Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.4. - 12.4.
Ensi viikonloppuna
17.4. - 19.4.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Antibesin rautatieasema

Hae hinnat
Studio Port Vauban Antibes

Studio Port Vauban Antibes

3.5 kautta 5.0 1 Avenue de la Libération, Appart 5B202, Antibes, Provence-Alpes-Cote d'Azur
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Port Vaubanin venesatama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin.
Hae hinnat
Lomahuoneisto Antibes, 2 Huonetta, 4 Henkilöä

Lomahuoneisto Antibes, 2 Huonetta, 4 Henkilöä

RESIDENCE DE LA MER, Antibes, Provence-Alpes-Cote d'Azur
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Port Vaubanin venesatama. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja jääkaapin.
94 €
Hôtel le Collier

Hôtel le Collier

3.0 kautta 5.0 19 Boulevard Général Vautrin, Antibes
Hôtel le Collier on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Port Vaubanin venesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 45 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Välimeren Huoneisto Lähellä Antibesin Satamaa

Välimeren Huoneisto Lähellä Antibesin Satamaa

26 avenue Pasteur, Les cyclamens, Antibes, Provence-Alpes-Cote d'Azur
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Port Vaubanin venesatama. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Bright 1-bedroom appartement: little garden in Antibes center

Bright 1-bedroom appartement: little garden in Antibes center

4 rue marie guignon, Antibes, Provence-Alpes-Cote d'Azur
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Port Vaubanin venesatama. Majoitusliikkeessä on saatavilla concierge-palvelut. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Kaunis Studio, Jossa on Terassia, Jossa on Upea Merinäköala ja Jahdit

Kaunis Studio, Jossa on Terassia, Jossa on Upea Merinäköala ja Jahdit

1 Avenue de la Libération, Antibes, Provence-Alpes-Cote d'Azur
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Port Vaubanin venesatama. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja pation.
115 €
Hotel La Villa Port d Antibes & Spa

Hotel La Villa Port d Antibes & Spa

6 Avenue Frédéric Mistral, Antibes
Hotel La Villa Port d Antibes & Spa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Port Vaubanin venesatama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan, baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2020 rakennetussa hotellissa on 56 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Residéal

Residéal

4.0 kautta 5.0 100 rue Line Renaud Loulou Gasté, Antibes, Alpes-Maritimes
Residéal on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sophia Antipolis. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden residenssissä on 128 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
140 €
Royal Antibes - Luxury Hotel, Residence, Beach & SPA

Royal Antibes - Luxury Hotel, Residence, Beach & SPA

4.0 kautta 5.0 16 Boulevard Marechal Leclerc, Antibes, Alpes-Maritimes
Royal Antibes - Luxury Hotel, Residence, Beach & SPA on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plage de la Salis. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 64 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Lentokenttähotellit Antibesin rautatieasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Antibesin rautatieasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Antibesin rautatieasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Antibesin rautatieasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Antibesin rautatieasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Antibesin rautatieasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Antibesin rautatieasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Antibesin rautatieasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Antibesin rautatieasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Antibesin rautatieasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Antibesin rautatieasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Antibesin rautatieasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Antibesin kaupungin keskusta

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.