Lennot Ateena

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Ateena

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ateena olivat annetulla aikavälillä 80 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 168 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Ateena vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Halvat lennot Ateenaan

Kreikan pääkaupunki Ateena tunnetaan eurooppalaisen kaupunkimatkailun helmenä. Pitkä historia aina antiikin ajoista tähän päivään on täynnä kiehtovia vaiheita, jotka näkyvät kaupunkikuvassa tänäkin päivänä erilaisina upeina historiallisina nähtävyyksinä. Lennot Ateenaan ovat suosittuja, mutta onneksi niitä järjestetään paljon, joten kaikille halukkaille löytyy paikka koneesta. Kreikka tunnetaan lukemattomista upeista rantakohteistaan, joita on ripoteltu ympäri maalle kuuluvia kuvankauniita saaria. Ateenassakin pääsee maistamaan rantaelämää, mutta parhaimmillaan se on kaupunkikohteena, jonka lukuisat historialliset nähtävyydet tarjoavat kiehtovia elämyksiä vaikka pidemmällekin lomalle. Halvat lennot Ateenaan mahdollistavat sen käyttämisen myös kauttakulkusatamana matkalla jollekin Kreikan saarikohteista ja monet yhdistävätkin samaan lomaan sekä kaupunkimatkailua Ateenassa että rantalomailua saaristossa. Lennot Ateenaan on helppo löytää ebookersin kautta, sillä tarjontaa on paljon. Vilkkainta Ateenan-matkailu on kevään ja syksyn kuukausina, mutta välimerellinen ilmasto houkuttelee vierailulle myös kuumimman sesongin ulkopuolella. Halpoja lentoja etsivän kannattaa vertailla lentovalikoiman hintoja paitsi vuodenaikojen, myös viikonpäivien välillä. Hinnat voivat olla hyvinkin erilaisia jopa saman viikon aikana. Usein viikonloppuisin lentäminen on kalliimpaa kuin keskellä viikkoa. Suomesta pääsee Ateenaan sekä suorilla että välilaskullisilla lennoilla kohtuuhintaan. Suorat lennot Ateenaan kestävät noin kolme ja puoli tuntia. Välilaskullisia lentoja voi saada halvemmalla, mutta välilaskun pituudesta riippuen matka-aika voi pidentyä paljonkin, joten kannattaa miettiä, missä säästää. Halvimmat lennot Ateenaan eivät kuitenkaan tarkoita huonoimpia lentoja, sillä esimerkiksi pienellä budjetilla matkaavat löytävät suoran lennon Norwegianilta erittäin kohtuullisella hinnalla. Vertailu kannattaa aina.

Halvalla Ateenaan

Lento Ateenaan on nopea tapa päästä keskelle historian värittämää kaupunkia, jonka nähtävyydet ovat ainutlaatuisia. Arkeologiset ja historialliset nähtävyydet Ateenassa takaavat jokaiselle kiinnostavia elämyksiä. Parthenonin temppeli onkin antiikin ajan merkittävin nähtävyys, ja se on vain yksi Ateenan lukuisista uskomattomista rakennuksista. Ateenaan halvalla matkaavat pääsevät tutkimaan kaupungin tarjontaa ympäri vuoden, sillä sinne on tarjolla paljon lentoja kaikkina vuodenaikoina. Lentojen varaaminen on helppoa, sillä valinnan voi tehdä omien mieltymystensä mukaan vaikkapa sitten hinnan tai aikataulun perusteella. Lentoja Ateenaan on tarjolla hyvä valikoima, josta jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto. Lentoja varatessa on hyvä olla ajoissa asialla, sillä yleensä hinnat ovat alhaisimmillaan pari kuukautta ennen matkustuspäivää ja nousevat joskus merkittävästikin lähdön lähestyessä. Hyvällä tuurilla vielä viime hetken varaajillekin voi löytyä halpoja lentoja Ateenaan. Nyrkkisääntönä kuitenkin voi pitää sitä, että aikaisin varaamalla pääsee halvemmalla.

Lennot Ateenaan

Ateenan-lennot saapuvat Ateenan kansainväliselle lentoasemalle (ATH). Se on Kreikan tärkein lentoliikenteen keskittymä, ja pääkaupungin kautta lennetään paljon myös muihin kohteisiin maan sisäisillä lennoilla. Ateena on käytännössä ympäri vuoden hyvin suosittu turistikohde, ja siellä on aina paljon vierailijoita. Tämä näkyy myös lentoaseman vilkkaudessa. Lentoasema on kuitenkin selkeä ja helppokulkuinen, joten ruuhkaisimpiinkin aikoihin siellä on kätevä kulkea. Ateenan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja sinne on hyvät kulkuyhteydet. Keskustaan lentoasemalta pääsee julkisilla liikennevälineillä nopeasti ja huokeasti. Nopein tapa siirtyä lentoasemalta keskustaan on metro, joka kuljettaa välin suoralla linjalla. Myös paikallisliikenteen busseja kulkee säännöllisesti. Bussi on metroa hitaampi vaihtoehto, mutta tarjoaa mukavia maisemia ja enemmän reittivaihtoehtoja, mikäli majapaikka sattuisi olemaan esimerkiksi hieman syrjässä keskustasta. Joukkoliikenne on toimivaa, mutta aikataulut eivät välttämättä aina pidä paikkaansa, ja ruuhkat vaikuttavat bussien kulkemiseen. Siksi metrolla on kätevintä liikkua kaupunkialueella. Myös taksilla pääsee siirtymään esimerkiksi lentoasemalta hotellille, mutta kaupungin sisällä liikkuminen onnistuu helposti kävellenkin.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Ateena?

✔️ Lennot kohteeseen Ateena maksavat yleensä 168 €–222 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Ateena, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 80 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Ateena?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Ateena yhdensuuntaiselle matkalle on toukokuussa ja menopaluulennolle marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Ateena?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Ateena helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Ateena saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Ateena?

✔️ Voit muuttaa kohteen Ateena lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Ateena?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Ateena helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Ateena lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Ateena sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian Air International Ltd, Aegean, Scandinavian Airlines, Air Baltic, KLM, Air France. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Ateena (ATH) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Ateena (ATH), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Ateena Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi ATH
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air International Ltd, Aegean, Scandinavian Airlines, Air Baltic, KLM, Air France
Halvin lento 168 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
KohdelentokenttäElefthérios Venizélos
Lennon hinta105 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Ateena?

Norwegian Air International Ltd, Aegean, Scandinavian Airlines, Air Baltic, KLM, Air France

Ateena – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Athens Mansion Luxury Suites
Acron of Plaka
Style Comfort 8min to Acropolis Museum
Lotus Inn
Kyria Boutique House
Mythos Luxury Suites
Your Home at Acropolis Museum
Fos Residential Apartments
Heritage Hill
COCO-MAT Athens BC
Plaka Boutique Apartments
Perianth Hotel
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Ateena
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.