Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Arnhemin linja-autoasema

55 €
Holiday Inn Express Arnhem

Holiday Inn Express Arnhem

3.0 kautta 5.0 Nieuwe Oeverstraat 50, Parking Garage: Vossenstraat 6, Arnhem
Holiday Inn Express Arnhem on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Korenmarkt (tori). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 3 tähden hotellissa on 127 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
76 €
Best Western Plus Hotel Haarhuis

Best Western Plus Hotel Haarhuis

4.0 kautta 5.0 Stationsplein 1, Arnhem
Best Western Plus Hotel Haarhuis on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Filmhuis (elokuvatalo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 127 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
87 €
NH Arnhem Rijnhotel

NH Arnhem Rijnhotel

4.0 kautta 5.0 Onderlangs 10, Arnhem
NH Arnhem Rijnhotel on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum voor Moderne Kunst (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 68 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
80 €
B&B Vesting10

B&B Vesting10

3.0 kautta 5.0 Coehoornstraat 4, Arnhem
B&B Vesting10 on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Filmhuis (elokuvatalo) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
144 €
Dudok Studio's

Dudok Studio's

3.5 kautta 5.0 Koningstraat 7-6, Arnhem
Dudok Studio's on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Historiallinen museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja kokoushuoneet. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
CityApartHotel de Gele Rijder

CityApartHotel de Gele Rijder

3.5 kautta 5.0 Looierstraat 48, Arnhem
CityApartHotel de Gele Rijder sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Historiallinen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
64 €
Bastion Hotel Arnhem

Bastion Hotel Arnhem

3.5 kautta 5.0 Eusebiusplein 1A, Arnhem
Bastion Hotel Arnhem sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Markt (tori). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 129 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
52 €
Stayokay Arnhem - Hostel

Stayokay Arnhem - Hostel

2.0 kautta 5.0 Diepenbrocklaan 27, Arnhem
Stayokay Arnhem - Hostel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Burgers Zoo (eläintarha). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 35 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.
Hae hinnat
CityApartHotel Musis

CityApartHotel Musis

3.5 kautta 5.0 Walstraat 55, Arnhem, Gelderland
CityApartHotel Musis sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arnhemin kaupunginteatteri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kattoterassi ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Bizar-Bazar

Bizar-Bazar

3.0 kautta 5.0 Spoorwegstraat 10, Arnhem
Bizar-Bazar on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arnhemin kaupunginteatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
105 €
Design Hotel Modez

Design Hotel Modez

3.0 kautta 5.0 Elly Lamakerplantsoen 4 (Putstraat 1a), Arnhem
Design Hotel Modez on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nederlands Wijnmuseum (viinimuseo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 26 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
CityApartHotel Boulevard

CityApartHotel Boulevard

3.5 kautta 5.0 Boulevard Heuvelink 26, Arnhem
CityApartHotel Boulevard sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
CityApartHotel - de Gruyter

CityApartHotel - de Gruyter

3.5 kautta 5.0 Hommelseweg, Arnhem
CityApartHotel - de Gruyter sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Park Sonsbeekin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
131 €
Landgoed Hotel Groot Warnsborn

Landgoed Hotel Groot Warnsborn

4.0 kautta 5.0 Bakenbergseweg 277, Arnhem
Landgoed Hotel Groot Warnsborn on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Airborne War Cemetery (hautausmaa). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
85 €
Hotel Gieling

Hotel Gieling

3.0 kautta 5.0 Nieuwgraaf 4, Duiven
Hotel Gieling sijaitsee lähellä kohdetta Burgers Zoo (eläintarha). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja kahvinkeittimen.

Lentokenttähotellit Arnhemin linja-autoasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Arnhemin linja-autoasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Arnhemin linja-autoasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Arnhemin linja-autoasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Arnhemin linja-autoasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Arnhemin linja-autoasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Arnhemin linja-autoasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Arnhemin linja-autoasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Arnhemin linja-autoasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Arnhemin linja-autoasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Arnhemin linja-autoasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Arnhemin linja-autoasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Stationsplein hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.