Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
7.8. - 9.8.
Ensi viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat hotellit Haagin päärautatieasema

99 €
Novotel Den Haag World Forum

Novotel Den Haag World Forum

4.0 kautta 5.0 Johan De Wittlaan 42-44, Haag
Novotel Den Haag World Forum on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja World Forum Convention Centre (tapahtumakeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 216 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
74 €
Mercure City Den Haag Central Hotel

Mercure City Den Haag Central Hotel

4.0 kautta 5.0 Spui 180, Haag
Mercure City Den Haag Central Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mauritshuis (taidemuseo) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 159 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
65 €
Holiday Inn Express The Hague - Parliament

Holiday Inn Express The Hague - Parliament

3.0 kautta 5.0 Lange Houtstraat 5, Haag
Holiday Inn Express The Hague - Parliament on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Mauritshuis (taidemuseo) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 123 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
109 €
Babylon Hotel Den Haag

Babylon Hotel Den Haag

4.0 kautta 5.0 Bezuidenhoutseweg 53, Haag
Babylon Hotel Den Haag on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Muzentoren (torni) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 143 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LED-television ja ylelliset vuodevaatteet.
107 €
Mövenpick Hotel The Hague (opened 1st of June 2020)

Mövenpick Hotel The Hague (opened 1st of June 2020)

4.5 kautta 5.0 Paleisstraat 5, Haag
Mövenpick Hotel The Hague sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mauritshuis (taidemuseo). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 72 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
88 €
NH Den Haag

NH Den Haag

4.0 kautta 5.0 Prinses Margriet Plantsoen 100, Haag
NH Den Haag on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Huis ten Bosch (kuningashuoneen palatsi). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 205 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
95 €
Best Western Plus Plaza Den Haag City Center

Best Western Plus Plaza Den Haag City Center

3.5 kautta 5.0 Grote Marktstraat 36-40, Haag
Best Western Plus Plaza Den Haag City Center sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mauritshuis (taidemuseo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 78 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
83 €
Novotel Den Haag City Centre

Novotel Den Haag City Centre

4.0 kautta 5.0 Hofweg 5-7, Haag
Novotel Den Haag City Centre on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mauritshuis (taidemuseo) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 113 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
204 €
Stayci Apartments Central Station

Stayci Apartments Central Station

3.5 kautta 5.0 Boomsluiterskade 339, Haag
Stayci Apartments Central Station on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Muzentoren (torni). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 12 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
91 €
Novotel Suites Den Haag City Centre

Novotel Suites Den Haag City Centre

4.0 kautta 5.0 Grote Marktstraat 46, Haag
Novotel Suites Den Haag City Centre on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mauritshuis (taidemuseo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 118 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
107 €
Hotel Des Indes

Hotel Des Indes

5.0 kautta 5.0 Lange Voorhout 54-56, Haag, Etelä-Hollanti
Hotel Des Indes on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mauritshuis (taidemuseo). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1858 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 92 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
72 €
ibis Den Haag City Centre

ibis Den Haag City Centre

3.0 kautta 5.0 Jan Hendrikstraat 10, Haag
Ibis Den Haag City Centre on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mauritshuis (taidemuseo) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 197 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
58 €
easyHotel Den Haag

easyHotel Den Haag

2.0 kautta 5.0 Parkstraat 31, Haag
EasyHotel Den Haag on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Mauritshuis (taidemuseo) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 2013 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 109 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
93 €
The Hague Marriott Hotel

The Hague Marriott Hotel

4.0 kautta 5.0 Johan De Wittlaan 30, Haag
The Hague Marriott Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Omniversum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1971 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 306 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
65 €
Hotel Hague Center

Hotel Hague Center

3.0 kautta 5.0 Wagenstraat 127-129, Haag
Hotel Hague Center on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 36 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Lentokenttähotellit Haagin päärautatieasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Haagin päärautatieasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Haagin päärautatieasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Haagin päärautatieasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Haagin päärautatieasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Haagin päärautatieasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Haagin päärautatieasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Haagin päärautatieasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Haagin päärautatieasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Haagin päärautatieasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Haagin päärautatieasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Haagin päärautatieasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Haag hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.