Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Ateena

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Ateena

Halvat lennot Ateenaan

Kreikan pääkaupunki Ateena tunnetaan eurooppalaisen kaupunkimatkailun helmenä. Pitkä historia aina antiikin ajoista tähän päivään on täynnä kiehtovia vaiheita, jotka näkyvät kaupunkikuvassa tänäkin päivänä erilaisina upeina historiallisina nähtävyyksinä. Lennot Ateenaan ovat suosittuja, mutta onneksi niitä järjestetään paljon, joten kaikille halukkaille löytyy paikka koneesta. Kreikka tunnetaan lukemattomista upeista rantakohteistaan, joita on ripoteltu ympäri maalle kuuluvia kuvankauniita saaria. Ateenassakin pääsee maistamaan rantaelämää, mutta parhaimmillaan se on kaupunkikohteena, jonka lukuisat historialliset nähtävyydet tarjoavat kiehtovia elämyksiä vaikka pidemmällekin lomalle. Halvat lennot Ateenaan mahdollistavat sen käyttämisen myös kauttakulkusatamana matkalla jollekin Kreikan saarikohteista ja monet yhdistävätkin samaan lomaan sekä kaupunkimatkailua Ateenassa että rantalomailua saaristossa. Lennot Ateenaan on helppo löytää ebookersin kautta, sillä tarjontaa on paljon. Vilkkainta Ateenan-matkailu on kevään ja syksyn kuukausina, mutta välimerellinen ilmasto houkuttelee vierailulle myös kuumimman sesongin ulkopuolella. Halpoja lentoja etsivän kannattaa vertailla lentovalikoiman hintoja paitsi vuodenaikojen, myös viikonpäivien välillä. Hinnat voivat olla hyvinkin erilaisia jopa saman viikon aikana. Usein viikonloppuisin lentäminen on kalliimpaa kuin keskellä viikkoa. Suomesta pääsee Ateenaan sekä suorilla että välilaskullisilla lennoilla kohtuuhintaan. Suorat lennot Ateenaan kestävät noin kolme ja puoli tuntia. Välilaskullisia lentoja voi saada halvemmalla, mutta välilaskun pituudesta riippuen matka-aika voi pidentyä paljonkin, joten kannattaa miettiä, missä säästää. Halvimmat lennot Ateenaan eivät kuitenkaan tarkoita huonoimpia lentoja, sillä esimerkiksi pienellä budjetilla matkaavat löytävät suoran lennon Norwegianilta erittäin kohtuullisella hinnalla. Vertailu kannattaa aina.

Halvalla Ateenaan

Lento Ateenaan on nopea tapa päästä keskelle historian värittämää kaupunkia, jonka nähtävyydet ovat ainutlaatuisia. Arkeologiset ja historialliset nähtävyydet Ateenassa takaavat jokaiselle kiinnostavia elämyksiä. Parthenonin temppeli onkin antiikin ajan merkittävin nähtävyys, ja se on vain yksi Ateenan lukuisista uskomattomista rakennuksista. Ateenaan halvalla matkaavat pääsevät tutkimaan kaupungin tarjontaa ympäri vuoden, sillä sinne on tarjolla paljon lentoja kaikkina vuodenaikoina. Lentojen varaaminen on helppoa, sillä valinnan voi tehdä omien mieltymystensä mukaan vaikkapa sitten hinnan tai aikataulun perusteella. Lentoja Ateenaan on tarjolla hyvä valikoima, josta jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto. Lentoja varatessa on hyvä olla ajoissa asialla, sillä yleensä hinnat ovat alhaisimmillaan pari kuukautta ennen matkustuspäivää ja nousevat joskus merkittävästikin lähdön lähestyessä. Hyvällä tuurilla vielä viime hetken varaajillekin voi löytyä halpoja lentoja Ateenaan. Nyrkkisääntönä kuitenkin voi pitää sitä, että aikaisin varaamalla pääsee halvemmalla.

Lennot Ateenaan

Ateenan-lennot saapuvat Ateenan kansainväliselle lentoasemalle (ATH). Se on Kreikan tärkein lentoliikenteen keskittymä, ja pääkaupungin kautta lennetään paljon myös muihin kohteisiin maan sisäisillä lennoilla. Ateena on käytännössä ympäri vuoden hyvin suosittu turistikohde, ja siellä on aina paljon vierailijoita. Tämä näkyy myös lentoaseman vilkkaudessa. Lentoasema on kuitenkin selkeä ja helppokulkuinen, joten ruuhkaisimpiinkin aikoihin siellä on kätevä kulkea. Ateenan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja sinne on hyvät kulkuyhteydet. Keskustaan lentoasemalta pääsee julkisilla liikennevälineillä nopeasti ja huokeasti. Nopein tapa siirtyä lentoasemalta keskustaan on metro, joka kuljettaa välin suoralla linjalla. Myös paikallisliikenteen busseja kulkee säännöllisesti. Bussi on metroa hitaampi vaihtoehto, mutta tarjoaa mukavia maisemia ja enemmän reittivaihtoehtoja, mikäli majapaikka sattuisi olemaan esimerkiksi hieman syrjässä keskustasta. Joukkoliikenne on toimivaa, mutta aikataulut eivät välttämättä aina pidä paikkaansa, ja ruuhkat vaikuttavat bussien kulkemiseen. Siksi metrolla on kätevintä liikkua kaupunkialueella. Myös taksilla pääsee siirtymään esimerkiksi lentoasemalta hotellille, mutta kaupungin sisällä liikkuminen onnistuu helposti kävellenkin.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Ateena?

SAS, Aegean, Air Baltic, Norwegian Air International Ltd, Air France, KLM, Lufthansa, Austrian Airlines

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.