Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Cadiz ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Cadiz

Jos Cadiz on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Cadiz lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

 

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Cadiz

Kohteen Cadiz lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Cadiz hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7%^ matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Cadiz, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

 

Vietä hauska matka lomakohteessa Cadiz

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Cadiz

120 €
Hotel Riu Chiclana - All Inclusive

Hotel Riu Chiclana - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Urb. Loma del Puerto s/n, Chiclana de la Frontera, Cadiz
Hotel Riu Chiclana - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Barrosan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 832 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Zahara Beach

Hotel Zahara Beach

5.0 kautta 5.0
Hotel Zahara Beach on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cueva de las Orcas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 136 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
60 €
Playa De La Luz Hotel

Playa De La Luz Hotel

4.0 kautta 5.0
Playa De La Luz Hotel on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golfo de Cádiz. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 allasbaaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 220 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Valentin Sancti Petri Spa & Convention Centre

Valentin Sancti Petri Spa & Convention Centre

4.0 kautta 5.0 Urbanización Novo Sancti Petri, Chiclana de la Frontera, Cadiz
Valentin Sancti Petri Spa & Convention Centre on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja La Barrosan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 549 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Hotel THe Tarifa Lances

Hotel THe Tarifa Lances

4.0 kautta 5.0
Hotel THe Tarifa Lances on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ensenada de los Lances de Tarifa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 100 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel El Cortijo De Zahara THe Senses Collection

Hotel El Cortijo De Zahara THe Senses Collection

4.0 kautta 5.0
Hotel El Cortijo De Zahara THe Senses Collection on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cueva de las Orcas. Majoitusliikkeessä on saatavilla 3 sisäuima-allasta, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 78 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
94 €
La Casa del Califa

La Casa del Califa

2.0 kautta 5.0 Plaza de España 16, Vejer De La Frontera
La Casa del Califa on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de España. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 2 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
74 €
Iberostar Royal Andalus

Iberostar Royal Andalus

4.0 kautta 5.0 Urbanización Novo Sancti Petri, Playa Barrosa, Chiclana de la Frontera, Cadiz
Iberostar Royal Andalus on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Barrosan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 451 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
83 €
Hotel Best Costa Ballena

Hotel Best Costa Ballena

4.0 kautta 5.0
Hotel Best Costa Ballena on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Agua Dulce. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 618 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Iberostar Selection Andalucía Playa

Iberostar Selection Andalucía Playa

5.0 kautta 5.0 Urbanización Novo Sancti Petri, Playa Barrosa, Chiclana de la Frontera, Cadiz
Iberostar Selection Andalucía Playa on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Barrosan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 274 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Cadiz

Katso kaikki kohteen Cadiz vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.