Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eskifjordur – Matkat

Haluaisitko viettää vähän aikaa kohteessa Eskifjordur? Loma siellä on helppo järjestää meidän vinkkiemme avulla, riippumatta siitä, minkätyyppinen reissu sinulla on mielessäsi.

Eskifjordur – Lennot ja hotelli

Eskifjordur haluaa sinut luokseen. Kun olet valmis vastaamaan kutsuun, ebookers-asiantuntijatiimi on valmiina viemään sinut ja seurueesi edullisilla lennoilla laadukkaaseen majoituspaikkaan.

Varaa lentoliput ja huoneet yhtä aikaa meidän avullamme, ja voit säästää jopa 9.6%^.

Suunnittele ihanteellinen lomamatka valitsemalla omasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa.

Meillä on tarjolla kaikkien muiden etujen lisäksi myös hintatakuu! Tämä tarkoittaa sitä, että jos satut löytämään paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä, vastaamme siihen hyvittämällä erotuksen.

Nyt on koittanut oikea aika! Anna sisäisen tutkimusmatkailijasi tulla esiin. Maailman joka kolkassa on iloisia yllätyksiä ja tutkimattomia paikkoja, joten anna meidän auttaa sinua lomasuunnitelmissasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Eskifjordur – Matkat

Pääkaupunki Reykjavik sijaitsee 390 km länteen kohteesta Eskifjordur.

Suuntaa kaupungin rajojen ulkopuolelle, josta löydät upeita luonnonnähtävyyksiä. Vain 45 km:n päässä sijaitseva Hengifossin vesiputous on suosittu paikka viettää aikaa luonnon helmassa. Snæfellsstofan matkailukeskus sijaitsee 45 km:n päässä kaupungista ja on myös vierailun arvoinen paikka.

Aivan nurkan takaa löytyy Seydisfjordur, joka sijaitsee vain 20 km pohjoiseen. Sen nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Seydisfjördurin satama ja Bláa Kirkjan, mutta jos Minjasafn Austurlandsin kulttuurihistoriallinen museo ja Fardagafossin vesiputous vetoavat sinuun enemmän, suuntaa 30 km luoteeseen. Egilsstadir ja Eskifjordur ovat tosiaankin niin lähellä toisiaan.

Tuskinpa on parempaa tapaa tutustua maahan ja sen kulttuuriin kuin olla paikalla kansallisena juhlapäivänä. Islannin itsenäisyyspäivänä 17 kesäkuuta kaupungilla on aina paljon monenlaisia tapahtumia.

Loman loppuminen on aina vähän rankkaa. Se on kuitenkin helpompaa silloin, kun loma tällä upealla seudulla on rikastuttanut elämääsi, siitä huolimatta, että matkakassasi olisikin jo tyhjä.

Tämän alueen lähin lentokenttä on Egilsstaðir (EGS). Kun on tullut aika pakata matkatavararat ja lähteä paluumatkalle, pääset kentälle suuntaamalla 30 km luoteeseen.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Eskifjordur

Näytä kaikki 80 majoitusliikettä kohteessa Eskifjordur
Hotel Eskifjörður

Hotel Eskifjörður

  3.0 kautta 5.0
   
   

  Hotel Eskifjörður on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ...

  Hotel Eskifjörður124 €

  Hotel Eskifjörður124 €
  Mjóeyri Travel holiday homes

  Mjóeyri Travel holiday homes

   2.5 kautta 5.0
    
    

   Mjóeyri Travel holiday homes on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä ...

   Mjóeyri Travel holiday homes103 €

   Mjóeyri Travel holiday homes103 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.