Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Ballina – Matkat

Matkat kohteeseen Ballina ovat aina hyvä idea. Tästä kaupungista löytyy paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja tutustumisen arvoisia paikkoja, joten loma kuluu kuin siivillä.

Ballina – Lennot ja hotelli

Lentoliput ja huoneet sekä kaikki unohtumattomat kokemukset... Ebookers pitää huolta siitä, että mielenkiintoinen Ballina on unelmiesi lomailupaikka.

Taskuusi jää enemmän käyttörahaa, kun ostat lentoliput ja majoituksen kauttamme kerralla. Voit säästää jopa 9.6%^!

Uppoudu yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen kattavaan kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylikkäästi ja nauti lomastasi, olipa määränpääsi mikä tahansa.

Ehkä tämä auttaa päätöksenteossa: jos satut löytämään halvemman tarjouksen 48 tunnin sisällä matkapaketin varaamisesta, vastaamme tarjoukseen ja maksamme erotuksen takaisin.

Maailma on täynnä kohteita, jotka odottavat löytäjäänsä. Kaipaatko suurkaupungin nähtävyyksiä vai suojaisaa pakopaikkaa? Kaipasitpa mitä tahansa, vihdoinkin on tullut aika ottaa matkalaukku esiin ja lähteä reissuun!

Varausehtoja sovelletaan.

Ballina – Matkat

Ottaen huomioon, että kaupunkialueelta löytyy vakituisia asukkaita 10 000, uusien tuttavuuksien tekeminen ei voi olla vaikeaa!

Suuntaamalla kohteesta 210 km kaakkoon pääset koko maan pääkaupunkiin (Dublin). Jos sen sijaan seikkailet 11 km pohjoiseen, pääset tutustumaan lähimpään kaupunkiin, joka on Enniscrone.

Nauti ja tutki kohteen Mayo North Heritage Center (perinnekeskus) esineitä ja kuvia täynnä olevia kokoelmia, jotka kertovat hyvin mielenkiintoisen tarinan tältä alueelta.

Haluatko oppia lisää paikallisesta uskonnollisesta elämästä? Fr. Peyton Memorial Centre ja Ballina Presbyterian Church (kirkko) ovat silloin hyviä vierailukohteita. Jos sinulla on vielä lisää aikaa, suuntaa kohteeseen St. Muredachin katedraali.

Muistomerkkeihin tutustuminen on yksinkertainen tapa tutustua paikkakunnan kehitykseen vaikuttaneisiin tapahtumiin. Täältä löytyvät Humbert Monument ja Dolmen of the Four Maols (hautamuistomerkki) ovat kaksi alueen merkittävintä monumenttia.

Haluatko haastaa kaverin peliin? Sujauta siis parhaat golfkäsineesi käsiin ja ota ystäviesi kanssa suunnaksi Ballina Golf Course (golfkeskus).

Ballina – Hotellit

Tässä hyvä vihje! Jos haluat jäädä yöksi, sinun on parasta varmistaa majoitus hyvissä ajoin. Tällä hetkellä saatavilla on ainoastaan 5 majoitusliikettä. Katsasta ebookersin matkaopas selvittääksesi kaikki tarvittavat tiedot.

Voit aloittaa jokaisen lomapäiväsi iloisin mielin, jos olet valinnut itsellesi huoneen yhdestä suosituimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Mount Falcon Estate ja Downhill Inn.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ballina

Näytä kaikki 104 majoitusliikettä kohteessa Ballina
Ballina Manor Hotel

Ballina Manor Hotel

At the Moy Ridgepool Barrett Street, Ballina, Mayo
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (5 arvostelua)

  Ballina Manor Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ballina Presbyterian Church ...

  Ballina Manor Hotel74 €

  Ballina Manor Hotel74 €
  Great National Hotel Ballina

  Great National Hotel Ballina

  N26, Dublin Road, Ballina, Co Mayo
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (6 arvostelua)

   Great National Hotel Ballina on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dolmen of the Four Maols (hautamuistomerkki). ...

   Great National Hotel Ballina66 €

   Great National Hotel Ballina66 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.