Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Bodrum

100 €
Eda Motel

Eda Motel

Göltürkbükü Mah, Inönü Cad, No:61/B, Bodrum, Muğla
Eda Motel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Turkbuku-ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä motellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
400 €
Mandarin Oriental Bodrum

Mandarin Oriental Bodrum

5.0 kautta 5.0 Cennet Koyu Comca Mevkii, 314., Sokak No. 10, Golturkbuku, Bodrum, Muğla
Mandarin Oriental Bodrum on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Golkoyn ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 5 tähden hotellissa on 129 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kalustetun parvekkeen/pation ja television.
261 €
The Bodrum EDITION

The Bodrum EDITION

Dirmil Mahallesi, Balyek Cd. No 5A, Bodrum, Muğla
The Bodrum EDITION on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Magin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2018 rakennetussa hotellissa on 108 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
67 €
Labranda TMT Bodrum - All Inclusive

Labranda TMT Bodrum - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Atatürk Cad. No: 180, Bodrum, Muğla
Labranda TMT Bodrum - All Inclusive on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bodrumin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 329 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja LCD-television.
Hae hinnat
Titanic Deluxe Bodrum - All Inclusive

Titanic Deluxe Bodrum - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Koyu Turizm Merkezi, Guvercinlik, Bodrum
Titanic Deluxe Bodrum - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Vita Park Golf Resort. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 400 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Lujo Hotel - All Inclusive

Lujo Hotel - All Inclusive

Kuyucak Mevkii Mahallesi, Bodrum, Bodrum
Lujo Hotel - All Inclusive on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Vita Park Golf Resort. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2018 rakennetussa lomakeskuksessa on 410 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Tempur-Pedic-patjalliset sängyt.
65 €
Doria Hotel Bodrum

Doria Hotel Bodrum

5.0 kautta 5.0 1410 Sokak Gündönümü Mevkii, Bitez, Bodrum, Muğla
Doria Hotel Bodrum on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bitez Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 92 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Sirene Luxury Hotel Bodrum

Sirene Luxury Hotel Bodrum

5.0 kautta 5.0 Geris Mah. Erdemil Cad. No: 80-A, Yalikavak, Bodrum, Muğla
Sirene Luxury Hotel Bodrum on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gümüşkaya Plajı. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 113 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Mivara Luxury Resort & Spa Bodrum

Mivara Luxury Resort & Spa Bodrum

5.0 kautta 5.0 Gündogan Mah. Farilya Küçükbük Cad.No 9, Bodrum
Mivara Luxury Resort & Spa Bodrum on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Küçükbükin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 90 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Senses Hotel

Senses Hotel

Kumbahce Mahallesi, Ataturk Caddesi no. 179, Bodrum, Muğla
Senses Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bodrumin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä hotellissa on 56 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
252 €
Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum

Adnan Menderes caddesi No: 89, Asarlik Mevkii PK 225, Bodrum
Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bitez Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2015 rakennetussa hotellissa on 77 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Rixos Premium Bodrum - All Inclusive

Rixos Premium Bodrum - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Torba mah. Zeytinli Kahve Mevkii, P.K. 244, Bodrum, Muğla
Rixos Premium Bodrum - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Torban ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 347 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
32 €
Degirmenburnu Residence

Degirmenburnu Residence

Osman Nuri Bilgin Caddesi No:48, Bodrum
Degirmenburnu Residence on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bardakçın lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 2015 rakennetussa hotellissa on 43 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Parkim Ayaz - All Inclusive

Parkim Ayaz - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Ayaz Str No:20, Gümbet, Bodrum, Muğla
Parkim Ayaz - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bodrumin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 244 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
126 €
The Marmara Bodrum - Adult Only

The Marmara Bodrum - Adult Only

5.0 kautta 5.0 Yokusbasi Mahallesi Suluhasan, Caddesi no.18, Bodrum, Muğla
The Marmara Bodrum - Adult Only on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bodrumin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 95 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Bodrum

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Bodrum

Näytä kaikki

Kohteen Bodrum hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Bodrum? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, syötä lomapäiväsi ja käytä hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Bodrumin uimaranta, Bodrumin linna ja Bodrumin satama. Voit valita 1755 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Bodrum löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Bodrum, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Bodrum tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 195 lentokenttähotellia
 • 23 halpaa hotellia
 • 299 lapsiystävällistä hotellia
 • 68 luksushotellia
 • 77 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Bodrum

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Bodrum, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Bodrum niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Costa Mare Türkbükü
 • Nagi Beach Hotel
 • Senses Hotel

Nämä kohteen Bodrum hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista
 • Sina Hotel - Adult Only
 • Su Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Bodrum pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • The Marmara Bodrum - Adult Only
 • Salmakis Resort & Spa
 • Mandarin Oriental Bodrum

Kohteeseen Bodrum tutustuminen

Bodrum on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja huvivenesatamastaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Bodrum ja sen lähellä kuuluu:

 • Bodrumin uimaranta
 • Bodrumin linna
 • Bodrumin satama
 • Bitez Beach
 • Camel Beach
 • Bodrumin baarikatu
 • Bodrumin amfiteatteri

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Bodrum, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Bodrum (BJV-Milas). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Bodrum?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Bodrum, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Bodrum, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Joulukuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 20 °C ja öisin 5 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 221 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 33 °C päivisin ja 9 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 102 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 35 °C ja öisin 15 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 33 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 28 °C ja 6 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 211 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Bodrum on 568 cm.

Viimeksi varatut hotellit Bodrum

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.