Espanjassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

Cadiz matkat ja lomat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Seuraava matkasi kohteeseen Cadiz ebookersilta

  • Selaa vuoden 2021 lomapakettitarjouksia nyt! Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Cadiz

Jos Cadiz on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Cadiz lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

 

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Cadiz

Kohteen Cadiz lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Cadiz hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7%^ matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Cadiz, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

 

Vietä hauska matka lomakohteessa Cadiz

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Milloin kannattaa matkustaa kohteeseen Cadiz

Matkat Cadiziin ovat suosiossa etenkin 40 päivää ennen pääsiäistä pidettävien karnevaalien aikana sekä pääsiäisviikolla, jolloin majoituspaikat ovat täynnä ja hinnat huipussaan. Ruuhkia välttelevien kannattaa välttää ainakin tätä ajankohtaa. Matkat Cadiziin kannattaa tilata touko-lokakuulle, jolloin ilmat ovat parhaimmillaan. Talvella Cadizissa puhaltavat kovat merituulet.

Matka Cadiziin

Andalusian länsirannikolla sijaitseva Cádiz on yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista, jonka uskotaan perustettaneen foinikialaisten toimesta reilut 3000 vuotta sitten. Tunnelmallinen ja idyllinen Cadiz on rakennettu kapealle niemekkeelle, jota ympäri meri. Vaikka turismi on kasvattanut Cadizissa suosiotaan, on pikkukaupunki edelleen tunnelmaltaan hyvin espanjalainen ja rauhallinen. Cadizin matkalla lydät paljon mielenkiintoista nähtävää sekä muinaisilta kuin mys uudemmilta aikakausilta. Esimerkiksi kaupungin jykevät muurit ja tornit pystytettiin brittien toimesta 1500-luvun lopulla. Keskustan keskeisin nähtävyys on Torre Tavira-torni. Siitä pienen matkan päässä sijaitsee taide- ja arkkitehtuurimuseo, Museo Provincial de Arqueología y Bellas Artes. Vanhassa kaupungissa on lukuisia viihtyisiä aukioita, kuten Plaza de España, Plaza de Mina sekä Plaza San Antonio. Vanhankaupungin kujilla kannattaa poiketa ravintolassa, sillä Cadizin keitti tunnetaan erityisen herkullisista kala- ja äyriäisruuista. Cádizissa on paljon hienoja kirkkoja, joista tärkein on barokkityylinen katedraali, Catedral Nueva. Etelärannalla sijaitsevan uuden katedraalin tornista näkee koko kaupungin. Katedraalin läheltä lytää mys Iglesia de Santa Cruz- nimisen kirkon sekä roomalaisen teatterin. Kaupungin länsipuolella sijaitsee Castillo de Santa Catalina -linnake, jonka viereltä lytyy Parque Genoves -puisto.

Cadizin tunnetuimmat rannat ovat vilkas Playa de la Caleta sekä hiukan rauhallisempi Playa de Santa María del Mar. Hiukan kauempana keskustasta sijaitseva Victoria-ranta on otollinen paikka ihailla upeaa auringonlaskua. Ranta sijaitsee pienen bussimatkan päässä, ja rannalta lytyvät hyvät palvelut sekä harrastusmahdollisuudet.

0

Suosituimmat aktiviteetit – Cadiz

Lisää Cadiz hotelleja

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Cadiz
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.