Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa E-7

Hae hinnat
Royal Galaxy Guest House

Royal Galaxy Guest House

Gomal Road, Islamabad
Royal Galaxy Guest House sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Faisalin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä majatalossa on 8 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat LCD-televisiot.
Hae hinnat
Royal Motel Guest House

Royal Motel Guest House

Royal Motel Guest House sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Faisalin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä majatalossa on 8 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
140 €
Ramada by Wyndham Islamabad

Ramada by Wyndham Islamabad

4.0 kautta 5.0 1 Club Road Murree Road, Islamabad
Ramada by Wyndham Islamabad on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jinnah Sport Stadium (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 4 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 108 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
107 €
Pearl Continental Rawalpindi

Pearl Continental Rawalpindi

3.5 kautta 5.0 The Mall Road, Rawalpindi
Pearl Continental Rawalpindi on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 189 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
112 €
Islamabad Marriott Hotel

Islamabad Marriott Hotel

4.0 kautta 5.0 Aga Khan Road Shalimar 5, Islamabad
Islamabad Marriott Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kansallinen taidegalleria. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen.
102 €
Hotel Crown Plaza

Hotel Crown Plaza

3.5 kautta 5.0 99 Jinnah Ave, Islamabad
Hotel Crown Plaza sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Centaurus Mallin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 64 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Islamabad Serena Hotel

Islamabad Serena Hotel

5.0 kautta 5.0
Islamabad Serena Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pakistanin korkein oikeus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen valet-pysäköinti. Tässä 5 tähden hotellissa on 387 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Avari Xpress, Islamabad Expressway

Avari Xpress, Islamabad Expressway

3.5 kautta 5.0
Avari Xpress, Islamabad Expressway sijaitsee lähellä kohdetta Lok Virsan museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 89 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Flashman's Hotel

Flashman's Hotel

2.5 kautta 5.0 17/22, The Mall, Saddar, Rawalpindi
Flashman's Hotel sijaitsee lähellä kohdetta International Islamic University (yliopisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 19 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
83 €
Viridi Hotels

Viridi Hotels

3.5 kautta 5.0 80 East, Malik Complex, Jinnah Avenue, Islamabad
Viridi Hotels sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Centaurus Mallin ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa E-7

Katso kaikki kohteen E-7 vuokra-autot

E-7 – Matkat

Ota suunnaksi E-7. Se on kaupunginosa, jossa on aivan omanlaisensa tunnelma ja se on ihanteellinen tukikohta muun kaupungin tutkimiseen. Yksi matkustamisen suurimmista ilonaiheista on uusiin ihmisiin tutustuminen. Pääkaupungissa asuvien 600 000 ihmisen joukosta löydät varmasti muutamia uusia tuttavuuksia. E-7 sijaitsee 9 km luoteeseen ydinkeskustasta. Jos lentokenttäsi on Benazir Bhutton kansainvälinen lentokenttä, heitä matkatavarasi taksiin ja aja sen kyydissä 14 km pohjoiseen.

E-7 – Lennot ja hotelli

Kun on aika jättää arjen huolet taakse ja kokea E-7 ja sen viehätys, ebookers tarjoaa sinulle houkuttelevat tarjoukset lennoista, majoituksista, retkistä, autonvuokrauksista ja kaikesta muusta, mitä onnistuneeseen lomaan tarvitaan.

Voit säästää avullamme jopa 7.7%^, jos ostat meno-paluuliput ja majoituksen yhtä aikaa.

Mikään ei taida olla virkistävämpää kuin hyvin suunniteltu loma. Suuressa kansainvälisessä tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja runsaat 500 000 majoitusliikettä eri puolilla maailmaa, joten seikkailuntäyteinen matka on lähempänä kuin uskotkaan.

Mietitkö, että saattaisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä epäröi turhaan, vaan varaa lennot ja hotelli nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi näkemään muualla edullisemman tarjouksen 48 tunnin sisällä, ebookers pistää paremmaksi palauttamalla erotuksen.

Etsitpä sitten kaupunkia, joka ei koskaan lepää, tai suojaisia rantoja, me autamme matkakuumeesi parantamisessa.

Varausehtoja sovelletaan.

E-7 – Matkat

Tässä kaupungissa riittää jännittävää tekemistä, erityisesti lähellä kohdetta E-7. Mielenkiintoisimpien nähtävyyksien valitseminen voi olla haastavaa, mutta Kansallinen taidegalleria ja Kansallismonumentti ovat pari ehdottomasti näkemisen arvoista kohdetta. Näissä vierailun jälkeen kannattaa myös suunnata kohteisiin Faisalin moskeija ja Pir Sohawa (luonnonpuisto). Jos olet kiinnostunut saamaan paremman kuvan tästä kauniista kaupungista, F-7 ja F-8 ovat loistavia läheisiä kaupunginosia, joissa vierailla.

Lok Virsan museo ja Aiwan-e-Sadr (presidentin palatsi) voisivat kertoa monta tarinaa. Vaikka tuntisitkin hyvin historiaa, opit takuulla jotain mitä et vielä tiennyt näissä ikivanhoissa paikoissa.

Valitse matkalaukusta sopivat vaatteet, pukeudu punaiseen ja valkoiseen ja lähde Jinnah Sport Stadium (stadion) -stadionille hurraamaan Pakistan Television F.C. -seuralle. Tutustuminen tähän areenaan kuuluu kaikkien jalkapalloa seuraavien urheilufanien matkaohjelmaan.

E-7 – Hotellit

Ethän jätä majoituksen varaamista aivan viime minuuteille. ebookersin sivustolla on saatavilla vain 7 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä, joten on parempi pelata varman päälle ja varata nyt!

Useiden asiakkaidemme luottamuksen ansainneet vaihtoehdot, kuten Islamabad Marriott Hotel ja Hotel One Kohsar, tekevät majapaikan valinnasta todella vaivatonta.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.