Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Ängelholm

77 €
Valhall Park Hotell

Valhall Park Hotell

3.5 kautta 5.0 Stjernswärds allé 66, Angelholm
Valhall Park Hotell on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ängelholmin ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 70 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
2 Huoneen Majoitus Ängelholmissa

2 Huoneen Majoitus Ängelholmissa

Råbockavägen, Angelholm, Skåne County
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jarnvagens Museum Angelholm (museo). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.
Hae hinnat
4 Person Holiday Home in Ängelholm

4 Person Holiday Home in Ängelholm

FÖRSTA TVÄRGATAN 8, Angelholm, Skåne County
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jarnvagens Museum Angelholm (museo). Loma-asunto tarjoaa asiakkaille pation ja television.
Hae hinnat
4 Person Holiday Home in Ängelholm

4 Person Holiday Home in Ängelholm

3.0 kautta 5.0 FÖRSTA TVÄRGATAN 8, Angelholm, Skåne County
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jarnvagens Museum Angelholm (museo). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa DVD-soittimen ja jääkaapin.
115 €
Best Western Plus Hus 57

Best Western Plus Hus 57

4.0 kautta 5.0 Östergatan 57, Angelholm
Best Western Plus Hus 57 on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jarnvagens Museum Angelholm (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 112 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Vacation Home Vejbystrand in Vejbystrand - 4 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Vejbystrand in Vejbystrand - 4 Persons, 1 Bedrooms

unnamed road, Vejbystrand, Skåne County
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Ängelholmin ilmailumuseo. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja mikroaaltouunin.
119 €
Hotel Lilton

Hotel Lilton

3.0 kautta 5.0 JARNVAGSGATAN 29, Angelholm
Hotel Lilton sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jarnvagens Museum Angelholm (museo). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
95 €
Riverside Hotel & Apartments

Riverside Hotel & Apartments

2.5 kautta 5.0 Östergatan 27, Angelholm
Riverside Hotel & Apartments on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jarnvagens Museum Angelholm (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 29 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
60 €
Hallandsåsen Hostel & B&B

Hallandsåsen Hostel & B&B

2.0 kautta 5.0 Boarpsvägen 33, Angelholm, Skane, Hjärnarp, Ängelholm Municipality
Hallandsåsen Hostel & B&B sijaitsee lähellä kohdetta Västersjön-järvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2 tähden hostellissa on 11 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Lentokenttähotellit Ängelholm

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Ängelholm läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Ängelholm edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Ängelholm voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Ängelholm, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Ängelholm läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Ängelholm ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Ängelholm ajoissa

Tarjoukset lentokentän Ängelholm hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Ängelholm hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Ängelholm ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Ängelholm hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Helsingborg

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.