Pääosion alkuosa

Suositut Aamiaismajoitukset – Gatwick

OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel 52 €
OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel

OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel

7 Vicarage Lane, Horley, Englanti
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  OYO Flexistay Ambers Gatwick Aparthotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 13 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

  Oakhurst Gatwick 89 €
  Oakhurst Gatwick

  Oakhurst Gatwick

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Oakhurst Gatwick on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Manor Royal Business Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Springwood Luxury B&B 112 €
   Springwood Luxury B&B

   Springwood Luxury B&B

   58 Massetts Road, Gatwick, Horley, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Springwood Luxury B&B on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1895 rakennetussa 4 tähden aamiaismajoituksessa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Gatwick Turret Guest House 66 €
    Gatwick Turret Guest House

    Gatwick Turret Guest House

    48 Massetts Road, Horley, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gatwick Turret Guest House on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Manor Royal Business Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1890 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.

     The Bent Arms - B&B 83 €
     The Bent Arms - B&B

     The Bent Arms - B&B

     98 High Street, Lindfield, Haywards Heath, Englanti
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Bent Arms - B&B on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Haywards Heath Golf Club. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat televisiot.

      Trumbles 100 €
      Trumbles

      Trumbles

      Stan Hill, Charlwood, Horley, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Trumbles on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gatwick Aviation Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaiset hygieniatuotteet.

       The Mount Edgcumbe 112 €
       The Mount Edgcumbe

       The Mount Edgcumbe

       The Common, Royal Tunbridge Wells, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Mount Edgcumbe on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pantiles (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Little Foxes Hotel 50 €
        Little Foxes Hotel

        Little Foxes Hotel

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Little Foxes Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Manor Royal Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 17 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

         Asperion Hotel 97 €
         Asperion Hotel

         Asperion Hotel

         73 Farnham Road, Surrey, Guildford, Englanti
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Asperion Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Surreyn yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

          The Springfields Hotel 102 €
          The Springfields Hotel

          The Springfields Hotel

            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           The Springfields Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta River Arun. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 11 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

           Three Bridges B&B 56 €
           Three Bridges B&B

           Three Bridges B&B

             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Three Bridges B&B on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Manor Royal Business Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 12 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

            The Eight Bells 100 €
            The Eight Bells

            The Eight Bells

            The Street, Bolney, Haywards Heath, Englanti
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             The Eight Bells on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bolney Estate Winery. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

             Löydä kohteen Gatwick parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Gatwick aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Gatwick – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Gatwick, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Gatwick, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Gatwick Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Gatwick Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Gatwick parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Gatwick Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Gatwick parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Löydä kohteen Gatwick parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Gatwick aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Gatwick – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Gatwick, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Gatwick, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Gatwick Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Gatwick Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Gatwick parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Gatwick Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Gatwick parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Gatwick

             Näytä kaikki 834 majoitusliikettä kohteessa Gatwick
             BLOC Hotel Gatwick 83 €
             BLOC Hotel Gatwick

             BLOC Hotel Gatwick

               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Manor Royal Business Park on 1,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Crawleyn kaupungintalo ja County Mall Shopping Centre sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Gatwick Aviation Museum (ilmailumuseo) ja Hawth Theatre ovat myös 10 kilometrin päässä. Crawley Gatwickin lentoaseman asema ja Gatwickin lentoaseman asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hilton London Gatwick Airport 99 €
              Hilton London Gatwick Airport

              Hilton London Gatwick Airport

                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Manor Royal Business Park on 2,3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Gatwick Aviation Museum (ilmailumuseo) ja Crawleyn kaupungintalo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Effingham Park Golf Course ja County Mall Shopping Centre ovat myös 10 kilometrin päässä. Crawley Gatwickin lentoaseman asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gatwickin lentoaseman asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hampton by Hilton London Gatwick Airport 108 €
               Hampton by Hilton London Gatwick Airport

               Hampton by Hilton London Gatwick Airport

                 
                3.5 kautta 5.0 Tähteä

                Manor Royal Business Park on 4,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Gatwick Aviation Museum (ilmailumuseo) ja Crawleyn kaupungintalo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. County Mall Shopping Centre ja St. John the Baptist Church (kirkko) ovat myös 10 kilometrin päässä. Gatwick Expressin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gatwickin lentoaseman asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

                Sofitel London Gatwick 130 €
                Sofitel London Gatwick

                Sofitel London Gatwick

                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Manor Royal Business Park on 4 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Gatwick Aviation Museum (ilmailumuseo) ja Crawleyn kaupungintalo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. County Mall Shopping Centre ja Hawth Theatre ovat myös 10 kilometrin päässä. Gatwick Expressin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gatwickin lentoaseman asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.