Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Milloin kannattaa matkustaa

Matkat Cadiziin ovat suosiossa etenkin 40 päivää ennen pääsiäistä pidettävien karnevaalien aikana sekä pääsiäisviikolla, jolloin majoituspaikat ovat täynnä ja hinnat huipussaan. Ruuhkia välttelevien kannattaa välttää ainakin tätä ajankohtaa. Matkat Cadiziin kannattaa tilata touko-lokakuulle, jolloin ilmat ovat parhaimmillaan. Talvella Cadizissa puhaltavat kovat merituulet.

Matka Cadiziin

Andalusian länsirannikolla sijaitseva Cádiz on yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista, jonka uskotaan perustettaneen foinikialaisten toimesta reilut 3000 vuotta sitten. Tunnelmallinen ja idyllinen Cadiz on rakennettu kapealle niemekkeelle, jota ympäröi meri. Vaikka turismi on kasvattanut Cadizissa suosiotaan, on pikkukaupunki edelleen tunnelmaltaan hyvin espanjalainen ja rauhallinen. Cadizin matkalla löydät paljon mielenkiintoista nähtävää sekä muinaisilta kuin myös uudemmilta aikakausilta. Esimerkiksi kaupungin jykevät muurit ja tornit pystytettiin brittien toimesta 1500-luvun lopulla. Keskustan keskeisin nähtävyys on Torre Tavira-torni. Siitä pienen matkan päässä sijaitsee taide- ja arkkitehtuurimuseo, Museo Provincial de Arqueología y Bellas Artes. Vanhassa kaupungissa on lukuisia viihtyisiä aukioita, kuten Plaza de España, Plaza de Mina sekä Plaza San Antonio. Vanhankaupungin kujilla kannattaa poiketa ravintolassa, sillä Cadizin keittiö tunnetaan erityisen herkullisista kala- ja äyriäisruuista. Cádizissa on paljon hienoja kirkkoja, joista tärkein on barokkityylinen katedraali, Catedral Nueva. Etelärannalla sijaitsevan uuden katedraalin tornista näkee koko kaupungin. Katedraalin läheltä löytää myös Iglesia de Santa Cruz- nimisen kirkon sekä roomalaisen teatterin. Kaupungin länsipuolella sijaitsee Castillo de Santa Catalina -linnake, jonka viereltä löytyy Parque Genoves -puisto.

Cadizin tunnetuimmat rannat ovat vilkas Playa de la Caleta sekä hiukan rauhallisempi Playa de Santa María del Mar. Hiukan kauempana keskustasta sijaitseva Victoria-ranta on otollinen paikka ihailla upeaa auringonlaskua. Ranta sijaitsee pienen bussimatkan päässä, ja rannalta löytyvät hyvät palvelut sekä harrastusmahdollisuudet.

Löydä halvat matkat kohteeseen Cadiz

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Cadiz. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Cadiz lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Cadiz?

Juuri nyt kohteeseen Cadiz saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Cadiz itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Cadiz ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Cadiz matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Cadiz löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Cadiz?

Kohteen Cadiz suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Cadiz halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Cadiz

168 €
Hotel Riu Chiclana - All Inclusive

Hotel Riu Chiclana - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Urb. Loma del Puerto s/n, Chiclana de la Frontera, Cadiz
Hotel Riu Chiclana - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Barrosan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 832 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja taulutelevisiot.
150 €
Hotel Zahara Beach

Hotel Zahara Beach

4.0 kautta 5.0
Hotel Zahara Beach on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cueva de las Orcas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 136 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
108 €
Senator Cádiz Spa Hotel

Senator Cádiz Spa Hotel

4.0 kautta 5.0
Senator Cádiz Spa Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Catedral de Cádiz. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 91 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
75 €
Plaza de la Luz Cádiz

Plaza de la Luz Cádiz

4.0 kautta 5.0
Plaza de la Luz Cádiz on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Caletan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta) ja kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
75 €
Hotel de Francia y París

Hotel de Francia y París

3.0 kautta 5.0 Plaza de San Francisco, 6, Cadiz, Cádiz
Hotel de Francia y París on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Catedral de Cádiz on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1902 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 51 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
80 €
Playa De La Luz Hotel

Playa De La Luz Hotel

4.0 kautta 5.0
Playa De La Luz Hotel on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golfo de Cádiz. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 allasbaaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 220 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Valentin Sancti Petri Spa & Convention Centre

Valentin Sancti Petri Spa & Convention Centre

4.0 kautta 5.0 Urbanización Novo Sancti Petri, Chiclana de la Frontera, Cadiz
Valentin Sancti Petri Spa & Convention Centre on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja La Barrosan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 549 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
105 €
Hotel THe Tarifa Lances

Hotel THe Tarifa Lances

4.0 kautta 5.0
Hotel THe Tarifa Lances on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ensenada de los Lances de Tarifa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 100 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
110 €
Hotel El Cortijo De Zahara THe Senses Collection

Hotel El Cortijo De Zahara THe Senses Collection

4.0 kautta 5.0
Hotel El Cortijo De Zahara THe Senses Collection on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cueva de las Orcas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 3 sisäuima-allasta ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 78 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
120 €
La Casa del Califa

La Casa del Califa

2.0 kautta 5.0 Plaza de España 16, Vejer De La Frontera
La Casa del Califa on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de España. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 2 tähden hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Halvat meno-paluu lennot Cadiz

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Cadiz

Katso kaikki kohteen Cadiz vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Cadiz

Katso kaikki 3 aktiviteettia kohteessa Cadiz (provinssi)

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.