Lennot Alicante alkaen 59 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Alicante

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Alicante olivat annetulla aikavälillä 59 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 99 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Alicante?

✔️ Lennot kohteeseen Alicante maksavat yleensä 99 €–173 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Alicante, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 59 €. Halpaa lentoa kohteeseen Alicante etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että helmikuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Alicante?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Alicante on maaliskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Alicante?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Alicante helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Alicante saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Alicante?

✔️ Voit muuttaa kohteen Alicante lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Alicante?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Alicante helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Alicante lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Alicante, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air Shuttle, Norwegian Air International Ltd, SAS, Vueling Airlines, KLM, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Alicante (ALC) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Alicante (ALC), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Alicante Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi ALC
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, Norwegian Air International Ltd, SAS, Vueling Airlines, KLM, Lufthansa
Halvin lento 99 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Alicante?

Norwegian Air Shuttle, Norwegian Air International Ltd, SAS, Vueling Airlines, KLM, Lufthansa

Alicante – lento + hotelli -paketit economy-lennoilla

Sea Senses Apartments - Marholidays
Ocean View Apartments - Marholidays
Infinity View Apartments - Marholidays
Apartamentos Rafael Premium
Novabeach Apartments - Marholidays
Hotel Boutique Centro BBB
Hotel Masa International
Orihuela Costa Resort
Hotel Torrejoven
Apartamentos Pueblo Acantilado Suites
Rey Teodomiro
SH Villa Gadea
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Alicante
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.