Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Dhidhoofinolhun saari

Jos Dhidhoofinolhun saari on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunki- tai rantalomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Dhidhoofinolhun saari lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Dhidhoofinolhun saari

Kohteen Dhidhoofinolhun saari lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään lomamatkan edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Dhidhoofinolhun saari hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Dhidhoofinolhun saari, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Dhidhoofinolhun saari

Lomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kohteen ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Dhidhoofinolhun saari

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Dhidhoofinolhun saari. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Dhidhoofinolhun saari lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Dhidhoofinolhun saari?

Juuri nyt kohteeseen Dhidhoofinolhun saari saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Dhidhoofinolhun saari itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Dhidhoofinolhun saari ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Dhidhoofinolhun saari matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Dhidhoofinolhun saari löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Dhidhoofinolhun saari?

Kohteen Dhidhoofinolhun saari suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Dhidhoofinolhun saari halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Dhidhoofinolhun saari

280 €
LUX* South Ari Atoll Resort & Villas

LUX* South Ari Atoll Resort & Villas

5.0 kautta 5.0 South Ari Atoll, Dhidhoofinolhun saari
LUX* South Ari Atoll Resort & Villas on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dhidhoofinolhun venesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 7 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 193 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
195 €
Amaya Resorts And Spas Kuda Rah

Amaya Resorts And Spas Kuda Rah

4.5 kautta 5.0 Kuda Rah, Alifa Dhalu Atoll, South Ari Atoll, Kuda Rah
Amaya Resorts And Spas Kuda Rah on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Dhiguran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 51 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
532 €
Conrad Maldives Rangali Island

Conrad Maldives Rangali Island

5.0 kautta 5.0 Rangali Island, Rangalin saari, Etelä-Arin atolli
Conrad Maldives Rangali Island on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 8 ravintolaa. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 151 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
117 €
Sun Island Resort & Spa

Sun Island Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 Nalaguraidhoo, South Ari Atoll, Nalaguraidhoo
Sun Island Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Thun'di. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 426 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat kaapelikanavat ja minibaarit.
Hae hinnat
Vilamendhoo Island Resort & Spa

Vilamendhoo Island Resort & Spa

4.5 kautta 5.0 South Ari Atoll, Vilamendhoon saari
Vilamendhoo Island Resort & Spa on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Villingilivarun laituri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 194 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
968 €
Lily Beach Resort & Spa - All Inclusive

Lily Beach Resort & Spa - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Huvahendhoo Island, Huvahendhoo
Lily Beach Resort & Spa - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Villingilivarun laituri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 125 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.
1,043 €
Centara Grand Island Resort & Spa Maldives All Inclusive

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Centara Grand Island, South Ari Atoll, Machchafushi
Centara Grand Island Resort & Spa Maldives All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maafushivaru Island Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 112 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
107 €
Fiyavalhu Maldives

Fiyavalhu Maldives

3.5 kautta 5.0 Mandhoo Island, Mandhoo, Etelä-Arin atolli
Fiyavalhu Maldives tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, hotellinjohtajan kutsut ja 5 sisäuima-allasta. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 44 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
117 €
Holiday Island Resort & Spa

Holiday Island Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 South Ari Atoll, Dhiffushi
Holiday Island Resort & Spa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Thun'di. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 142 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
500 €
lti Maafushivaru Maldives

lti Maafushivaru Maldives

5.0 kautta 5.0 Alifu Dhaalu Atoll, Maafushivaru
lti Maafushivaru Maldives on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Maafushivaru Island Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 5 ravintolaa. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun pation.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Dhidhoofinolhun saari

Katso kaikki kohteen Dhidhoofinolhun saari vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.