Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Kalymnos alkaen 115 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Kalymnos

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Kalymnos olivat annetulla aikavälillä 115 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 199 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 6.7.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
115 €
Air Baltic
la 16.10.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
125 €
Air Baltic
la 3.7.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
145 €
Air Baltic
ti 13.7.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
160 €
Air Baltic
la 16.10.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
185 €
Air Baltic
ti 3.8. - la 7.8.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
199 €
Air Baltic
la 31.7. - la 7.8.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
209 €
Air Baltic
la 10.7. - la 24.7.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
219 €
Air Baltic
la 3.7. - la 17.7.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
234 €
Air Baltic
la 10.7. - ti 27.7.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
244 €
Air Baltic
pe 10.9. - ti 28.9.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
260 €
Aegean
ti 6.7. - la 17.7.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
264 €
Air Baltic
ke 7.7.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
286 €
Aegean
ma 5.7.
HEL
Helsinki
KGS
Kos
299 €
KLM

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Kalymnos?

✔️ Lennot kohteeseen Kalymnos maksavat yleensä 199 €–299 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Kalymnos, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 115 €. Halpaa lentoa kohteeseen Kalymnos etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että elokuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Kalymnos?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Kalymnos on heinäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Kalymnos?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Kalymnos helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Kalymnos saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Kalymnos?

✔️ Voit muuttaa kohteen Kalymnos lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Kalymnos?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Kalymnos helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Kalymnos lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Kalymnos, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Air Baltic, Aegean, KLM. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Kalymnos (LRS) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Kalymnos (LRS), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Kalymnos Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi LRS
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Air Baltic, Aegean, KLM
Halvin lento 199 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Kalymnos?

Air Baltic, Aegean, KLM

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.