Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Varatuimmat hotellit Deerfield Beach

115 €
Embassy Suites Deerfield Beach - Resort & Spa

Embassy Suites Deerfield Beach - Resort & Spa

3.5 kautta 5.0 950 South Ocean Way, Deerfield Beach, FL
Embassy Suites Deerfield Beach - Resort & Spa on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Deerfield Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 3,5 tähden lomakylässä on 244 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja 2 kylpyhuonetta.
103 €
Wyndham Deerfield Beach Resort

Wyndham Deerfield Beach Resort

3.5 kautta 5.0 2096 NE 2nd Street, Deerfield Beach, FL
Wyndham Deerfield Beach Resort on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Deerfield Beach Pier. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden lomakylässä on 172 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
60 €
Extended Stay America Fort Lauderdale - Deerfield Beach

Extended Stay America Fort Lauderdale - Deerfield Beach

2.5 kautta 5.0 1200 F A U Research Park Blvd, Deerfield Beach, FL
Extended Stay America Fort Lauderdale - Deerfield Beach on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Deerfield Beach Pier. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 104 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
62 €
Club Lux Resort By the Beach

Club Lux Resort By the Beach

2.5 kautta 5.0 1945 Northeast 3rd st, Deerfield Beach, FL
Club Lux Resort By the Beach on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Deerfield Beach Pier. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden lomakylässä on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
67 €
WoodSpring Suites Deerfield Beach

WoodSpring Suites Deerfield Beach

2.5 kautta 5.0 1400 Sw 11th Way, Deerfield Beach, FL
WoodSpring Suites Deerfield Beach on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Deerfield Beach Pier. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 121 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
76 €
Doubletree by Hilton Hotel Deerfield Beach - Boca Raton

Doubletree by Hilton Hotel Deerfield Beach - Boca Raton

3.5 kautta 5.0 100 Fairway Drive, Deerfield Beach, FL
Doubletree by Hilton Hotel Deerfield Beach - Boca Raton on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Deerfield Beach Pier. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 221 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
58 €
Best Western Plus Deerfield Beach Hotel & Suites

Best Western Plus Deerfield Beach Hotel & Suites

2.5 kautta 5.0 1050 E Newport Center Dr, Deerfield Beach, FL
Best Western Plus Deerfield Beach Hotel & Suites on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Deerfield Beach Pier. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1991 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 107 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
83 €
Hampton Inn Deerfield Beach

Hampton Inn Deerfield Beach

2.5 kautta 5.0 660 W Hillsboro Blvd, Deerfield Beach, FL
Hampton Inn Deerfield Beach on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Deerfield Beach Pier. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 106 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaan.
Hae hinnat
925 Ocean Boutique Hotel

925 Ocean Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 925 SE 20th Avenue, Deerfield Beach, FL
925 Ocean Boutique Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Deerfield Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 23 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja parvekkeen.
59 €
La Quinta Inn by Wyndham Deerfield Beach I-95 at Hillsboro E

La Quinta Inn by Wyndham Deerfield Beach I-95 at Hillsboro E

2.5 kautta 5.0 351 W Hillsboro Blvd, Deerfield Beach, FL
La Quinta Inn by Wyndham Deerfield Beach I-95 at Hillsboro E on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Deerfield Beach Pier. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 128 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
66 €
Ocean Villas of Deerfield

Ocean Villas of Deerfield

2.5 kautta 5.0 715 SE 20th Avenue, Deerfield Beach, FL
Ocean Villas of Deerfield on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Deerfield Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 2,5 tähden motellissa on 20 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.
65 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Deerfield Beach I-95

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Deerfield Beach I-95

2.5 kautta 5.0 100 SW 12th Ave, Deerfield Beach, FL
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Deerfield Beach I-95 on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Deerfield Beach Arboretum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 79 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
56 €
Quality Suites Deerfield Beach

Quality Suites Deerfield Beach

2.5 kautta 5.0 1040 East Newport Center Drive, Deerfield Beach, FL
Quality Suites Deerfield Beach on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Deerfield Beach Pier. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 101 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
69 €
Carriage House Resort Motel

Carriage House Resort Motel

2.5 kautta 5.0 250 S.E. 20th Ave (A1A), Deerfield Beach, FL
Carriage House Resort Motel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Deerfield Beach Pier. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 2,5 tähden motellissa on 30 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
328 €
Royal Blues Hotel

Royal Blues Hotel

4.5 kautta 5.0 45 NE 21st Ave, Hillsborough Boulevard at Ocean Way, Deerfield Beach, FL
Royal Blues Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Deerfield Beach Pier. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 12 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Deerfield Beach

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Deerfield Beach

Näytä kaikki

Kohteen Deerfield Beach hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Deerfield Beach? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Deerfield Beach Pier. Voit valita 59 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Deerfield Beach löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Deerfield Beach, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai paikkoja, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Deerfield Beach tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 2 lentokenttähotellia
 • 10 halpaa hotellia
 • 16 lapsiystävällistä hotellia
 • 9 luksushotellia
 • 7 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Deerfield Beach


Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Deerfield Beach, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Deerfield Beach niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Embassy Suites Deerfield Beach - Resort & Spa
 • Comfort Inn Oceanside
 • Doubletree by Hilton Hotel Deerfield Beach - Boca Raton

Nämä kohteen Deerfield Beach majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Best Western Plus Deerfield Beach Hotel & Suites
 • Ocean Villas of Deerfield
 • La Quinta Inn Deerfield Beach I-95 at Hillsboro E

Matkustajat, jotka yöpyivät näissä kohteen Deerfield Beach hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Wyndham Deerfield Beach Resort
 • Royal Blues Hotel
 • Hampton Inn Deerfield Beach

Kohteeseen Deerfield Beach tutustuminen


Ystävällinen Deerfield Beach on tunnettu ravintoloista, baareista ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Deerfield Beach ja sen lähellä kuuluu:

 • Deerfield Beach Pier
 • Deerfield Beach Arboretum
 • Xtreme-sisäkartingrata
 • Ski Rixen USA
 • Quiet Waters Park
 • Deerfield Island Park
 • Mizner Park

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Deerfield Beach, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Boca Raton, Florida (BCT). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Deerfield Beach?


Jos harkitset parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Deerfield Beach, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Deerfield Beach, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja joulukuu. Syyskuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas joulukuu ja tammikuu ovat kuivimmat.


Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 26°C ja öisin 15°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 245 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 31°C päivisin ja 19°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 433 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 32°C ja öisin 24°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 549 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 30°C ja 15°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 298 cm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Deerfield Beach on 1525 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.