Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Genova

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Genova

Lennot Genovaan vievät sinut italialaiseen satamakaupunkiin

Italian luoteisosassa sijaitsee Genovan satamakaupunki. Kaupunki kätkee sisäänsä laajan ja hyvin säilyneen keskiajalta peräisin olevan kaupunginosan. Kapeat kujat johdattelevat tutustumaan genovalaiseen arkkitehtuuriin. Genovan merkittävimpiä nähtävyyksiä ovat San Lorenzon kirkko, mahtipontiset palatsirakennukset, kuten Palazzi dei Rolli ja Palazzi Ducale ja monet muut. Palatsit ovat ulkoa näyttäviä, mutta sitä ne ovat myös sisältä! Kaupunkilaisten joukkoon pääset viettämään aikaa kaupungin aukiolla, Piazza de Ferrarilla. Satamakaupunkina meri on merkinnyt aina myös elinkeinoa genovalaisille. Merenkulun historiaan voi tutustua merimuseossa. Nähtävyys on jo 1100-luvulta peräisin oleva Genovan majakka, joka on ehtinyt näkemään merten tyrskyt ja ohjaamaan kotisatamaan eksyneet kalastajat ja merikapteenit. Meri toimi innoittajana myös maailman tunnetuimmalle tutkimusmatkaijalle Kristoffer Kolumbukselle, joka aikoinaan lähti synnyinkaupungistaan Genovasta kohti uusia tuntemattomia seikkailuita.

Genova on mainio paikka viettää kaupunkilomaa. Kaupunki ei ole liian suuri, ja täällä voit nauttia aidosta italialaisesta tunnelmasta, maistella paikallisia ruokia, kuten Ligurian alueelta peräisin olevaa pestokastiketta. Kaupungissa ehdit tutustua kymmeniin eri museoihin, nähtävyyksiin sekä myös genovalaiseen elämänmenoon. Etsi lennot Genovaan ebookersin sivuilta ja lähde vaihteeksi Rooman tai Venetsian sijaan idylliseen satamakaupunkiin!

Milloin matkustaa Genovaan?

Genova sijaitsee niin kutsutulla Italian Rivieralla. Välimerellinen ilmasto takaa sen, että kesät ovat lämpimiä ja talvet leutoja. Suosituin aika matkustaa Genovaan alkaa keväällä huhtikuusta lähtien ja jatkuu aina pitkälle syksyyn. Genovassa voi istuskella auringonpaisteessa ja istuskella iltamyöhään ravintolan terassilla nauttien italialaisesta ruoasta ja lasillisesta viiniä. Lämpimällä säällä on mukava pulahtaa uimaan tai lähteä purjehtimaan Genovan suuresta satamasta. Mereltä päin saat otettua myös kauniita valokuvia muistoksi tästä ihanasta lomamatkasta ja vangittua koko Genovan kaupungin yhteen otokseen. Talvellakaan ei miinusasteita tarvitse pelätä, ja viileälläkin ilmalla on mukava vierailla tutustumassa kaupungin nähtävyyksiin tai lukuisiin museoihin ja palatseihin.

Halvat lennot Genovaan

Genovaan on suhteellisen edullista matkustaa mihin tahansa aikaan vuodesta. Jos haluat päästä halvalla Genovaan, kannattaa pitää silmällä lentolippuja erityisesti syys- ja lokakuun tienoilla. Kalleimpia kuukausia taas ovat helmikuu ja joulukuu. Suorat lennot Genovaan puuttuvat Suomen valikoimasta täysin, mutta yhden välilaskun lentoja on tarjolla aivan riittämiin. Deutsche Lufthansan liikennöimät lennot Suomesta Genovaan koukkaavat Münchenin kautta, mutta ovat perillä Genovan kansainvälisellä Cristoforo Colombon lentoasemalla jo alle viidessä tunnissa. Muita vaihtoehtoja tarjoaa halpalentoyhtiö Norwegianin lennot Roomaan ja sieltä Alitalia Linee Airee Italianen kyydissä Genovaan tai Lontoosta British Airwaysillä.

Halvat lennot Genovaan saat hankittua parhaiten, kun muistat varata lippusi ajoissa. Esimerkiksi kuukautta ennen varaaminen ei ole yhtään liian aikaista, ja tarjouksia kannattaa aina pitää silmällä. Syötä matkustuspäiväsi ebookersin hakukoneeseen ja hetkessä eteesi avautuu näkymä mahdollisista vaihtoehdoista. Vertaille hintoja ja valitse parhaat päältä!

Saapuminen Genovaan

Genovan lentoasema (IATA: GOA) sijaitsee seitsemän kilometrin päässä Genovan keskustasta. Lentoasemalta keskustaan pääsee liikkumaan helposti julkisella liikenteellä. Bussipysäkit on sijoitettu aivan saapuvien lentojen terminaalirakennusten eteen, joten bussin kyytiin on kätevä hypätä heti, kun matkalaukut on haettu. Bussimatka keskustaan kestää noin 30–40 minuuttia. Bussiliput voi ostaa joko kuljettajalta tai sitten lentokentällä olevista lippuautomaateista. Bussit kulkevat aamukuudesta aina puoleen yöhön saakka. Jos lento Genovaan saapuu perille sellaiseen aikaan, että bussit eivät kulje tai haluat muuten matkustaa keskustaan taksilla, myös taksitolpat löytyvät saapuvien lentojen terminaalirakennuksen edustalta. Viralliset taksit tunnistaa taksikyltistä katolla sekä rekisteröintinumerosta taksiauton kyljestä. Matkat veloitetaan kilometritaksalla, mutta yllätysten välttämiseksi hinnasta kannattaa keskustella kuljettajan kanssa jo alustavasti ennen lähtöä.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Genova?

KLM, Air France

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.