Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ninth Emperor God Temple (temppeli). Huoneisto tarjoaa asiakkaille 3 kylpyhuonetta ja pation.

  • Huoneisto tarjoaa asiakkaille 3 kylpyhuonetta ja pation
  • Sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä kohteesta Ninth Emperor God Temple (temppeli) ja 7 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Penang Bird Park (puisto)

Lisätietoja hotellista Seaview Butterworth Luxury Cozy Condo 全 海景 高级 公寓

Sijainti Butterworth, Penang

Lisätietoja majoitusliikkeestä

  • 1 huone

Liikenneyhteydet

  • Juna-asema: Penang Sentral (8,4 km)

Huoneen palvelut/mukavuudet

Huoneissa on patio.

  • 3 kylpyhuonetta
  • Yksityinen patio

Hotellin käytännöt

Lähtöpäivä

  • Uloskirjautuminen klo 12:00 PM mennessä

Lapset ja lisävuoteet

  • Tämä majoitusliike on tarkoitettu vain aikuisille.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

  • Sopii vain aikuisille
url importing http://www.ebookers.fi/Butterworth-Hotels-Seaview-Butterworth-Luxury-Cozy-Condo-全-海景-高级-公寓.h41338791-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Butterworth-Hotels-Seaview-Butterworth-Luxury-Cozy-Condo-全-海景-高级-公寓.h41338791-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Butterworth-Hotels-Seaview-Butterworth-Luxury-Cozy-Condo-全-海景-高级-公寓.h41338791-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.