Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aijala – Matkat

Oletko valmis varaamaan matkat kohteeseen Aijala? Lomat siellä onnistuvat takuulla, jos hyödynnät kaikkia meiltä saatuja tietoja. Kiehtova lähiseutu ja koko Keski-Suomi painuvat muistiisi ikiajoiksi.

Aijala – Lennot ja hotelli

Voisiko Aijala olla sopiva rentoutumispaikka juuri sinulle? Ammattitaitoinen ebookers-tiimi haluaa tehdä lomaunelmistasi totta ja viedä sinut seikkailuun.

Matkakassaasi jää enemmän käyttörahaa, kun varaat lentoliput ja majoituksen palvelustamme kerralla. Voit saada alennusta jopa 9.6%^.

Suunnittele ihanteellinen loma valitsemalla omasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituspaikan joukosta eri puolilta maailmaa.

Jos haluat olla varma, että saat varmasti mahtavan tarjouksen, ei syytä huoleen! Ebookers-hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos matkan varattuasi löydätkin muualta paremman tarjouksen seuraavan kahden vuorokauden kuluessa, me pistämme paremmaksi ja palautamme hintojen välisen erotuksen.

Nauti elämästä! Hyödynnä tilaisuus ja aloita pakkaaminen. Jännittävät uudet kokemukset odottavat sinua maailmalla, ja me autamme sinua nauttimaan niistä.

Varausehtoja sovelletaan.

Aijala – Matkat

Pääkaupunki Helsinki sijaitsee kohteesta Aijala noin 270 km etelään.

Lomalla kannattaa myös ottaa selvää, miten päästä helpoiten luonnon helmaan. Täällä ihanteellinen paikka on Pyhä-Häkin kansallispuisto, joka sijaitsee 50 km:n päässä kaupungista.

Harjun Stadion on paikka, jonka tapahtumakalenteriin kannatta tutustua, jos et voi kuvitella lomaa ilman urheilutapahtumia. Todennäköisesti siellä tapahtuu jotain vierailusi aikana. Stadion sijaitsee 35 km:n päässä.

Jos matkasi sattuu osumaan lumiseen aikaan, tee niin kuin paikalliset laskettelijat ja ota suunnaksi Laajis-hiihtokeskus ja sen monet ulkoilumahdollisuudet.

Kuusa sijaitsee monien mielenkiintoisten nähtävyyksien lähellä. Tällaisia ovat esimerkiksi Laukaan Peurunkagolf ja Laukaan kirkkomuseo, jotka sijaitsevat 8 km lounaaseen. Haluatko myös jotakin muuta? Myös Aijala ja Hankasalmi ovat lähellä toisiaan – Hankasalmi sijaitsee vain 25 km kaakkoon. Siellä odottavat esimerkiksi Revontuli Golf ja Pienmäen talomuseo.

Ilmassa on aivan erityistä jännitystä 6 joulukuuta. Paikallisväestö valmistautuu silloin juhlistamaan Suomen itsenäisyyspäivää.

Tämän alueen lentokenttä on Jyväskylä (JYV). Kun on aika pakata matkalaukku valmiiksi ja lähteä kotiin, pääset kentälle suuntaamalla 25 km lounaaseen.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Aijala

Näytä kaikki 82 majoitusliikettä kohteessa Aijala
Spa Hotel Peurunka

Spa Hotel Peurunka

Peurungantie 85, Laukaa
  3.5 kautta 5.0
   
   
  3,7/5 (75 arvostelua)

  Spa Hotel Peurunka on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Peurunka. Majoitusliike ...

  Spa Hotel Peurunka80 €

  Spa Hotel Peurunka80 €
  GreenStar Hotel Jyväskylä

  GreenStar Hotel Jyväskylä

  Heikinkatu 3, Jyväskylä
   3.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (86 arvostelua)

   GreenStar Hotel Jyväskylä on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jyväskylän taidemuseo. ...

   GreenStar Hotel Jyväskylä72 €

   GreenStar Hotel Jyväskylä72 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.