväskylä on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike ...

   Omena Hotel Jyväskylä52 €

   Omena Hotel Jyväskylä52 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.