Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Avola

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Avola

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Avola

Loma-asunnot + lennot kohteessa Avola

B&B + lennot kohteessa Avola

Matkapaketit kohteeseen Avola

Parhaat lomapaketit kohteeseen Avola

Lomapaketit kohteeseen Avola Kolmeksi Yöksi

Avola – Matkat

Kaupungin eri osissa on paljon tutkittavaa. Lähde siis tutustumaan sellaisiin kaupunginosiin kuten Avola, joka löytyy 20 km lounaaseen keskustasta. Kun olet laskeutunut ja saanut matkatavarasi ruumasta, matkusta taksilla 60 km etelään, ja huomaatkin jo olevasi perillä määränpäässäsi.

Avola – Lennot ja hotelli

Lennot ja huoneet sekä kaikki taianomaiset kokemukset... Ebookers varmistaa, että mielenkiintoinen Avola on unelmiesi määränpää.

Varaa lentoliput ja majoitus samanaikaisesti meidän avullamme, ja voit säästää jopa 9.6%^.

Mikään ei taida olla niin rentouttavaa kuin stressitön lomamatka. Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja runsaat 500 000 majoitusliikettä kaikkialla maailmassa, joten seikkailuntäyteinen matka on vain parin napsautuksen päässä.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman hinnan jossakin muualla 48 tunnin kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme tilillesi hintojen välisen erotuksen. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin jahkailemaan.

Matkustushaaveet ovat aina yksilöllisiä. Anna meidän auttaa toteuttamaan haaveesi, uneksitpa sitten auringonpolttamista hiekkarannoista tai huimasta jännityksestä.

Varausehtoja sovelletaan.

Avola – Matkat

Koska useat alueen suosituimmista nähtävyyksistä ovat lähellä, Avola on nähtävyyksistä kiinnostuneen unelmapaikka. Sekä Church of San Domenico (kirkko) että Noton katedraali tarjoavat vierailijoille mielenkiintoista nähtävää. Näissä käynnin jälkeen kannattaa suunnata myös kohteisiin Palazzo Ducezio (rakennus) ja Palazzo Villadorata (rakennus). Harkitse kaupungissa ollessasi myös vierailua muutamassa muussa kaupunginosassa kokeaksesi mitä muuta Syrakusa voi tarjota. San Corrado di Fuori ja Noton historiallinen keskusta ovat hyviä vaihtoehtoja, jotka eivät sijaitse liian kaukana.

Kaupungin keskustassa tekeminen ei koskaan lopu kesken. Apollon temppeli ja Syrakusan katedraali viihdyttävät tuntikaupalla. Castello Eurialo (linna) ja Museo Archeologico Regionale Paolo Orsi (museo) kannattaa myös sisällyttää vierailukohteisiin.

Joskus tärkeimmät näyttelyesineet tekevät suurimman vaikutuksen, toisinaan taas museon nurkkaan pölyttymään jäänyt tuntemattomampi esine. Museo del presepe ja Museo civico tarjoavat molempia.

Teatro Vittorio Emanuele ja Teatro Garibaldi ovat erinomaisia kohteita hauskaan illanviettoon. Niiden esitykset ovat huippuluokkaa. Tutustu ohjelmistoon ja varaa liput jo nyt.

Palazzo Nicolaci, Palazzo Landolina, Piazza del Municipio ja Porta Reale tarjoavat puolestaan tietoa alueen historiasta.

Jos olet kiinnostunut uskontojen historiasta, Santa Chiaran kirkko, Basilica di San Salvatore, Chiesa Madre di San Nicolò ja Chiesa di San Carlo al Corso ovat ehdottomia käyntikohteita.

Avola – Hotellit

Varmistat laajasta valikoimastamme varmasti sinulle sopivimman majoituksen ilman huolen häivää, sillä ebookersin hotelliopas sisältää nyt yli 57 majoitusliikettä.

Majoitusvaihtoehdot kohteessa Avola vaihtelevat tavallisista perushuoneista loisteliaisiin huoneisiin, jotka tarjoavat kaikki mahdolliset palvelut ja ekstrat. Jos etsit yöpymispaikkaa, joka ei tee suurta reikää kukkaroon, muista varausta tehdessäsi Nicolaus Club Fontane Bianche osoitteessa Viale dei Lidi, 519 ja Nonna Nina osoitteessa Via Beppe Montana 24. Hotel Villa Favorita ja Antico Borgo Villa Giulia ovat kaksi muuta vaihtoehtoa, jotka sinun kannattaa pitää mielessä. Nämä laatuhotellit sopivat kaikille, jotka haluavat tuntea olonsa kuninkaalliseksi lomansa aikana.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Avola

Näytä kaikki 2 058 majoitusliikettä kohteessa Avola
Nuovo Castello Crisilio

Nuovo Castello Crisilio

   
   

  Nuovo Castello Crisilio on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Spiaggia Lungomare Tremolin rantapromenadi. ...

  Nuovo Castello CrisilioHae hinnat

  B&B Fuori Rotta

  B&B Fuori Rotta

  Via Giacomo Brodolini 25, Avola, Siracusa
    
    

   B&B Fuori Rotta sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia Pantanellon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen ja ilmainen ...

   B&B Fuori Rotta36 €

   B&B Fuori Rotta36 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.