Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Budardalur – Lennot ja hotelli

Rentoudu ja anna ebookers-matkailuasiantuntijoiden hoitaa asiat puolestasi. Lennot, huoneet ja upeita elämyksiä – me voimme varata unelmiesi matkan. Sinun velvollisuudeksesi jää vain nauttia!

Jopa 9.6%^:n tarjous odottaa, kun tilaat lentoliput ja majoituksen yhdessä.

Uppoudu yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoitusliikkeen kansainväliseen valikoimaan. Matkusta tyylillä ja lepää, suuntasitpa sitten mihin tahansa.

Ehkä tämä helpottaa päätöksentekoa: jos löydät edullisemman matkapaketin kahden vuorokauden sisällä matkan varaamisesta, vastaamme tarjoukseen ja maksamme erotuksen takaisin.

Älä enää jahkaile, vaan anna kiusaukselle periksi ja vastaa kaukaisten kohteiden kutsuun. Kaupungin sykettä ja seikkailulomia – rajana on vain mielikuvituksesi.

Varausehtoja sovelletaan.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Budardalur

Näytä kaikki 39 majoitusliikettä kohteessa Budardalur
Dalakot

Dalakot

Dalbraut 2, Budardalur
  2.5 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (2 arvostelua)

  Dalakot on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. ...

  Dalakot88 €

  Dalakot88 €
  Thurranes guesthouses

  Thurranes guesthouses

  Þurranes, Budardalur, WEST ICELAND
   2.5 kautta 5.0
    
    

   Thurranes guesthouses tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä porealtaan. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 8 ...

   Thurranes guesthouses108 €

   Thurranes guesthouses108 €