Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Foundry District

33 €
Alex Hotel on Zhukovskogo

Alex Hotel on Zhukovskogo

3.0 kautta 5.0 Zhukovskogo str. 7-96, Pietari
Alex Hotel on Zhukovskogo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Simeonin ja naisprofeetta Hannan kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille poreammeet ja taulutelevisiot.
71 €
Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo

Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo

5.0 kautta 5.0 17 Tchaikovskogo Ulitsa, Pietari
Hotel Indigo St. Petersburg - Tchaikovskogo on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kristuksen kirkastumisen katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
35 €
Boutique Hotel 1852

Boutique Hotel 1852

4.0 kautta 5.0 Chekhova St, 2, Central District, Pietari
Boutique Hotel 1852 on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelun. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
30 €
Grand Hotel Tchaikovsky

Grand Hotel Tchaikovsky

4.0 kautta 5.0 Chaikovskiy street, 55, Pietari
Grand Hotel Tchaikovsky on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Kristuksen kirkastumisen katedraali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 70 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
45 €
Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg

Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg

4.0 kautta 5.0 5/19, Liteyny pr., Pietari
Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kristuksen kirkastumisen katedraali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
19 €
Nouvelle Europe

Nouvelle Europe

2.5 kautta 5.0 23/6 Mayakovskaya, Pietari
Nouvelle Europe sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kristuksen kirkastumisen katedraali. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
17 €
Nice Hostel Mokhovaya

Nice Hostel Mokhovaya

2.0 kautta 5.0 Mokhovaya ulitsa 30, Pietari, Russia
Nice Hostel Mokhovaya sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Simeonin ja naisprofeetta Hannan kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 2 tähden hostellissa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
51 €
Hotel Novotel Saint Petersburg Centre

Hotel Novotel Saint Petersburg Centre

4.0 kautta 5.0 ul. Mayakovskogo 3a / Nevsky Prospekt, Pietari
Hotel Novotel Saint Petersburg Centre on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 233 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
15 €
InBox Capsule Hotel

InBox Capsule Hotel

2.5 kautta 5.0 Mokhovaya Street, 27-29., Pietari
InBox Capsule Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Simeonin ja naisprofeetta Hannan kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1897 rakennetussa 2,5 tähden kapselihotellissa on 24 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimet.
Hae hinnat
Hostel Mon Ami

Hostel Mon Ami

2.0 kautta 5.0 Zhukovskogo 49, Pietari, Saint Petersburg
Hostel Mon Ami sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ligovski prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 2 tähden hostellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
26 €
Russ Hotel

Russ Hotel

4.0 kautta 5.0 1, Artilleriyskaya str., Pietari
Russ Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Liteini prospekt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja baari. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 196 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
63 €
DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels

DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels

5.0 kautta 5.0 Gangutskaya street, 4, Pietari
DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Panteleimonin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 60 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Travelto Nevskiy 98

Travelto Nevskiy 98

3.0 kautta 5.0 Nevsky Prospect, 98, Pietari
Travelto Nevskiy 98 sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä vuonna 1868 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 28 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
VARIANT N17

VARIANT N17

3.0 kautta 5.0 Nekrasova, 17-3, Pietari
VARIANT N17 on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kristuksen kirkastumisen katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Tabouret i Chemodan

Tabouret i Chemodan

2.5 kautta 5.0 Nevsky prospect 74-76, Pietari
Tabouret i Chemodan sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nevski Prospekt. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja kirjaston. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

Majoitus kohteessa Foundry District

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Foundry District, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Foundry District hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Foundry District suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Foundry District

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Foundry District. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Foundry District on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Foundry District ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Foundry District

Kohteessa Foundry District riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Foundry District parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Foundry District.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Foundry District

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.