Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eri majoitusmuodot kohteessa Caprin saari

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Caprin saari

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Caprin saari

Loma-asunnot + lennot kohteessa Caprin saari

B&B + lennot kohteessa Caprin saari

Matkapaketit kohteeseen Caprin saari

Parhaat lomapaketit kohteeseen Caprin saari

Lomapaketit kohteeseen Caprin saari Kolmeksi Yöksi

Capri matkavinkit

Capri on erinomainen paikka rantalomailuun, vaikkakin rannat ovat pääosin kallioisia ja kivisiä. Saaren suosituimmat rannat ovat pikkukivistä muodostuvat Marina Piccola Beach ja Marina Grande Beach.

Caprin pääkaupungista löytyy paljon ravintoloita, baareja ja pubeja sekä muutamia yökerhoja. Kaupungilta voi ostaa paikallisia tuotteita, mutta myös italialaisia luksusmerkkejä. Hinnat ovat hivenen korkeammat kuin muualla Italiassa.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Caprin saari

Katso kaikki 9 aktiviteettia kohteessa Caprin saari

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Caprin saari

Näytä kaikki 269 majoitusliikettä kohteessa Caprin saari
Hae hinnat
Hotel Weber Ambassador

Hotel Weber Ambassador

4.0 kautta 5.0 Via Marina Piccola 118, Capri, NA
Hotel Weber Ambassador on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Campanian Archipelago on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 74 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Mamela

Hotel Mamela

4.0 kautta 5.0 Via Campo di Teste 8, Capri
Hotel Mamela on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri (aukio). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 46 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel della Piccola Marina

Hotel della Piccola Marina

4.0 kautta 5.0 Via Mulo 14 -16, Capri, NA
Hotel della Piccola Marina on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazzetta Capri (aukio). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 40 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.