Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Varatuimmat hotellit Gallivare

83 €
Dundret Lapland Fjällhem

Dundret Lapland Fjällhem

3.0 kautta 5.0 Dundret Lapland, Gallivare, Norrbotten
Dundret Lapland Fjällhem sijaitsee lähellä kohdetta Fjällnäsin linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
97 €
Grand Hotel Lapland

Grand Hotel Lapland

3.0 kautta 5.0 Lasarettsgatan 1, Gallivare
Grand Hotel Lapland on saanut hyvää palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lappkyrkan-kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
325 €
Stora Sjöfallet Mountain Center

Stora Sjöfallet Mountain Center

2.5 kautta 5.0 Stora Sjöfallet 1, Gallivare
Stora Sjöfallet Mountain Center sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laponian Area. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat jääkaapit ja mikroaaltouunit.
127 €
Scandic Gallivare

Scandic Gallivare

3.0 kautta 5.0 Klockljungsvagen 2, Gallivare
Scandic Gallivare on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lappkyrkan-kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
75 €
Gällivare Bed & Breakfast

Gällivare Bed & Breakfast

3.0 kautta 5.0 Laestadiusvagen 18, Gallivare
Gällivare Bed & Breakfast on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lappkyrkan-kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelu. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
492 €
Lappeasuando Lodge

Lappeasuando Lodge

3.0 kautta 5.0 Lappeasuando 3, Gallivare
Lappeasuando Lodge on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
80 €
Pensionat Augustin

Pensionat Augustin

2.5 kautta 5.0 Tingshusgatan 3, Gallivare
Pensionat Augustin sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lappkyrkan-kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
146 €
Scandic Ferrum

Scandic Ferrum

3.5 kautta 5.0 Lars Janssonsgatan 15, Kiiruna
Scandic Ferrum on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
78 €
Hotell Kebne

Hotell Kebne

3.0 kautta 5.0 Konduktorsgatan 7, Kiiruna
Hotell Kebne on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
177 €
Icehotel

Icehotel

3.5 kautta 5.0 Marknadsvagen 63, Jukkasjärvi
Icehotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jukkasjärvi Church. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
106 €
Hotel Bishops Arms Kiruna

Hotel Bishops Arms Kiruna

3.0 kautta 5.0 Foereningsgatan 6, Kiiruna
Hotel Bishops Arms Kiruna on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
163 €
Camp Ripan

Camp Ripan

3.5 kautta 5.0 Campingvägen 5, Kiiruna
Camp Ripan on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
78 €
Malmfältens Logi & Konferens

Malmfältens Logi & Konferens

2.0 kautta 5.0 Campingvägen 3, Kiiruna
Malmfältens Logi & Konferens on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Luossabacken. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
121 €
Best Western Hotel Arctic Eden

Best Western Hotel Arctic Eden

3.5 kautta 5.0 Foraregatan 18, Kiiruna, Norrbotten
Best Western Hotel Arctic Eden on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kaupungintalo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
SPiS Hotell & Hostel

SPiS Hotell & Hostel

2.5 kautta 5.0 Bergmästaregatan 7, Kiiruna
SPiS Hotell & Hostel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kiirunan kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Kohteen Gallivare hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Gallivare? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 8 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Gallivare löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Gallivare

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Gallivare, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Gallivare niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Pensionat Augustin
 • Grand Hotel Lapland

Tämä kohteen Gallivare hotelli on suosittu asiakkaiden keskuudessa uima-altaan takia:

 • Grand Hotel Lapland

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Gallivare hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Pensionat Augustin
 • Dundret
 • Grand Hotel Lapland

Kohteeseen Gallivare tutustuminen

Gallivare tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Gallivare ja sen lähellä kuuluu:

 • Muddusin kansallispuisto
 • Stora Sjöfalletin kansallispuisto
 • Mount Dundret (tunturi)
 • Aitikin kaivos
 • Lappkyrkan-kirkko
 • Fjällnäsin linna
 • Laponian Area

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Gallivare, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Jällivaara (GEV). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Gallivare?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Gallivare, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja kesäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Gallivare, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas maaliskuu ja huhtikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 0 °C ja öisin -19 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 107 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 18 °C päivisin ja -10 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 132 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 19 °C ja öisin 0 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 236 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 6 °C ja -18 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 124 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Gallivare on 600 cm.

Viimeksi varatut hotellit Gallivare

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.