Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Akrahreppur – Lennot ja hotelli

Pitkään suunnitelluista lomista nopeisiin tarjouksiin – ebookers räätälöi lentoliput, majoitukset ja retket juuri sinun tarpeisiisi.

Jopa 7.7%^:n säästöt ovat sinun, jos varaat lentoliput ja majoituksen pakettitarjouksena meiltä.

Perehdy yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituspaikan kattavaan kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylikkäästi ja nauti lomastasi, menitpä sitten mihin tahansa.

Hintatakuu tarkoittaa tätä: kun olet ensin varannut lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja löydätkin sattumalta paremman tarjouksen muualta kahden vuorokauden kuluessa, vastaamme siihen hyvittämällä erotuksen. Miksi enää jahkailisit?

Nyt on paras aika kaivaa matkalaukut kaapista ja lähteä liikkeelle. Halusitpa sitten kokea suurkaupungin väenpaljouden tai vain rentoutua kaikessa rauhassa, meidän avullamme pääset hyvään alkuun.

Varausehtoja sovelletaan.

Löydä halvat matkat kohteeseen Akrahreppur

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Akrahreppur. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Akrahreppur lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Akrahreppur?

Juuri nyt kohteeseen Akrahreppur saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Akrahreppur itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Akrahreppur ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Akrahreppur matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Akrahreppur löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Akrahreppur?

Kohteen Akrahreppur suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Akrahreppur halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Akrahreppur

Hae hinnat
Brekkukot, Ylellinen Maalaistalo Poissa Kotoa Islannissa

Brekkukot, Ylellinen Maalaistalo Poissa Kotoa Islannissa

Brekkukot, Ylellinen Maalaistalo Poissa Kotoa Islannissa sijaitsee lähellä kohdetta Reykjafoss Waterfall. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja porealtaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
180 €
Hestasport Cottages

Hestasport Cottages

3.0 kautta 5.0
Hestasport Cottages on saanut loistavaa palautetta mökkien tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tourist Information Centre for Northwest Iceland. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden mökissä on 6 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hrimland Cottages

Hrimland Cottages

4.0 kautta 5.0 Hlíðarfjallsvegur, 837,Hálönd, Hlíðarfjalli, Akureyri
Tämä mökki on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Akyreyrin yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden mökissä on 7 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
70 €
Puffin Palace Guesthouse

Puffin Palace Guesthouse

2.5 kautta 5.0
Puffin Palace Guesthouse on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sauðárkrókurin kotiseutumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
120 €
Hotel Tindastóll and Annex

Hotel Tindastóll and Annex

3.0 kautta 5.0
Hotel Tindastóll and Annex on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sauðárkrókurin kotiseutumuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1884 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 20 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
120 €
Hotel Mikligardur

Hotel Mikligardur

2.5 kautta 5.0
Hotel Mikligardur sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nahkatehtaan vierailijakeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 65 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
130 €
Guesthouse Himnasvalir

Guesthouse Himnasvalir

2.5 kautta 5.0
Guesthouse Himnasvalir sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tourist Information Centre for Northwest Iceland. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 3 kylpyhuonetta.
72 €
Sydra-Skordugil Guesthouse

Sydra-Skordugil Guesthouse

2.5 kautta 5.0
Syðra-Skorðugil Guesthouse on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Skagafjördurin kansanperinnemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja porealtaan. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.
98 €
Karuna Guesthouse Litlu-Gröf Sauðárkróki

Karuna Guesthouse Litlu-Gröf Sauðárkróki

3.0 kautta 5.0
Karuna Guesthouse Litlu-Gröf Sauðárkróki on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Skagafjördurin kansanperinnemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
64 €
Mikligarður Guesthouse

Mikligarður Guesthouse

2.5 kautta 5.0
Mikligarður Guesthouse sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sauðárkrókurin kotiseutumuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Akrahreppur

Katso kaikki kohteen Akrahreppur vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.