Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
13.12. - 15.12.
Ensi viikonloppuna
20.12. - 22.12.

Suosituimmat Antequeran kaupungintalo hotellit

Asunto Antequeran Keskustassa, Pysäköinti Samassa Ilmaisessa Rakennuksessa Hae hinnat
Asunto Antequeran Keskustassa, Pysäköinti Samassa Ilmaisessa Rakennuksessa

Asunto Antequeran Keskustassa, Pysäköinti Samassa Ilmaisessa Rakennuksessa

   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Antequeran kaupungintalo ja Capitán Vicente Moreno sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Puerta de Estepa ja Plaza de San Sebastián ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Antequeran asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hostal Colón 32 €
  Hostal Colón

  Hostal Colón

  Calle Infante Don Fernando, 31, Centro Comercial E Historico, Antequera, Malaga
    
   1.0 kautta 5.0 Tähteä

   Antequeran kaupungintalo, Antequeran kolminaisuuden kirkko ja Antequeran linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hostalista. Cueva de Menga ja El Romeral ovat myös 10 kilometrin päässä. Antequeran asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Casa Rosa 1 Sopii Matkustaville Perheille Hae hinnat
   Casa Rosa 1 Sopii Matkustaville Perheille

   Casa Rosa 1 Sopii Matkustaville Perheille

     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Antequeran kaupungintalo, Capitán Vicente Moreno ja Antequeran kolminaisuuden kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Plaza de San Sebastián ja Los Remediosin luostari ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Antequeran asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Keski-huoneisto Hae hinnat
    Keski-huoneisto

    Keski-huoneisto

      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Antequeran kaupungintalo, Plaza de San Sebastián ja Los Remediosin luostari sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Oficina de información turística ja Capitán Vicente Moreno ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Antequeran asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Apartamento Céntrico Hae hinnat
     Apartamento Céntrico

     Apartamento Céntrico

     Calle Comedias, Antequera, Málaga
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Antequeran kaupungintalo, Plaza de San Sebastián ja Capitán Vicente Moreno sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Los Remediosin luostari ja Antequeran kolminaisuuden kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Antequeran asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Castilla 38 €
      Hotel Castilla

      Hotel Castilla

      Infante Don Fernando 40, Antequera, Malaga
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       Antequeran kaupungintalo, Plaza de San Sebastián ja Los Remediosin luostari sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oficina de información turística ja Capitán Vicente Moreno ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Antequeran asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Manzanito 40 €
       Arvosteltu 29.10.2019
       Katso tiedot
        
       Hotel Manzanito

       Hotel Manzanito

       Plaza San Sebastián, 4, Antequera, Málaga
         
        4,0/5
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Very modern and clean but had to pay €10 for parking and was difficult to find somewhere to oark before checkin. Onky have 3 parking spaces which you have to pay for but once they are gone nowhere near to oark

        Hotel Coso Viejo 38 €
        Hotel Coso Viejo

        Hotel Coso Viejo

        Encarnación, 9, Antequera
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Antequeran kaupunginmuseo, Museo Conventual de las Carmelitas Descalzas de Antequera ja Oficina de información turística sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Los Remediosin luostari ja Plaza de San Sebastián ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Antequeran asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

         ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Antequeran kaupungintalo läheltä

         Haluaisitko, että Antequeran kaupungintalo olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Antequeran kaupungintalo sijaitsee.

         Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

          

         Matkustaminen majoitukselle

         Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

          

         Antequeran kaupungintalo ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

         Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

         Viimeisimmät Antequeran kaupungintalo hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.