Lennot Ios

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Ios

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ios olivat annetulla aikavälillä 86 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 197 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Ios vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Ios?

✔️ Lennot kohteeseen Ios maksavat yleensä 197 €–368 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Ios, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 86 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Ios?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Ios yhdensuuntaiselle matkalle on elokuussa ja menopaluulennolle kesäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Ios?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Ios helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Ios saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Ios?

✔️ Voit muuttaa kohteen Ios lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Ios?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Ios helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Ios lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Ios sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Norwegian Air International Ltd, Aegean, Norwegian Air Shuttle, Air Baltic, Finnair, Lufthansa, Air France. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Ios (JNX) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Ios (JNX), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Ios Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi JNX
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air International Ltd, Aegean, Norwegian Air Shuttle, Air Baltic, Finnair, Lufthansa, Air France
Halvin lento 197 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Ios?

Norwegian Air International Ltd, Aegean, Norwegian Air Shuttle, Air Baltic, Finnair, Lufthansa, Air France

Ios – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

La Maltese Estate
Altemar Suites
Mill Houses Elegant Suites
Impressive One
Pearl of Caldera Oia Boutique Hotel
Pearl on the Cliff Hotel & Suites
NOŪS Santorini
Symmetry Suites
Astro Palace Hotel & Spa
Santorini View
Casa Vitae Suites
Villa Libertad
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Ios
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.