Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suosituimmat Fethiye hotellit

Hae hinnat
Club & Hotel Letoonia

Club & Hotel Letoonia

5.0 kautta 5.0 Paçariz Burnu Mevkii, Fethiye, Muğla
Club & Hotel Letoonia on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Calisin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 685 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja minibaarin.
126 €
Alesta Yacht Hotel

Alesta Yacht Hotel

4.0 kautta 5.0 Karagozler Mah Fevzi Cakmak Cad, No 17 Yat Limani Karsisi, Fethiye, Muğla
Alesta Yacht Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fethiyen kalamarkkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 52 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Ünsal Hotel

Ünsal Hotel

224 . sok. no:10 belcekiz mah., Oludeniz, Fethiye, Muğla
Ünsal Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oludenizin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä hotellissa on 35 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
348 €
Rixos Premium Göcek Adult Only

Rixos Premium Göcek Adult Only

Göcek Mahallesi, Sahil Yolu Caddesi, Fethiye, Muğla
Rixos Premium Göcek Adult Only on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gocekin tori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2014 rakennetussa hotellissa on 192 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
352 €
D-Resort Gocek - Special Class

D-Resort Gocek - Special Class

Cumhuriyet Mahallesi, Koyici Mevkii, Gocek, Fethiye, Muğla
D-Resort Gocek - Special Class on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Göcek Marina. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä hotellissa on 103 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
36 €
Hotel Vanilla

Hotel Vanilla

Kocek Mustafa Cad 1103 sok No 11, Fethiye, Muğla
Hotel Vanilla on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calisin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä hotellissa on 28 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Oyster Residences

Oyster Residences

Belcekiz Mevkii 224 Sok No 1, Oludeniz Fethiye, Fethiye, Muğla
Oyster Residences on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oludenizin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä hotellissa on 31 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
267 €
Jiva Beach Resort - All Inclusive

Jiva Beach Resort - All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Calis Plaji 1104 Sokak No: 14, Fethiye, Muğla
Jiva Beach Resort - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calisin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 367 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Manaspark Hotel Oludeniz

Manaspark Hotel Oludeniz

Ölüdeniz, Fethiye, Muğla
Manaspark Hotel Oludeniz on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oludenizin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä hotellissa on 99 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Rantahotellit – Fethiye

Rantaloma kohteessa Fethiye on valinta, jota et tule katumaan! Meitä on monenlaisia, mutta valtaosalle sana "loma" tuo väistämättä mieleen meren ja rannan. Monille ranta tarjoaa ennen muuta virkistystä, mutta vähintään yhtä tärkeä on siltä avautuva maisema, joka poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä. Rannalla myös tapahtuu: hiekalla voit levätä, ottaa aurinkoa, lukea ja pelata monenlaisia pelejä; vedessä puolestaan kellua, uida, snorklata ja sukeltaa. Varaa majoitus rannalla kohteessa Fethiye nyt, ja ota kaikki irti tästä huippukohteesta!

Monia kiinnostavat nimenomaan kohteen Fethiye rantahotellit. Tämä on ymmärrettävää, sillä täällä jos jossain ihmiset haluavat aivan veden äärelle. Kannattaa myös muistaa, että hotelli lähellä rantaa ei ole sama asia kuin hotelli rannalla. Vaikka poikkeuksiakin toki löytyy, lähellä rantaa sijaitsevat hotellit ovat usein jonkin suuremman rakennuksen takana ja/tai meluisan kadun varrella, mikä voi vähentää viihtyvyyttä huomattavasti. Erityisen rasittava hotellin ja rannan välinen matka on silloin, kun haluat käydä myös uimassa. Kun hotellisi on rannalla, voit suunnata sen hiekalle vaikka uima-asussa. Lisäksi vältät kassien raahaamisen, kun tavaroita voi hakea huoneesta milloin haluaa. Erityisen hyödyllistä tämä on, jos mukanasi on pieniä lapsia. Heidän kanssaan kun sattuu ja tapahtuu.

Hotellit rannalla kohteessa Fethiye ovat erittäin suosittuja, joten varaus kannattaa tehdä ajoissa. Etenkin sesonkiaikaan kaikki haluavat rannalle, mikä voi nostaa hintoja melkoisesti. Kaikkein kovin sesonkiaika on kuitenkin yleensä verrattain lyhyt, joten jo pieni muutos matkapäiviin voi pudottaa hintoja tuntuvasti. Kannattaa myös pyrkiä ajoittamaan yöpyminen arkipäiville, sillä viikonloppuisin moni kohteen Fethiye rantahotelli täyttyy myös paikallisista. Halvimmat hinnat ovat tietysti tarjolla matalan sesongin aikaan. Silloin monet kohteen Fethiye rantahotellit pudottavat hintojaan huomattavasti, mutta tarjoavat silti täysin huippusesongin veroista palvelua. Tällaisina aikoina alueen rantahotelleja voi suositella täydellistä hermolepoa tai vaikka työrauhaa etsiville.

Helpoiten löydät hotelleja rannalla kohteessa Fethiye sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee vain antaa matkapäiväsi, niin saat hetkessä eteesi parhaat hotellit ja halvimmat hinnat. Mitä siis odotat – tutustu vaihtoehtoihin jo tänään!

Viimeisimmät Fethiye hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.