Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Catania

92 €
NH Catania Centro

NH Catania Centro

4.0 kautta 5.0 Piazza Trento 13, Catania, CT
NH Catania Centro on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Etnean ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 128 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
104 €
Catania International Airport Hotel

Catania International Airport Hotel

4.0 kautta 5.0 Via San Giuseppe La Rena, 94, Catania, CT
Catania International Airport Hotel on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia della Plaia. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 128 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
71 €
Hotel Villa Romeo

Hotel Villa Romeo

3.0 kautta 5.0 Via Platamone 8, Catania, CT
Hotel Villa Romeo on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontana di Proserpina. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja business center. Tässä 3 tähden hotellissa on 25 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
90 €
Plaza Hotel Catania

Plaza Hotel Catania

4.0 kautta 5.0 Viale Ruggero Lauria 43, Ognina, Catania, CT
Plaza Hotel Catania on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Lungomare di Ogninan promenadi on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 48 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
79 €
Best Western Hotel Mediterraneo

Best Western Hotel Mediterraneo

3.0 kautta 5.0 Via Dottor Consoli 27, Catania, CT
Best Western Hotel Mediterraneo on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Etnean ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 63 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Liberty Hotel

Liberty Hotel

4.0 kautta 5.0 Via San Vito 40, Catania, CT
Liberty Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Etnean ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja konferenssikeskuksen. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Il Principe Hotel

Il Principe Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Alessi 24, Catania, CT
Il Principe Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Etnean ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 80 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
96 €
Mercure Catania Excelsior

Mercure Catania Excelsior

4.0 kautta 5.0 Piazza Giovanni Verga 39, Catania, CT
Mercure Catania Excelsior on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Etnean ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1953 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 176 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
211 €
Palace Catania | UNA Esperienze

Palace Catania | UNA Esperienze

4.0 kautta 5.0 Via Etnea 218, Catania, CT
Palace Catania | UNA Esperienze on saanut loistavaa palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Etnean ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 94 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
106 €
Airone City Hotel

Airone City Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Nuovalucello, 81, Catania, CT
Airone City Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Via Etnean ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja allasbaarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Catania

Katso kaikki kohteen Catania vuokra-autot

Catania – Matkat

Yhden matkakohteen valinta kaikkien mahdollisten joukosta voi aiheuttaa päänvaivaa, mutta ebookers tekee kaikesta helpompaa. Ota selvää, miksi juuri kohteen Catania-loma voisi olla sinulle täydellinen valinta.

Catania – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki turistit ovat erilaisia, ja siksi ebookers järjestää juuri sinun tarpeisiisi sopivan reissun. Lennoista yöpymisiin ja autonvuokrauksesta kiehtoviin retkiin – Catania odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Voit saada alennusta jopa 7.7%^, kun päätät ostaa meiltä lentoliput ja majoitukset samassa paketissa.

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoituskohdetta kaikkialla maailmassa, ja ne ovat nyt vain parin napsautuksen päässä. Nyt on siis aika lopettaa epäröinti ja toteuttaa haaveet.

Mietitkö, että saattaisit löytää edullisemman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa lennot ja hotelli nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi löytämään muualta paremman tarjouksen 48 tunnin kuluessa, ebookers laittaa paremmaksi maksamalla erotuksen takaisin.

Etsitpä sitten kiireistä metropolia tai luonnon rauhaa, me autamme matkailuhalusi tyydyttämisessä.

Varausehtoja sovelletaan.

Catania – Matkat

Tiesitkö, että alueella asuu 290 000 ihmistä? Tulet varmasti tutustumaan muutamaan ennen lomasi loppua!

Se sijaitsee 6 km:n etäisyydellä naapurikaupungista, joka on San Gregorio di Catania, ja 540 km:n päässä pääkaupungista (Rooma).

Etna-vuori, on suosittu nähtävyys, joka tuo kaupunkiin monia turisteja. Tulet varmasti katumaan, jos se jää näkemättä.

Olet sitten nuori iältäsi tai nuori mieleltäsi, Etnaland on sinun paikkasi!

Orto Botanico dell'Universita di Catania (kasvitieteellinen puutarha) on paikka, jonka huolellisesti hoidettujen ja monimuotoisten kasvien lomassa kulkiessasi tunnet leijailevasi värikylläisessä paratiisissa.

Parco Gioeni ja Villa Pacini (puisto) ovat paikkoja, joissa voit istahtaa puun alle lukemaan kirjaa, pelata jalkapalloa tai vain katsella taivaan pilviä. Adranon puisto ja Giardino Bellini ovat kaksi paikkaa lisää, joissa on mahdollista nauttia luonnon vihreydestä.

Maalaukselliset merimaisemat muodostavat vain osan kohteen Catania Beach viehätyksestä. Ole tarkkana, sillä voit bongata merilintujen lisäksi pienempiä eläimiä, kuten rapuja ja meduusoja.

Jos etsit paikkaa, jossa voit kulkea kaikessa rauhassa ja nähdä uusia asioita, ota kohteeksi Catanian lelumuseo ja Casa museo Giovanni Verga. Lähde mukaan opastetulle kierrokselle tai tutustu näyttelyihin omaan tahtiisi. Jos aika riittää, käy myös muissa museoissa, kuten Elokuvamuseo ja Marella Ferreran museo.

Osservatorio Astrofisico di Catania tarjoaa uusinta tietoa tieteen maailmasta ja runsaasti nähtävää tieteestä kiinnostuneille.

Nappaa jotain juotavaa ja hemmottele itseäsi päivä tutkimalla kohteen Museo Emilio Greco ja Museo Arte Contemporanea Sicilia kokoelmia. Nämä ihastuttavat näyttelytilat, jotka tarjoavat suuren valikoiman huolella valittuja töitä, antavat katsojalleen todellisia taide-elämyksiä.

Jos olet aina rakastanut historiaa, ei kannata tyytyä lukemaan vain historiankirjoja, vaan tutkia sitä myös kohteessa Museo Civico Belliniano (museo). Diocesanon museo ja Museo Storico dello Sbarco in Sicilia 1943 ovat kaksi muuta kohdetta, joiden tehtävänä on säilyttää ja jakaa tämän alueen ainutlaatuista, rikasta perinnettä.

Tunteaksesi ja ymmärtääksesi seudun taustat kunnolla, järjestä hieman aikaa käydäksesi kohteissa Fontana dell'Elefante ja Roomalainen amfiteatteri. Porta Garibaldi (portti) ja Porta Uzeda (portti) ovat myös hyviä kohteita.

Ponte dei Saraceni (silta) edustaa tässä kaupungissa jotain hyvin pysyvää. Kaupungin asukkaat näyttävät pitävän sitä aivan itsestäänselvyytenä, kun taas hyvin monet vierailijat ovat yllättyneitä tästä historiallisesti kiinnostavasta jäänteestä.

Jos haluat katsauksen rikkaiden ja kuuluisien elämään, vierailepa kohteessa Palazzo Biscari (palatsi) tai Il Castello Normanno (linna). Palazzo San Giuliano ja Palazzo dell'Università ovat myöskin kaksi vaikuttavaa rakennusta.

Jos sinua kiinnostaa loistelias elämä, Ursinon linna on täydellinen vierailukohde sinulle. Myös Castello Leucatia on yhtä kiinnostava, ja se on aivan kuin saduista.

Monastero dei Benedettini di San Nicolò ja Duomo di Catania ovat tunnettuja uskonnollisesta ja historiallisesta merkityksestään ja ovat mielenkiintoisia vierailukohteita, vaikket olisikaan kiinnostunut hengellisistä asioista. Jos haluat nähdä vielä lisää, tällöin suositeltavia kohteita ovat esimerkiksi Chiesa di San Nicolò ja San Giulianon kirkko.

Vaikka kaikki turistit eivät ehkä tiedä siitä, Biblioteca Ursino Recupero on myös mielenkiintoinen nähtävyys.

Catania – Hotellit

ebookers tarjoaa yli 188 hotellioppaaseen päivitettyä majoitusliikettä. Näin runsaasta tarjonnasta parhaan vaihtoehdon löytäminen on lastenleikkiä.

Sekä täysveriset reppureissaajat että muut matkakassastaan tarkat matkustajat löytävät helposti itselleen sopivat hinnat majoitusliikkeistä Sicilia's Residence ja Villa delle Palme. Ne ovat todiste siitä, että hienosti järjestetty palvelu ei aina maksa suuria summia. Vai olisiko haaveissasi elää kuin kuningas ja antaa asiantuntevan henkilökunnan majoitusliikkeessä Romano Palace Luxury Hotel huolehtia kaikista tarpeistasi? Romano Palace Luxury Hotel on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka nauttivat tyylikkäästä ympäristöstä ja ylellisistä palveluista.

Löydä halvat matkat kohteeseen Catania

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Catania. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Catania lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Catania?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Catania maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Catania itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Catania ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Catania matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Catania löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Catania?

Kohteen Catania suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Catania halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.