Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Cavan – Matkat

Matkat kohteeseen Cavan odottavat sinua. Kiinnostavasta kaupungista löytyy runsaasti erilaisia nähtävyyksiä, ja se yllättää monipuolisuudellaan.

Cavan – Lennot ja hotelli

Lennot ja majoituspaikka sekä taianomaiset elämykset – ebookers varmistaa, että mielenkiintoinen Cavan on varmasti unohtumaton lomailupaikka.

Jopa 9.6%^:n säästöt voivat olla sinun, kun tilaat lennot ja majoitukset yhdessä.

Unelmaloman toteuttaminen on helpompaa kuin milloinkaan, koska kaikki tarvitsemasi on nyt yhdessä ja samassa paikassa. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituspaikan kattavan kansainvälisen valikoiman ansiosta voit suunnata seikkailuihin vaikka heti.

Haluatko olla varma tarjouksen edullisuudesta? Varaa lennot ja hotelli yhdessä ebookers-palvelusta. Jos satut löytämään jostakin paremman tarjouksen seuraavan kahden vuorokauden aikana, vastaamme siihen hyvittämällä sinulle tarjousten välisen erotuksen.

Maailman joka kolkassa on paikkoja, joihin tutustua. Kaipaatko tyylikästä kaupunkielämää vai luonnon rauhaa? Kaipasitpa mitä tahansa, viimeinkin on tullut aika pakata matkalaukku ja lähteä reissuun!

Varausehtoja sovelletaan.

Cavan – Matkat

Kun ottaa huomioon, että alueelta löytyy asukkaita 6 000, uusiin ihmisiin voi tutustua vaivatta!

Matkakohde sijaitsee 100 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Dublin. Lähimpään kaupunkiin (Crossdoney) kertyy matkaa noin 6 km.

Jätä aikaa muuhunkin kuin vain ostosten tekoon ja kulttuuririentoihin. Lähde välillä ulos luontoon! Killykeen Forest Park (puisto9 on upea paikka, jossa voit nauttia ulkoilmasta ja saada raikasta ilmaa.

County Cavan Golf Club (golfkerho) on paikka, jonka väylillä voit purkaa stressiä, liikkua ja samalla pitää hauskaa vaikka koko iltapäivän.

Yksi matkailun parhaista puolista on sellaisten paikkojen löytäminen, jotka eivät osu kaikkien turistien reitille, kuten Cavan Central Library and Heritage Centre (perinnekeskus).

Cavan – Hotellit

Varaa majoituksesi nyt, niin et jää nuolemaan näppejäsi! Kun ebookersin sivustolla on saatavilla ainoastaan 2 majoitusliikettä tässä kohteessa, kannattaa toimia pian!

Radisson Blu Farnham Estate Hotel, Cavan ja Cavan Crystal Hotel ovat myös muutamia majoitusvaihtoehtoja, jotka on hyvä pitää mielessä. Jos pidät näkemästäsi, sinun on parempi toimia nopeasti! Nämä majoitusliikkeet ovat monien suosiossa kodikkaiden huoneidensa ja hyvän palvelunsa ansiosta.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Cavan

Katso kaikki 20 aktiviteettia kohteessa Dublin

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Cavan

Näytä kaikki 69 majoitusliikettä kohteessa Cavan
125 €
Farnham Estate Spa & Golf Resort

Farnham Estate Spa & Golf Resort

4.0 kautta 5.0 Farnham Estate, Cavan, Cavan
Farnham Estate Spa & Golf Resort on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta County Cavan Golf Club (golfkerho). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 158 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
75 €
Hotel Kilmore

Hotel Kilmore

4.0 kautta 5.0 Dublin Road, Cavan, County Cavan
Hotel Kilmore on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Breffni Park (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 74 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
81 €
Cavan Crystal Hotel

Cavan Crystal Hotel

4.0 kautta 5.0 Dublin Road, Cavan, Cavan
Cavan Crystal Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Breffni Park (stadion). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 85 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.