Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Belek

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Belek. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Belek lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Belek?

Juuri nyt kohteeseen Belek saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Belek itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Belek ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Belek matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Belek löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Belek?

Kohteen Belek suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Belek halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Belek

Hae hinnat
Granada Luxury Belek - All Inclusive

Granada Luxury Belek - All Inclusive

Belek Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, No. 7-102, Belek, Antalya
Granada Luxury Belek - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Belek Beach Park on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2017 rakennetussa lomakeskuksessa on 872 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Rixos Premium Belek - All Inclusive

Rixos Premium Belek - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Ileribasi Mevkii Pk. 116, Belek, Antalya
Rixos Premium Belek - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Troy Aqua ja delfinaario. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 700 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Adam & Eve - All Inclusive - Adults Only

Adam & Eve - All Inclusive - Adults Only

5.0 kautta 5.0 Iskele Mevkii, Belek, Antalya
Adam & Eve - All Inclusive - Adults Only sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cornelia Golf Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 7 ravintolaa. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 476 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
Hae hinnat
The Land of Legends Kingdom Hotel

The Land of Legends Kingdom Hotel

5.0 kautta 5.0 Kadriye Mah Ataturk Cad, No 515/1, Belek, Antalya
The Land of Legends Kingdom Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja The Land of Legends -teemapuisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 baaria. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 401 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
225 €
Aquaworld Belek

Aquaworld Belek

5.0 kautta 5.0 Belek Mah.Iskele cd. 6A, Belek, Alanya
Aquaworld Belek sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cornelia Golf Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 sisäuima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 770 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Bellis Deluxe Hotel - All Inclusive

Bellis Deluxe Hotel - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Tasliburun mevkii, Belek, Antalya
Bellis Deluxe Hotel - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Carya Golf Club. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 575 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
247 €
Paloma Grida Resort & Spa - All Inclusive

Paloma Grida Resort & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Iskele Mevkii, Belek, Antalya
Paloma Grida Resort & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cornelia Golf Club. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 459 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Maxx Royal Belek Golf Resort - All Inclusive

Maxx Royal Belek Golf Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Iskele Mevkii, Belek, Antalya
Maxx Royal Belek Golf Resort - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja The Land of Legends -teemapuisto sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 531 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
230 €
Susesi Luxury Resort - All Inclusive

Susesi Luxury Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Iskele Mevkii, Belek, Antalya
Susesi Luxury Resort - All Inclusive on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Cornelia Golf Club on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 554 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
493 €
Club Mega Saray - All Inclusive

Club Mega Saray - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 P.k. 39, Belek, Antalya
Club Mega Saray - All Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tat Golf Belek. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 8 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 459 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Halvat meno-paluu lennot Belek

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Belek

Katso kaikki kohteen Belek vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Belek

Katso kaikki 7 aktiviteettia kohteessa Belek

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.