Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Hacımemiş

20 €
Nano Hotel

Nano Hotel

Alaçati Mahallesi, 2017. Sk. No: 5, Cesme, Izmir
Nano Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
32 €
Cumbalı Konak Alaçatı

Cumbalı Konak Alaçatı

3013 Sok. No: 6, Alaçati, Cesme, Izmir
Cumbalı Konak Alaçatı on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä hotellissa on 11 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Alacati Alaris Otel

Alacati Alaris Otel

Haci Memis Mahallesi 12015 Sokak No. 2, Alacati, Cesme, Izmir
Alacati Alaris Otel on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Temucin Hotel

Temucin Hotel

Alacati Mah. 12002 Sok. No. 33, Cesme, Izmir
Temucin Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
65 €
Evliyagil Hotel by Katre

Evliyagil Hotel by Katre

Alacati Mahalllesi Inonu Caddesi No:77, Cesme, Izmir
Evliyagil Hotel by Katre sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
Hae hinnat
Kayezta Hotel Alacati

Kayezta Hotel Alacati

Cumhuriyet Cad 3013 Sokak, No 35 Alacati, Cesme, Izmir
Kayezta Hotel Alacati sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2009 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 12 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
La Diva Butik Hotel

La Diva Butik Hotel

Alaçati Mahallesi 12500 Sokak No.60, Alacati, Cesme, Izmir
La Diva Butik Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä hotellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Are Butik Hotel

Are Butik Hotel

Alacati Mh Cumhuriyet Cd, 3000 Sk No18B Cesme, Cesme
Are Butik Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelu ja concierge-palvelut. Tässä hotellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Bi Hotel Alacati

Bi Hotel Alacati

Alacati Mah. 2023 Sok. No. 9A, Cesme, Izmir
Bi Hotel Alacati on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kahvilan. Tässä hotellissa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Bo Boutique Hotel Alacati

Bo Boutique Hotel Alacati

12044 Street No:5, Cesme, Izmir
Bo Boutique Hotel Alacati sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelun. Tässä hotellissa on 8 huonetta 3 kerroksessa.
Hae hinnat
LEO ALAÇATI

LEO ALAÇATI

Alaçati Mahallesi 12002 sokak, Hacimemis, Alaçati, Cesme
LEO ALAÇATI on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Kaipo Alacati

Kaipo Alacati

Alaçati Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No 53, Cesme, Izmir
Kaipo Alacati on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä hotellissa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
Alacati Ciftekuyu Butik Otel

Alacati Ciftekuyu Butik Otel

Alaçati Mahallesi, 12038. Sk. No 26, Cesme
Alacati Ciftekuyu Butik Otel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Köşe Konak

Köşe Konak

13013 Sokak No: 10 Alaçatı, Cesme, Izmir
Köşe Konak on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä hotellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Hotel Pop Alacati

Hotel Pop Alacati

2020. Sokak, Cesme
Hotel Pop Alacati on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pazaryerin moskeija. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa hotellissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.

Majoitus kohteessa Hacımemiş

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Hacımemiş, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Hacımemiş hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Hacımemiş suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Hacımemiş

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Hacımemiş. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Hacımemiş on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Hacımemiş ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Hacımemiş

Kohteessa Hacımemiş riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Hacımemiş parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Hacımemiş.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Hacımemiş

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.