Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi 2 kylpyhuonetta.

  • Loma-asunto tarjoaa asiakkaille 2 kylpyhuonetta
  • Sijaitsee kivenheiton päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park ja Chantillyn metsä

Lisätietoja hotellista Grande Maison à Chantilly- Forêt et Gare à Pied

Sijainti Chantilly, Hauts-de-France 60500

Lisätietoja majoitusliikkeestä

  • 1 huone

Liikenneyhteydet

  • Juna-asema: Chantilly-Gouvieux'n asema (2 km)

Hotellin käytännöt

Lähtöpäivä

  • Uloskirjautuminen klo 11.00 mennessä

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

url importing http://www.ebookers.fi/Chantilly-Hotels-Grande-Maison-à-Chantilly--Forêt-et-Gare-à-Pied.h56514783-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Chantilly-Hotels-Grande-Maison-à-Chantilly--Forêt-et-Gare-à-Pied.h56514783-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Chantilly-Hotels-Grande-Maison-à-Chantilly--Forêt-et-Gare-à-Pied.h56514783-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.