Castellammare del Golfo matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Castellammare del Golfo:

Grand Hotel et Des Palmes
Hotel Riva del Sole
Hotel Baia Del Capitano
Stupor Mundi Bed and Breakfast
Baglio Oneto dei Principi di San Lorenzo - Luxury Wine Resort

Castellammare del Golfo Lomapaketit Kolmeksi Yöksi

Grand Hotel et Des Palmes
Stupor Mundi Bed and Breakfast
Palazzo Brunaccini
San Paolo Palace Hotel
Hotel Politeama

Castellammare del Golfo Lomapaketit Neljäksi Yöksi

Grand Hotel et Des Palmes
Hotel Riva del Sole
Hotel Baia Del Capitano
Baglio Oneto dei Principi di San Lorenzo - Luxury Wine Resort
Grand Palladium Sicilia Resort & Spa

Castellammare del Golfo Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

Grand Hotel La Batia
Marina di Petrolo Hotel & SPA
Hotel Il Pirata
Villa Giuliana Relais
Hotel D'Angelo Palace

Castellammare del Golfo – Lennot ja hotelli

Huolellisesti suunnitelluista unelmalomista viime hetken viikonloppumatkoihin – ebookers räätälöi mittatilaustyönä kaikki lennot, hotellihuoneet ja retket sinun yksilöllisiin tarpeisiisi.

Jos varaat lentoliput ja hotellin kerralla, säästät avullamme enimmillään jopa 7.6%.

Tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä yli 500 000 majoitusliikettä, joiden joukossa riittää valinnanvaraa, suuntautuipa matkasi mihin tahansa.

Jos varaat matkapaketin ebookers-palvelusta ja satut löytämään jostakin paremman tarjouksen kahden vuorokauden sisällä varauksen tekemisestä, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Vihdoinkin on tullut aika toteuttaa matkaunelmat. Suuntaatpa sitten arkea pakoon vuorille tai trooppiseen rantakohteeseen, me autamme sinua toteuttamaan villeimmätkin unelmasi.Varausehtoja sovelletaan.

Castellammare del Golfo – Matkat

Jätä arkistressi taakse, pakkaa kimpsut ja kampsut mukaan ja ota matkakohteeksesi Castellammare del Golfo – loma monipuolisessa kaupungissa tarjoaa vaihtelua arjen kuvioihin.

Monen kohteen erityisestä ilmapiiristä ja vetovoimasta käy kiittäminen sen asukkaita. Trapani on hienoa aluetta, jonka väestöstä noin 13 000 asustelee vakituisesti tämän kaupungin alueella.

Tämä matkakohde sijaitsee 10 km koilliseen lähimmästä kaupungista (Brucanuova) ja 430 km etelään pääkaupungista (Rooma).

Anna itsellesi tilaa hengittää viettämällä päivä meren rannalla. Etsi itsellesi paras näkoalapaikka, vedä syvään henkeä ja ihaile merimaisemia kohteessa Zingaron ranta.

Kun olet vieraillut matkakohteesi museoissa, kuten Museo del Mare Uzzaredru ja Presepe Vivente di Balata di Baida, olet varmasti oppinut jotakin uutta tästä paikasta. Tarkista, järjestetäänkö paikan päällä opastettuja kierroksia tai tapahtumia, joihin voisit osallistua.

Nauti ja tutki kohteen Museo Etno-Antropoligico Annalisa Buccellato tietoa ja esineitä täynnä olevia osastoja, jotka kertovat uskomatonta tarinaansa tästä alueesta ja sen ympäristöstä.

Muistathan ettet voi lähteä kotimatkalle pistäytymättä kohteessa Tonnara di Scopello, joka on yksi alueen suosituimmista historiallisista paikoista.

Castellammare del Golfo – Hotellit

Mitä nopeammin varmistat majoituksesi, sitä nopeammin voit ryhtyä ajattelemaan matkaohjelmaasi! Tarjolla on yli 35 yöpaikkaa, joten sinulla ei liene mitään vaikeuksia varata täydellistä majapaikkaa.

Kuka väittää, että ystävällisestä palvelusta täytyy maksaa itsensä kipeäksi? Case D'Anna ja Casale del Golfo mahdollistavat oleskelun mukavassa ympäristössä hyvään hintaan. Toisaalta lomalla pitäisi päästä rentoutumaan kunnolla. Jos siis mieluummin pidät vain hauskaa ja hemmottelet itseäsi, siinä ei ole mitään pahaa! Taitava henkilökunta majoitusliikkeissä La Battigia ja Hotel Relais Angimbe' on erikoistunut asiakkaiden hemmotteluun.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Castellammare del Golfo

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Castellammare del Golfo
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Castellammare del Golfo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.