Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Costa del Maresme

Hae hinnat
Golden Taurus Aquapark Resort

Golden Taurus Aquapark Resort

4.0 kautta 5.0 Passeig Marítim, 33, Pineda de Mar, Barcelona
Golden Taurus Aquapark Resort on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pineda de Marin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 440 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
AQUA Hotel Onabrava & Spa

AQUA Hotel Onabrava & Spa

4.5 kautta 5.0 Avinguda del Mar, 6, Santa Susanna, Barcelona
AQUA Hotel Onabrava & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Santa Susannan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 350 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut lanait.
Hae hinnat
Ibersol Hotel Sorra d'Or

Ibersol Hotel Sorra d'Or

3.0 kautta 5.0 Passeig del Llevant, 3, Malgrat de Mar, Barcelona
Ibersol Hotel Sorra d'Or on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 257 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja television.
Hae hinnat
htop Calella Palace & SPA

htop Calella Palace & SPA

4.0 kautta 5.0 C/ Maria Cardona, 9, Calella, Barcelona
Htop Calella Palace & SPA on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Jaumen sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi sisäuima-altaan, ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 1966 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 339 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Checkin Sirius

Checkin Sirius

4.0 kautta 5.0 Avenida del Mar, 18, Santa Susanna, Barcelona
Checkin Sirius on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 161 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
58 €
Hotel Atenea Port Barcelona Mataro

Hotel Atenea Port Barcelona Mataro

4.0 kautta 5.0 Passeig Maritim, 324, Mataro, Barcelona
Hotel Atenea Port Barcelona Mataro on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Matarón satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 105 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
htop Pineda Palace & SPA

htop Pineda Palace & SPA

4.0 kautta 5.0 Paseo Maritimo 9, Pineda de Mar, Barcelona
Htop Pineda Palace & SPA on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pineda de Marin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 194 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja satelliittikanavat.
105 €
Sant Jordi Boutique Hotel

Sant Jordi Boutique Hotel

5.0 kautta 5.0 Carrer Turisme, 80 - 88, Calella, Barcelona
Sant Jordi Boutique Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calellan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä 5 tähden hotellissa on 37 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Sumus Stella & Spa

Sumus Stella & Spa

4.5 kautta 5.0 Carrer de les Puntaires, 1, Pineda de Mar, Barcelona
Sumus Stella & Spa on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pineda de Marin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1963 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 195 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
htop Summer Sun

htop Summer Sun

3.0 kautta 5.0 Avienda del Mar, s/n, Santa Susanna, Barcelona
Htop Summer Sun on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Caletesin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 162 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja televisiot.
Hae hinnat
Caprici Hotel

Caprici Hotel

4.0 kautta 5.0 Passeig Maritim, s/n, Santa Susanna, Barcelona
Caprici Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 238 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Apartamentos Bon Repos

Apartamentos Bon Repos

3.0 kautta 5.0 Passeig Maritim s/n, Santa Susanna, Barcelona
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
44 €
New Hotel Colón

New Hotel Colón

3.0 kautta 5.0 C/ Colón, No. 6, Mataro, Barcelona
New Hotel Colón on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mataron ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kokoushuoneet. Tässä 3 tähden hotellissa on 52 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Tropic Park

Hotel Tropic Park

4.0 kautta 5.0 Passeig Maritim 68, Malgrat de Mar, Barcelona
Hotel Tropic Park sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Caletesin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 204 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
ALEGRIA Mar Mediterrania

ALEGRIA Mar Mediterrania

4.5 kautta 5.0 Paseo Maritim S/N, Santa Susanna, Barcelona
ALEGRIA Mar Mediterrania on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 128 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Costa del Maresme

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Costa del Maresme

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Costa del Maresme

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Costa del Maresme? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Costa del Maresme. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 44 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 105 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Costa del Maresme?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Costa del Maresme löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Costa del Maresme halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 1750 majoitusliikettä kohteessa Costa del Maresme, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Costa del Maresme?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Costa del Maresme verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Costa del Maresme löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Costa del Maresme nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Costa del Maresme

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.