Lennot Höör

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Höör

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Höör olivat annetulla aikavälillä 90 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 179 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Höör vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Höör?

✔️ Lennot kohteeseen Höör maksavat yleensä 179 €–281 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Höör, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 90 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Höör?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Höör yhdensuuntaiselle matkalle on toukokuussa ja menopaluulennolle toukokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Höör?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Höör helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Höör saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Höör?

✔️ Voit muuttaa kohteen Höör lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Höör?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Höör helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Höör lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Höör sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: SAS, Braathens Regional Aviation. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Höör (MMX) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Höör (MMX), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Höör Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi MMX
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt SAS, Braathens Regional Aviation
Halvin lento 179 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Höör?

SAS, Braathens Regional Aviation

Höör – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Globalhagen hostel
Charlottehaven
Scandic Hvidovre
Scandic Glostrup
Nobis Hotel Copenhagen, a Member of Design Hotels
Eric Vökel Boutique Apartments - Copenhagen Suites
By Town Hall apartments - Into This Place
By the Lakes apartments - Into This Place
Central Apt Newly Renovated Nordic Design
NEW 120sqm Apt Luxury Design Heart of CPH
Heart of CPH Next to Queens Palace
Zleep Hotel Ishøj
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Höör
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.