Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Drottningholmin linna

53 €
Stockholm Hotel Apartments Bromma

Stockholm Hotel Apartments Bromma

3.0 kautta 5.0 Per Ekströms väg 3, Bromma
Stockholm Hotel Apartments Bromma sijaitsee lähellä kohdetta Drottningholmin linna (Drottningholms slott). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 53 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Huipputaso Idyllisessä Naapurustossa Lähellä Kaupunkia

Huipputaso Idyllisessä Naapurustossa Lähellä Kaupunkia

Sollerövägen 22, Bromma, Tukholman lääni
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Tukholman kuninkaanlinna. Huvila tarjoaa keittiön ja takan.
Hae hinnat
Cabin Vieressä Drottningholmsvägen

Cabin Vieressä Drottningholmsvägen

Kunghshatt, Stockholm, Drottningholm, Tukholman lääni
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Drottningholmin linna (Drottningholms slott). Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi vuodesohvan ja television.
107 €
Åkeshofs Slott

Åkeshofs Slott

3.0 kautta 5.0 Åkeshofs Slott, Bromma
Åkeshofs Slott on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Solvallan ravirata. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 1635 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 23 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Ainutlaatuinen Maaseutuhuvila 1500-luvulta, Lähellä Tukholmaa

Ainutlaatuinen Maaseutuhuvila 1500-luvulta, Lähellä Tukholmaa

Lovö-Berga 6, Drottningholm, Tukholman lääni
Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Drottningholmin linna (Drottningholms slott). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkotenniskentän. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.
Hae hinnat
Long Stay Hotel Bromma

Long Stay Hotel Bromma

2.5 kautta 5.0 Tunnlandet, Bromma, Stockholms län
Long Stay Hotel Bromma sijaitsee lähellä kohdetta Solvallan ravirata. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja business centerin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 143 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
121 €
Ulfsunda Slott

Ulfsunda Slott

4.0 kautta 5.0 Margretelundsvägen 125, Bromma
Ulfsunda Slott on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bromma Blocksin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1646 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 54 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
58 €
First Hotel Brommaplan

First Hotel Brommaplan

3.0 kautta 5.0 Kvarnbacksvägen 135, Bromma
First Hotel Brommaplan on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bromman golfkerho. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 68 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Bredängs Vandrarhem

Bredängs Vandrarhem

2.0 kautta 5.0 Stora Sällskapets väg 51, Skärholmen
Bredängs Vandrarhem sijaitsee lähellä kohdetta Drottningholmin linna (Drottningholms slott). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta.
78 €
Scandic Alvik

Scandic Alvik

3.5 kautta 5.0 Gustavslundsvägen 153, Bromma
Scandic Alvik on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Solvallan ravirata. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja business centerin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 324 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
85 €
Klubbensborg

Klubbensborg

3.0 kautta 5.0 Klubbensborgsvägen 27, Hägersten
Klubbensborg sijaitsee lähellä kohdetta Stockholmsmässanin messukeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
89 €
Scandic Skärholmen

Scandic Skärholmen

3.5 kautta 5.0 Oxholmsgrand 2, Skärholmen
Scandic Skärholmen on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Drottningholmin linna (Drottningholms slott). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 208 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
100 €
Scandic Kungens Kurva

Scandic Kungens Kurva

3.5 kautta 5.0 Ekgårdsvägen 2, Kungens Kurva
Scandic Kungens Kurva on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Stockholmsmässanin messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 257 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Hotel Sätra

Hotel Sätra

2.0 kautta 5.0 Kungssätravägen 33, Sätra, Skärholmen
Hotel Sätra sijaitsee lähellä kohdetta Drottningholmin linna (Drottningholms slott). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2011 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 46 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel Äppelviken

Hotel Äppelviken

3.0 kautta 5.0 Vasterled 14, Bromma
Hotel Äppelviken on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Tukholman kuninkaanlinna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja välipalabaarin/delin. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 18 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Drottningholmin linna läheltä

Haluaisitko, että Drottningholmin linna olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Drottningholmin linna sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Drottningholmin linna ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Tukholma hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.