Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Cadiz

60 €
Hotel Guadacorte Park

Hotel Guadacorte Park

4.0 kautta 5.0
Hotel Guadacorte Park on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Algecirasin satama sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 116 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
99 €
Hotel Monte Puertatierra

Hotel Monte Puertatierra

4.0 kautta 5.0
Hotel Monte Puertatierra on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de la Victoria. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja rantabaarin. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 98 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja minibaarin.
120 €
Senator Cádiz Spa Hotel

Senator Cádiz Spa Hotel

4.0 kautta 5.0
Senator Cádiz Spa Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Catedral de Cádiz. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 91 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
40 €
Plaza de la Luz Cádiz

Plaza de la Luz Cádiz

4.0 kautta 5.0
Plaza de la Luz Cádiz on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Caletan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Soho Boutique Jerez & Spa

Soho Boutique Jerez & Spa

4.0 kautta 5.0
Soho Boutique Jerez & Spa on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ratsastusmuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja business centerin. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 59 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
Hae hinnat
Hotel Best Costa Ballena

Hotel Best Costa Ballena

4.0 kautta 5.0
Hotel Best Costa Ballena on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Agua Dulce. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 618 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
148 €
Parador De Cadiz

Parador De Cadiz

4.0 kautta 5.0
Parador De Cadiz on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Caletan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 124 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Soho Boutique Puerto

Soho Boutique Puerto

3.0 kautta 5.0 Avda De La Bajamar s/n, El Puerto de Santa Maria, Cadiz
Soho Boutique Puerto on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Antigua Lonja de Pescadon entiset kalamarkkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 100 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
Hae hinnat
Barceló Costa Ballena Golf & Spa

Barceló Costa Ballena Golf & Spa

4.0 kautta 5.0
Barceló Costa Ballena Golf & Spa on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Costa Ballena Ocean Golf Club (golfkeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 228 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Iberostar Royal Andalus

Iberostar Royal Andalus

4.0 kautta 5.0 Urbanización Novo Sancti Petri, Playa Barrosa, Chiclana de la Frontera, Cadiz
Iberostar Royal Andalus on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Barrosan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 4 baaria. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 413 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Cadiz

Katso kaikki kohteen Cadiz vuokra-autot

Milloin kannattaa matkustaa

Matkat Cadiziin ovat suosiossa etenkin 40 päivää ennen pääsiäistä pidettävien karnevaalien aikana sekä pääsiäisviikolla, jolloin majoituspaikat ovat täynnä ja hinnat huipussaan. Ruuhkia välttelevien kannattaa välttää ainakin tätä ajankohtaa. Matkat Cadiziin kannattaa tilata touko-lokakuulle, jolloin ilmat ovat parhaimmillaan. Talvella Cadizissa puhaltavat kovat merituulet.

Matka Cadiziin

Andalusian länsirannikolla sijaitseva Cádiz on yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista, jonka uskotaan perustettaneen foinikialaisten toimesta reilut 3000 vuotta sitten. Tunnelmallinen ja idyllinen Cadiz on rakennettu kapealle niemekkeelle, jota ympäröi meri. Vaikka turismi on kasvattanut Cadizissa suosiotaan, on pikkukaupunki edelleen tunnelmaltaan hyvin espanjalainen ja rauhallinen. Cadizin matkalla löydät paljon mielenkiintoista nähtävää sekä muinaisilta kuin myös uudemmilta aikakausilta. Esimerkiksi kaupungin jykevät muurit ja tornit pystytettiin brittien toimesta 1500-luvun lopulla. Keskustan keskeisin nähtävyys on Torre Tavira-torni. Siitä pienen matkan päässä sijaitsee taide- ja arkkitehtuurimuseo, Museo Provincial de Arqueología y Bellas Artes. Vanhassa kaupungissa on lukuisia viihtyisiä aukioita, kuten Plaza de España, Plaza de Mina sekä Plaza San Antonio. Vanhankaupungin kujilla kannattaa poiketa ravintolassa, sillä Cadizin keittiö tunnetaan erityisen herkullisista kala- ja äyriäisruuista. Cádizissa on paljon hienoja kirkkoja, joista tärkein on barokkityylinen katedraali, Catedral Nueva. Etelärannalla sijaitsevan uuden katedraalin tornista näkee koko kaupungin. Katedraalin läheltä löytää myös Iglesia de Santa Cruz- nimisen kirkon sekä roomalaisen teatterin. Kaupungin länsipuolella sijaitsee Castillo de Santa Catalina -linnake, jonka viereltä löytyy Parque Genoves -puisto.

Cadizin tunnetuimmat rannat ovat vilkas Playa de la Caleta sekä hiukan rauhallisempi Playa de Santa María del Mar. Hiukan kauempana keskustasta sijaitseva Victoria-ranta on otollinen paikka ihailla upeaa auringonlaskua. Ranta sijaitsee pienen bussimatkan päässä, ja rannalta löytyvät hyvät palvelut sekä harrastusmahdollisuudet.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Cadiz

Katso kaikki 4 aktiviteettia kohteessa Cadiz (provinssi)

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.