Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Badhoevedorp

Yays Entrepothaven Concierged Boutique Apartments 91 €
Yays Entrepothaven Concierged Boutique Apartments

Yays Entrepothaven Concierged Boutique Apartments

65 Cruquiusweg, Amsterdam, NH
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Yays Entrepothaven Concierged Boutique Apartments sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tropenmuseum (museo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 85 huoneistoa 10 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Yays Oostenburgergracht Concierged Boutique Apartments 99 €
  Yays Oostenburgergracht Concierged Boutique Apartments

  Yays Oostenburgergracht Concierged Boutique Apartments

  Oostenburgergracht 73, Amsterdam
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Yays Oostenburgergracht Concierged Boutique Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Alankomaiden kansallinen merimuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 43 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Yays Bickersgracht Concierged Boutique Apartments 204 €
   Yays Bickersgracht Concierged Boutique Apartments

   Yays Bickersgracht Concierged Boutique Apartments

   Bickersgracht 1, Amsterdam
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Yays Bickersgracht Concierged Boutique Apartments on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Herengrachtin kanava. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 26 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

    Eric Vökel Boutique Apartments Amsterdam Suites 125 €
    Eric Vökel Boutique Apartments Amsterdam Suites

    Eric Vökel Boutique Apartments Amsterdam Suites

    De Ruijterkade 127, Amsterdam
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Eric Vökel Boutique Apartments Amsterdam Suites on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdamin matkustajaterminaali (PTA). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 28 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Plantage Hortus Apartments 80 €
     Plantage Hortus Apartments

     Plantage Hortus Apartments

     Plantage Muidergracht, Amsterdam
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Plantage Hortus Apartments on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Yays Zoutkeetsgracht Concierged Boutique Apartments 103 €
      Yays Zoutkeetsgracht Concierged Boutique Apartments

      Yays Zoutkeetsgracht Concierged Boutique Apartments

      Zoutkeetsgracht 114-118, Amsterdam
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Yays Zoutkeetsgracht Concierged Boutique Apartments on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Anne Frankin talo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 31 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja taulutelevision.

       Short Stay Group East Quarter Serviced Apartments 102 €
       Short Stay Group East Quarter Serviced Apartments

       Short Stay Group East Quarter Serviced Apartments

       Wijtenbachstraat 30, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Short Stay Group East Quarter Serviced Apartments on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tropenmuseum (museo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Short Stay Group Amsterdam Harbour Serviced Apartments 117 €
        Short Stay Group Amsterdam Harbour Serviced Apartments

        Short Stay Group Amsterdam Harbour Serviced Apartments

        Prins Hendrikkade, Amsterdam
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Short Stay Group Amsterdam Harbour Serviced Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NEMO Science Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Htel Serviced Apartments Amsterdam Amstelveen Hae hinnat
         Htel Serviced Apartments Amsterdam Amstelveen

         Htel Serviced Apartments Amsterdam Amstelveen

         Laan Van De Helende Meesters 421, Amstelveen
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Htel Serviced Apartments Amsterdam Amstelveen on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Amsterdamse Bos -puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 250 huoneistoa 14 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          The Wittenberg Hae hinnat
          The Wittenberg

          The Wittenberg

          Nieuwe Kerkstraat 157, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           The Wittenberg on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Artisin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 1772 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 115 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Short Stay Group NDSM Serviced Apartments 119 €
           Short Stay Group NDSM Serviced Apartments

           Short Stay Group NDSM Serviced Apartments

           Ridderspoorweg 173, Amsterdam
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Short Stay Group NDSM Serviced Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eye Film Institute (elokuvainstituutti). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

            Short Stay Group Harbour Loft Studios 128 €
            Short Stay Group Harbour Loft Studios

            Short Stay Group Harbour Loft Studios

            Prins Hendrikkade, Amsterdam
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Short Stay Group Harbour Loft Studios on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta NEMO Science Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Badhoevedorp, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Badhoevedorp todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Badhoevedorp – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Badhoevedorp, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Badhoevedorp nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Badhoevedorp sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Badhoevedorp nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Badhoevedorp Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Badhoevedorp hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Badhoevedorp

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Badhoevedorp, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Badhoevedorp parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Badhoevedorp, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Badhoevedorp todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Badhoevedorp – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Badhoevedorp, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Badhoevedorp nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Badhoevedorp sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Badhoevedorp nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Badhoevedorp Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Badhoevedorp hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Badhoevedorp

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Badhoevedorp, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Badhoevedorp parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Badhoevedorp

             Näytä kaikki 2 459 majoitusliikettä kohteessa Badhoevedorp
             Corendon Village Hotel Amsterdam 59 €
             Corendon Village Hotel Amsterdam

             Corendon Village Hotel Amsterdam

             Schipholweg 275, Badhoevedorp
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              De Meervaart Theater (teatteri) on 4,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Vondelpark (puisto) ja Van Goghin museo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. World Trade Center Schiphol Airport ja RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) ovat myös 10 kilometrin päässä.

              Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol 62 €
              Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol

              Ramada by Wyndham Amsterdam Airport Schiphol

              Sloterweg 299, Badhoevedorp
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Van Goghin museo, Leidseplein ja Heineken Experience sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Anne Frankin talo ja Rembrandtplein ovat myös 15 kilometrin päässä.

               Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport 53 €
               Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

               Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

               Schipholweg 181, Badhoevedorp
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Amsterdamse Bos -puisto on 4,2 kilometrin ja päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. World Trade Center Schiphol Airport ja Olympiastadion sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus) ja Van Goghin museo ovat myös 15 kilometrin päässä.

                ibis budget Amsterdam Airport 48 €
                ibis budget Amsterdam Airport

                ibis budget Amsterdam Airport

                Schipholweg 185, Badhoevedorp
                  
                 2.5 kautta 5.0 Tähteä

                 World Trade Center Schiphol Airport, RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) ja De Meervaart Theater (teatteri) ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Sloterpark ja Sloterplas ja VU:n yliopiston lääkärikeskus ovat myös 10 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.