Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Matkapaketit kohteeseen Calheta

Lomapaketit kohteeseen Calheta Viideksi Yöksi

Eri majoitusmuodot kohteessa Calheta

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Calheta

Calheta – Matkat

Onko sinulla vaikeuksia valita hyvää lomakohdetta? Matkat kohteeseen Calheta yllättävät monipuolisuudellaan – tämän kaupungin mahtavaan tarjontaan kannattaa tutustua!

Calheta – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika sulkea toimiston ovi ja nähdä Calheta ja sen monet nähtävyydet, ebookers tarjoaa sinulle houkuttelevat tarjoukset lennoista, majoituksista, retkistä ja autonvuokrauksista!

Jos hankit lentoliput ja hotellihuoneet yhdessä, säästät avullamme enimmillään jopa 9%*.

Unelmiesi loman toteuttaminen ei ole milloinkaan ollut näin yksinkertaista, koska kaikki tarvitsemasi löytyy yhdestä ja samasta paikasta. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikeen valikoiman ansiosta voit suunnata lentokentälle vaikka heti.

Jos varaat matkapaketin ebookers-palvelusta ja satut löytämään jostakin edullisemman hinnan 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme tarjoukseen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Älä enää mieti, vaan vastaa kaukaisten kohteiden kutsuun. Eksoottisia kaupunkikohteita ja huimia seikkailuja – vain oma mielikuvituksesi on rajana. Varausehtoja sovelletaan.

Calheta – Matkat

Uusiin ihmisiin tutustuminen on yksi matkailun hienoimmista puolista. Tämän kaupungin alueella on noin 2 000 asukasta, joten mahdollisuuksia tuttavuuden tekemiseen paikallisten kanssa tarjoutuu varmasti runsaasti.

Jotta pääset kohteeseen Calheta maan pääkaupungista (Lissabonin alue), sinun täytyy matkata 980 km lounaaseen päin. Toinen hyvä maamerkki on kohteesta itään sijaitseva naapurikaupunki Ponta do Sol, jonne on matkaa 8 km.

Tarvitsetko hieman omaa aikaa meren rannalla? Lähde rentouttavalle kävelyretkelle rannikkoa pitkin ja täydennä näkinkenkäkokoelmaasi kohteessa Paul do Marin ranta.

Uskonnollisesta suuntautumisestasi riippumatta pyhissä paikoissa on usein jotakin, joka saa ajatukset rauhoittumaan. Eglise de Faja da Ovelha on paikka, jossa kannattaa vierailla, jos etsit rauhallista ympäristöä.

Calheta – Hotellit

On varmaan parasta varata majoitus hyvissä ajoin. Juuri nyt tarjolla on ainoastaan 15 majoitusliikettä. ebookersin sivustolta selvität helposti kaikki tiedot.

Kun päätät varata majoituksen kaikista suosituimmista majoitusliikkeistä kuten Summerplace ja Estalagem Da Ponta Do Sol, olet kohta saarella ja ihana lomaseikkailu saarella voi alkaa!

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Calheta

Katso kaikki 5 aktiviteettia kohteessa Calheta

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Calheta

Näytä kaikki 570 majoitusliikettä kohteessa Calheta
Saccharum resort & spa

Saccharum resort & spa

Rua Serra de Água, 1, Calheta
  5.0 kautta 5.0
   
   
  4,6/5 (38 arvostelua)

  Saccharum resort & spa on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Church of Our Lady of Light. Majoitusliikkeessä ...

  Saccharum resort & spa106 €

  Saccharum resort & spa106 €
  Calheta Beach

  Calheta Beach

  Av. D. Manuel I - n.3, Calheta
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,7/5 (6 arvostelua)

   Calheta Beach on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Paul do Marin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen ...

   Calheta Beach119 €

   Calheta Beach119 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.