Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Brandenburg an der Havel – Matkat

Ikimuistoinen loma kohteessa Brandenburg an der Havel kannattaa kokea monestakin syystä – miksi et pakkaisi matkalaukkuja ja soisi itsellesi vapaata arjesta? Lue lisää, niin saat paremman käsityksen kaupungin parhaista nähtävyyksistä.

Brandenburg an der Havel – Matkat

Paikan päällä voit tutustua uusiin ihmisiin: tällä alueella asuu noin 60 000 henkeä.

Se sijaitsee 7 km:n etäisyydellä lähimmästä kaupungista, joka on Beetzsee, ja 55 km:n päässä pääkaupungista (Berliini).

Vaikka et olisikaan uskonnollinen, Pyhän Paavalin luostari ja Brandenburgin tuomiokirkko ovat sopivia paikkoja hiljentymiseen.

Kun etsit hyviä illanviettopaikkoja, muista Brandenburger Theater (teatteri). Tämä suosittu vaihtoehto kannattaa lisätä lomaohjelmaan, jos tasokas viihde kiinnostaa sinua.

Brandenburg an der Havel – Hotellit

Tässä hyvä vihje! Jos suunnitelmissasi on jäädä yöksi, sinun kannattaa varmasti varata majoitus ajoissa. Tällä hetkellä saatavilla on vain 4 majoitusliikettä. Katsasta ebookersin matkaopas saadaksesi selville kaikki tarvittavat tiedot.

Jos päätät varata majoituksen yhdestä pidetyimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Axxon Hotel ja Sorat Hotel Brandenburg, tulet nousemaan sängystä joka aamu iloisena ja energisenä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Brandenburg an der Havel

Näytä kaikki 241 majoitusliikettä kohteessa Brandenburg an der Havel
Apart Pension Plaue

Apart Pension Plaue

Chausseestr. 51, Brandenburg an der Havel
  2.5 kautta 5.0
   
   

  Apart Pension Plaue sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kirchmöserin vesitorni. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä ...

  Apart Pension Plaue40 €

  Apart Pension Plaue40 €
  Sorat Hotel Brandenburg

  Sorat Hotel Brandenburg

  Altstaedtischer Markt 1, Brandenburg an der Havel, BB
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (4 arvostelua)

   Sorat Hotel Brandenburg on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Paavalin luostari. Majoitusliike ...

   Sorat Hotel Brandenburg72 €

   Sorat Hotel Brandenburg72 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.